Beoordelingen benderooy.nl

9,1
929 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 9
1 t/m 10 van 929 beoordelingen

Michelle uit Roosendaal

20-03-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Super service bij ben de Rooy. Je wordt netjes geholpen en er wordt tijd voor je genomen. Ook wordt er mee gedacht in opties en oplossingen. Zowel ik als mijn vriend komen hier graag en rijden al een hele lange tijd met plezier in onze auto's afkomstig van Ben de Rooy! Wij komen hier zeker terug! Uniek aanbod en service.


Ja, ik beveel dit aan

Daniel uit Sint philipsland

11-03-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Super fijn bedrijf, goeie service!


Ja, ik beveel dit aan

E uit Laren

06-03-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

05-03-2017
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Prima zaken, transparant en goed advies.


Ja, ik beveel dit aan

Amber uit Middelharnis

27-02-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Erg goede service, klantvriendelijk bedrijf dat mee denkt in oplossingen. Goede communicatie en vakkundig personeel.


Ja, ik beveel dit aan

Sander uit Sint-Philipsland

15-02-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Martin uit Sint-Annaland

15-02-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Na m'n wensenlijst te hebben doorgenomen met Jorian is hij gaan zoeken naar 'the perfect match'.
De volgende dag had hij hem gevonden net over de grens in Duitsland bij de officiële dealer aldaar.
Na wat onderhandelingen zijn we 2 dagen later gaan kijken in de snoepwinkel en hebben hem direct gearresteerd!
(Tip: geef aan waar je een bak koffie kan/wil drinken want Jorian sjeest er in alle opwinding zo voorbij...)

De papierwinkel etc werd netjes geregeld en nog wat kleine details werden perfect opgepakt in de werkplaats om hem gisteren af te kunnen leveren.
Kortom:
• Duidelijke afspraken
• Heldere prijsopbouw
• Correcte afhandeling

Mannen ik ben super geholpen,heb veel gelachen en heb voor het eerst een auto afgeleverd gekregen waar ik een geweldig gevoel bij heb!
Ik hoop dat het kratje bier gesmaakt heeft!!

P.S:
Excuses voor het bijna dagelijks langskomen om te kijken hoe ver die was,de vele bakken koffie die ik genuttigd heb en het slap gezeur wat erbij hoorde..


Ja, ik beveel dit aan

Ruud uit Barendrecht

13-02-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Middels de site "gaspedaal" een leuke auto gespot bij benderooy. Bij het maken van een afspraak had ik gelijk een prettig eerste kontakt. Op de dag van de afspraak werden de eerste indrukken bevestigd. Ik mocht de auto meenemen om bij mijn eigen garage te laten bekijken. Het prijsverschil tussen vraag en bod werd snel overbrugd. Leuk jong bedrijf, komt betrouwbaar over. Nu een maand verder nog steeds tevreden.


Ja, ik beveel dit aan

E uit Vlaardingen

06-02-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goede service en het zijn mensen die met je meedenken. Goede service en updates via telefoon en mailverkeer.


Ja, ik beveel dit aan

Martijn

29-01-2017
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik werd uitstekend geholpen bij de aanschaf van een occassion en de verkoop van mijn eigen auto. Alles werd goed en transparant geregeld. Jorian deed dat op een prettige en klantgerichte wijze. Ik ben tot op heden erg tevreden met mijn nieuwe gebruikte auto.


Ja, ik beveel dit aan