Beoordelingen A.J. de Beer Auto's

8,8
167 beoordelingen
  • Service 8,9
  • Deskundigheid 8,7
  • Prijs/kwaliteit 8,8
131 t/m 140 van 167 beoordelingen

Dennis

02-09-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Anthonia Regina uit Oosterhout

30-08-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Heel attent geholpen, zelfs de kinderen vonden het gezellig!


Ja, ik beveel dit aan

Alex uit Zoetermeer

30-08-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Uitstekend, klantgericht, faire prijzen en snel zakendoen


Ja, ik beveel dit aan

Marien uit Haarlemmermeer

22-08-2018
3,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: In eerste instantie heel fijn geholpen, keuze gemaakt, auto ingeruild en een Mini Cooper S Clubman gekocht voor 11k. Mooie praatjes van een maand garantie beloofd gekregen. Mini meegenomen en binnen een paar dagen gemeld via de mail dat de airco niet goed functioneerde. Nul reactie, week erna weer gemaild en weer nul reactie. Ok is vakantieperiode, gebeld en ik zou teruggebeld worden. Geen reactie. Mail gestuurd via een ander mailadres ivm zogenaamd interesse in een andere auto en jawel binnen 10 minuten reactie. Conclusie typische handelaren en doen eer aan de slechte naam van autoverkopers. Verwacht hier geen service of wat dan ook. Gevalletje eens maar nooit meer en zal dit zeker doorgeven aan mijn collega’s in de regio Gilze en Rijen. Jammer dit....


Marco uit Best

22-08-2018
7,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goed ook al kom je net voor sluitingstijd hebben ze toch alle tijd voor je


Ja, ik beveel dit aan

Dennis uit mook

19-08-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

P uit Breda

14-07-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prettige ontvangst. Ik had een auto op het oog en na een proefrit een goede indruk van de auto. Een dag later met mijn echtgenote wederom gaan kijken en nogmaals een proefrit gemaakt. Na de inruil een prijs overeengekomen die beide partijen tevreden stelden. De aangeschafte auto zou 3 dagen later klaar staan maar een dag later kreeg ik een telefoontje dat de auto al klaar stond, netjes en wel. Dat was een prettige verrassing. Prima service!
Een week na aanschaf de auto onafhankelijk laten keuren (op 95 punten) en de auto bleek technisch 100% te zijn.


Ja, ik beveel dit aan

Mitchell uit Tilburg

09-06-2018
1,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een tweedehands auto hier gekocht. In eerste instantie vriendelijk te woord gestaan en goed geholpen. Tot na ongeveer 3 weken de auto gebreken vertoonde (de auto springt om de 5 minuten in zijn noodloop en dan is het niet meer mogelijk om gas te geven). Hierover contact met ze opgenomen en ik kreeg te horen dat ik maar gewoon pech had, omdat de aanschafwaarde lager lag dan €4500,- Bedrijf wil nergens in tegemoet komen.


Sjaak uit ROOSENDAAL

23-04-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Onlangs een 2de hands Peugeot 307cc aangeschaft.
Bleek na 1 week dat de stuurbekrachtiging iedere keer uitviel, na het uitzetten van de motor en weer starten werkte het dan weer.
De Beer Auto's gebeld en uitgelegd wat er aan de hand was.
Auto terug gebracht en nagekeken door deze firma, bleek dat de electronica van de stuurbekrachtigingspomp stuk was.
Deze is door de fa. vervangen en hij stuurt weer als een zonnetje.
En dit alles is gratis verholpen door fa. de Beer.
Bij de Peugeot garage had dit grapje zo een €1100,-- gekost.
Dit bedrijf is zeker een aanrader, Top Service.


Ja, ik beveel dit aan

Rcc uit Beuningen

21-04-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Gewoon goed.


Ja, ik beveel dit aan