Beoordelingen A.J. de Beer Auto's

8,8
46 beoordelingen
  • Service 9
  • Deskundigheid 8,7
  • Prijs/kwaliteit 8,8
21 t/m 30 van 46 beoordelingen

martin uit Rijswijk

24-03-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Barrie uit WAALWIJK

22-03-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Aardige gasten, met begrip voor hun klanten. Lekker no-nonsense en realistisch qua prijzen en adviesen.


Ja, ik beveel dit aan

Marc uit Oosterhout

19-03-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vriendelijk personeel, veel en goed aanbod gebruikte auto's


Ja, ik beveel dit aan

Niels uit Waspik

10-03-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Vriendlijk personeel . Ruim aanbod auto's


Ja, ik beveel dit aan

H uit Breda

01-03-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Nette deal op met inruil personenwagen op bestelwagen, stond snel klaar met verse apk erop.


Ja, ik beveel dit aan

JJ uit Rotterdam

28-02-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Klantvriendelijk


Ja, ik beveel dit aan

Roy uit Kaatsheuvel

26-02-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Klantvriendelijk zeer veel keuze in diverse occasions.


Ja, ik beveel dit aan

Bernhard uit Oosterhout NB

25-02-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer tevreden - onaangekondigd binnen gestapt om een Toyota Auris diesel te bekijken die binnen geparkeerd stond. Geen enkele moeite om 2 auto's te verplaatsen zodat ik een testrit kon uitvoeren. Geen probleem dat mijn vaste garage auto vooraf bekeek. Auto voldoet aan wensen - helaas klein minpuntje. Alle papieren aanwezig behalve onderhoudsboekje. Duimpje omhoog van vaste garage is daarom doorslag gevend geweest.


Ja, ik beveel dit aan

Kawtaf uit Baexem

24-02-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Fijne ervaring en zeer goede service. Auto eerst bekeken van binnen en buiten, test rondje gemaakt en waren zeer tevreden. Aanbetaling gedaan en twee weken later terug gegaan voor de auto. Auto moest nog gekeurd worden. Eenmaal de auto gekocht en weggereden. Kwamen we later op de dag achter dat er iets kapot was aan de achterkant van de zitting. Waarschijnlijk gebeurd tijdens de apk gezien die ervoor 100% niet kapot was. A.J de Beer gebeld en we konden maandag teruggaan voor verdere acties!


Ja, ik beveel dit aan

Mobie uit Tilburg

18-02-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Heb er 15 maanden geleden een auto gekocht een ford Focus uit 2014 echt super auto pas weer gekeurd alleen rem blokken echt een super auto voor mijn een top garage πŸ‘πŸ‘πŸ‘en een super service


Ja, ik beveel dit aan