Beoordelingen Autocentrum Eemnes

8,2
12 beoordelingen
  • Service 8,3
  • Deskundigheid 8,2
  • Prijs/kwaliteit 8,1
1 t/m 10 van 12 beoordelingen

Angelique uit Bussum

07-12-2016
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Auto gebracht goed geholpen door de heren. 100% betrouwbaar qua analyse en kostenplaatje van de auto. Er is goed met mij mee gedacht om tot een voordelige prijs te komen. Heel erg tevreden zeer goede service!


Ja, ik beveel dit aan

Jeffrey uit Eemnes

24-03-2015
1,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Slechte uitleg van reden afkeuring APK. Ook allerlei adviezen en beweringen van onderdelen die vervangen moeten worden, welke niet op het rdw formulier staan. Klinkt als geldklopperij. Apk trouwens erg duur, net geen €60, op de website staan nergens prijzen aangegeven. Twijfel ten zeerste of de afkeuring terecht is.


M uit Laren NH

29-12-2014
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik ben nu 6-7 jaar klant bij dit bedrijf en heb daar hele goede ervaringen mee; de kosten zijn altijd heel reëel en er wordt inderdaad altijd met je meegedacht. Snelle service zowel aan de telefoon als in de werkplaats. Alleen maar positief nieuws dus1


Ja, ik beveel dit aan

J.L.

24-11-2014
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Diverse malen geweest voor onderhoud en reparatie. Er wordt heel goed meegedacht over een uit te voeren reparatie en volkomen eerlijk advies. Zeer betrouwbaar en alles tot volle tevredenheid uitgevoerd, zowel onderhoud als de reparaties.


Ja, ik beveel dit aan

Jos H.B. uit Patrijzenhof 78

15-02-2014
8,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Onlang heb ik mijn net gekochte Mercedes Viano Marco Polo (2de hands) een grote beurt laten geven inclusief een set nieuwe banden. Ik heb een goede service ervaren en ben zeker van plan mijn vervolg onderhoud hier te laten uitvoeren.


Ja, ik beveel dit aan

Loek uit Laren

30-01-2014
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Autocentrum Eemnes heeft in het verleden altijd goed geholpen. De laatste keer heeft men zelfs onze verwachtingen overtroffen op het gebied van service, snelheid en net dat extra stapje extra doen.


Ja, ik beveel dit aan

pjb uit Eemnes

18-03-2012
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Service en deskundigheid is het kenmerk van topgarage Autocentrum Eemnes.
Personeel en directie benaderen klant zeer vriendelijk, en er wordt naar je geluisterd.


Ja, ik beveel dit aan

Gina uit Eemnes

18-02-2012
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik word altijd meer dan uitstekend geholpen. Er wordt meegedacht m.b.t. de kosten zodat je nooit de hoofdprijs betaald. Heel vriendelijk en deskundig personeel.
Kortom: een topbedrijf!!


Ja, ik beveel dit aan

k uit Eemnes

01-07-2011
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Joost uit Amsterdam

14-04-2011
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Is tot dusver altijd uiterst bekwaam en vriendelijk ben geholpen. Er advies werd verstrekt wat ik begreep en mij geld heeft bespaard! Met andere woorden een uitstekende garage. Mvg, Joost Schut


Ja, ik beveel dit aan