Beoordelingen A.J. de Beer Auto's

8,8
193 beoordelingen
  • Service 8,9
  • Deskundigheid 8,7
  • Prijs/kwaliteit 8,8
1 t/m 10 van 193 beoordelingen

Teun uit Wierden

18-04-2019
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Bij dit bedrijf mijn auto ingeruild voor een andere auto. Met de prijs waren we het snel eens. Goede service en deskundig. Ik raad dit bedrijf zeker aan.


Ja, ik beveel dit aan

Joost uit Rijen

16-04-2019
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Auto laten poetsen, gevraagd om de buitenkant, maar als service de binnenkant meegepakt! Top!


Ja, ik beveel dit aan

Jeff uit Eibergen

13-04-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mooie mini gekocht, netjes afgeleverd. Boven verwachting. Tevens automaat gespoeld en netjes gepoetst. Zeer aan te bevelen


Ja, ik beveel dit aan

Roy uit Rijen

13-04-2019
8,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

Lia uit Rijen

12-04-2019
n.v.t.

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mini 4.900,00 gekocht. Zelf na 4 weken 1 onderdeel vervangen en ketting gelijk gezet. Bij het 1e serieuze ritje op de snelweg stopte de auto er mee. We moesten wat. Op advies van collega’s toch contact gezocht met de Beer auto’s. Die zeggen: je had er zelf niks aan moeten doen. Mss hebben ze gelijk, maar ik dacht ik ga ze niet lastig vallen voor een reparatie Kan gebeuren. Nu is de auto nog niet goed. Ben in afwachting wat ze voor me kunnen betekenen. Ze laten morgen iets horen. Hopen op een tegemoetkoming, want hij staat nu al 4 weken stil. Dus ik ga nog geen beoordeling invullen, ik wacht eerst op hun antwoord. Ik moet iets invullen of ik dit bedrijf aanbeveel. Vooralsnog wel. Maar ik zal via deze site laten weten hoe het afgelopen is. En of ik ze daadwerkelijk aanbeveel


Ja, ik beveel dit aan

Dini uit Rijen

12-04-2019
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Grote voorraad en geven goede raad en service


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Waalwijk

11-04-2019
7,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Na aankoop van onze auto bleek de koppeling en de bak kapot te zijn. Wij hebben dit direct aangegeven en de Beer autos heeft dit zo snel als zij konden voor ons opgelost.


Ja, ik beveel dit aan

Rowena uit Tilburg

11-04-2019
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: We kwamen kijken nav een advertentie op marktplaats voor een auto. Kwamen met een budget,maar zagen een nog mooiere en goede auto. Door een goede service met
Een goede auto weggegaan met apk. Hebben erg veel mooie occasions.


Ja, ik beveel dit aan

Gabriël uit Borne

09-04-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Netjes ontvangen


Ja, ik beveel dit aan

Selda uit Tiel

09-04-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Zeer goede bedrijf! Mooie autos, voor een mooie prijs!


Ja, ik beveel dit aan