Beoordelingen Autocentrum Eemnes

8,4
22 beoordelingen
  • Service 8,6
  • Deskundigheid 8,4
  • Prijs/kwaliteit 8,3
1 t/m 10 van 22 beoordelingen

Gerard uit Eemnes

12-03-2019
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Vakbekwame mensen,helpen altijd,aardige mensen oprecht,doen geen reperaties,of vervanging als het niet nodig is,gewoon recht door zee.


Ja, ik beveel dit aan

Marcel uit Eemnes

19-01-2019
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik heb er 2 oudere auto's in onderhoud. Autocentrum houdt ze voor mij bij. Prima service, snel en deskundig. Indien mogelijk wordt gekeken of de prijs laag gehouden kan worden door te kiezen voor alternatieve merken bij een reparatie. Altijd vooraf overleg. Ik ben heel tevreden.


Ja, ik beveel dit aan

J. uit Laren

18-01-2019
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Eindelijk hebben we - na meerdere nare ervaringen elders - een betrouwbare garage gevonden! Stanley van Autocentrum Eemnes gaf ons vooraf een duidelijke prijsopgave voor een APK keuring en grote onderhoudsbeurt t.b.v. onze VW Polo. De prijs bleek achteraf zelfs lager uit te vallen omdat bepaalde werkzaamheden nog niet nodig bleken te zijn. We zijn heel blij met dit eerlijke en kostenbesparende advies! We blijven hier zeker terugkomen!


Ja, ik beveel dit aan

Ykt uit Nieuwegein

30-09-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: We hadden een probleempje met onze auto op vakantie. Er ging een oranje lampje branden. Toevallig bij dit bedrijf terecht gekomen.

Gelijk heel fijn en vriendelijk geholpen voor een schappelijke prijs.
Top !!!


Ja, ik beveel dit aan

Sab uit Eemnes

19-09-2018
1,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Apk.. afgekeurd op vele punten. Toen ik aangaf n second opinion bij n ander te gaan doen was t allemaal opeens een moment opname. Volgende dag bij n andere garage geweest en die gaven na goedkeuring aan dat dit n zaak voor t RDW was. Totaal onterecht afgekeurd dus. Kan herkeuring bij rdw aanvragen, betaal dan n bepaald bedrag en bij in gelijkstelling zal ik t bedrag terugkrijgen. Never nooit meer. Erg jammer dat zo'n bedrijf mag bestaan.


Edward uit Baarn

15-03-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Geweldig goede service ondervonden na aankoop van een accasion, uitlaat en koppeling zijn onder coulance vervangen. Dit bedrijf is in één woord geweldig te noemen.


Ja, ik beveel dit aan

E. uit LAREN NH

02-08-2017
10

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ervaring: Stanley van Munster van Auto Centrum Eemnes B.V. heeft mij vandaag uitstekend geholpen! De accu van mijn auto was helemaal leeg en kapot. Stanley kwam al snel naar mij toe om met startkabels mijn auto te starten, zodat ik naar de garage kon rijden, en hij heeft de kapotte accu direct vervangen door een krachtige nieuwe Bosch accu. Hij gaf mij waardevolle adviezen en een zeer scherpe prijs (alle Bosch accu's zijn bij hen momenteel in de aanbieding: 15% korting). Ik ben nog nooit zo vriendelijk en servicegericht geholpen bij een garage. Volgens mij is dit een zeer betrouwbaar bedrijf (ik vond hen via de website van BOVAG).


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

29-06-2017
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Willem

27-04-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

27-02-2017
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan