Beoordelingen A.T. Auto's B.V.

9,1
145 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 8,8
1 t/m 10 van 145 beoordelingen

Bas

28-06-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Betrouwbaar. Klantgericht, deskundig voor een concurrerende prijsstelling. WIj zijn 25+ jaar tevreden.


Ja, ik beveel dit aan

Saskia uit Roelofarendsveen

23-05-2017
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Persoonlijke service staat voorop bij AT auto's. Ze denken mee met de klant en zijn erg betrouwbaar. Prijs kwaliteit verhouding is erg goed.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

15-05-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Zeer vlot in service. Tevreden met de afhandeling en levering. aanrader.


Ja, ik beveel dit aan

Richard uit Leiderdorp

07-05-2017
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Very good experience. Fast, friendly, experienced service. Definitely recommended.


Ja, ik beveel dit aan

Yuri uit Leiderdorp

10-04-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Zeer goede garage met klantvriendelijk en kundig personeel.


Ja, ik beveel dit aan

Koos uit ALPHEN AAN DEN RIJN

08-04-2017
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

kok uit leiderdorp

09-02-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ben al jaren klant bij dit kleinschalige fijne, betrouwbare autobedrijf. Zij hebben zeer deskundige verkopers die je goed informeren over de aankoop van een auto en prima monteurs in dienst die alle reparaties en service beurten prima uitvoeren voor een redelijke prijs. Heel goede service op alle gebied, dus zeker een aanrader.


Ja, ik beveel dit aan

Frans uit Leiderdorp

01-02-2017
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Al jarenlang zeer tevreden klant van AT Auto's. Zij stellen de klant echt op "1" en dat merk je aan alles. (service en klantbetrokkenheid). Daarnaast is de deskundigheid - indien er iets is aan de auto - helemaal top.
Kortom, een bedrijf waar we zeker zeer tevreden over zijn.


Ja, ik beveel dit aan

Katinka uit Scheveningen

30-01-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Wij zijn heel tevreden met A.T.Auto's B.V.
Precies de persoonlijke service, waar wij naar zochten en zeer deskundig. Je weet zeker dat het goed zit als je hun garage uitrijdt. Ze doen net dat beetje extra wat je tegenwoordig toch vaak mist bij andere bedrijven!


Ja, ik beveel dit aan

Vanessa uit Leiden

26-01-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Fijn bedrijf, eerlijk en denken mee. Staan voor je klaar met advies en service. Komen afspraken na en gaan net dat stapje verder om je volledig te ontzorgen. Topbedrijf. Zeker na de teleurstelling van een gekregen autootje die niet door de apk kwam, nu de trotse eigenaar van een super betrouwbare en fijne auto op verzoek gevonden door AT.


Ja, ik beveel dit aan