Beoordelingen Autocentrum Eemnes

8,5
16 beoordelingen
  • Service 8,7
  • Deskundigheid 8,4
  • Prijs/kwaliteit 8,3
1 t/m 10 van 16 beoordelingen

E. uit LAREN NH

02-08-2017
10

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ervaring: Stanley van Munster van Auto Centrum Eemnes B.V. heeft mij vandaag uitstekend geholpen! De accu van mijn auto was helemaal leeg en kapot. Stanley kwam al snel naar mij toe om met startkabels mijn auto te starten, zodat ik naar de garage kon rijden, en hij heeft de kapotte accu direct vervangen door een krachtige nieuwe Bosch accu. Hij gaf mij waardevolle adviezen en een zeer scherpe prijs (alle Bosch accu's zijn bij hen momenteel in de aanbieding: 15% korting). Ik ben nog nooit zo vriendelijk en servicegericht geholpen bij een garage. Volgens mij is dit een zeer betrouwbaar bedrijf (ik vond hen via de website van BOVAG).


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

29-06-2017
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Willem

27-04-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

27-02-2017
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Angelique uit Bussum

07-12-2016
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Auto gebracht goed geholpen door de heren. 100% betrouwbaar qua analyse en kostenplaatje van de auto. Er is goed met mij mee gedacht om tot een voordelige prijs te komen. Heel erg tevreden zeer goede service!


Ja, ik beveel dit aan

Jeffrey uit Eemnes

24-03-2015
1,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Slechte uitleg van reden afkeuring APK. Ook allerlei adviezen en beweringen van onderdelen die vervangen moeten worden, welke niet op het rdw formulier staan. Klinkt als geldklopperij. Apk trouwens erg duur, net geen €60, op de website staan nergens prijzen aangegeven. Twijfel ten zeerste of de afkeuring terecht is.


M uit Laren NH

29-12-2014
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik ben nu 6-7 jaar klant bij dit bedrijf en heb daar hele goede ervaringen mee; de kosten zijn altijd heel reëel en er wordt inderdaad altijd met je meegedacht. Snelle service zowel aan de telefoon als in de werkplaats. Alleen maar positief nieuws dus1


Ja, ik beveel dit aan

J.L.

24-11-2014
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Diverse malen geweest voor onderhoud en reparatie. Er wordt heel goed meegedacht over een uit te voeren reparatie en volkomen eerlijk advies. Zeer betrouwbaar en alles tot volle tevredenheid uitgevoerd, zowel onderhoud als de reparaties.


Ja, ik beveel dit aan

Jos H.B. uit Patrijzenhof 78

15-02-2014
8,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Onlang heb ik mijn net gekochte Mercedes Viano Marco Polo (2de hands) een grote beurt laten geven inclusief een set nieuwe banden. Ik heb een goede service ervaren en ben zeker van plan mijn vervolg onderhoud hier te laten uitvoeren.


Ja, ik beveel dit aan

Loek uit Laren

30-01-2014
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Autocentrum Eemnes heeft in het verleden altijd goed geholpen. De laatste keer heeft men zelfs onze verwachtingen overtroffen op het gebied van service, snelheid en net dat extra stapje extra doen.


Ja, ik beveel dit aan