Beoordelingen A1 autoplaza

6,2
19 beoordelingen
  • Service 6,1
  • Deskundigheid 6,2
  • Prijs/kwaliteit 6,2
1 t/m 10 van 19 beoordelingen

Cees uit Tollebeek

06-09-2017
1,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een pracht auto gezien op Autoplaza Brabant. Contact opgenomen met de verkoper.
Deze wilde wel een aanbetaling van €300 (akkoord gegaan,mits de auto de zaterdag erop klaar was om opgehaald te worden) nog teleurstellen contact gehad en weer beloofd dat de auto op tijd geleverd werd.
De vrijdag (dag voor wij de auto zouden ophalen,via Whatsapp bericht dat dit niet mogelijk was en ze dinsdag opnieuw contact op zouden nemen) weer van onze kant gebeld en nogmaals gevraagd of het echt niet mogelijk was om toch onze auto op te halen, dit was onmogelijk volgens hun. Omdat wij niet zonder auto kunnen hebben we de koop dus afgezegd(ook niets ondertekend)
En ons geld terug gevraagd. Waarop we dus afgelopen week weer onpersoonlijk via Whatsapp te horen krijgen dat dit dus niet gebeurd.
Wij hebben inmiddels al weer een paar keer gebeld met het verzoek om ons geld terug te ontvangen. Waarop hun dus zeggen dat ze dit niet gaan doen,wegens gemaakte kosten. Welke kosten dit dan zijn blijft in het midden en draaien ze maar om heen.en schuiven de schuld telkens terug in onze schoenen.
Nu op advies van de Rabobank aangifte bij de politie doen.en zo hopelijk ons geld terug te krijgen.
Want over de rug van anderen en met leugens, doe ik niet mee.
Dus ooit nog zaken doen met Autoplaza Brabant? Never nooit meer! Heel snel doorklikken op de site


Ellen uit Amsterdam

28-06-2017
1,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik ben op zoek naar een volkswagen polo en heb gereageerd op een adervtentie op marktplaats. De auto beviel mij, maar toen ik een proefrit wilde maken was dit een probleem. Dit kon alleen als ik kon garanderen dat ik de auto koop als er geen technische fouten zijn. Erover nadenken na de proefrit is dus niet mogelijk. Als ik de auto niet zou kopen zou dit de eigenaar onnodige schoonmaakkosten geven. Hij ging hierover In discussie. Op dat moment ben ik weggegaan. Ik had deze auto eventueel gekocht, maar door deze slechte service had ik er geen goed gevoel over.


Jose uit Elst

13-06-2017
8,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Jose uit Elst

13-06-2017
8,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Mike uit Heemskerk

25-07-2016
1,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Als dit autoplaza is in badhoevedorp zou k dit bedrijf overslaan om iets aangeschoven.
K kocht hier een auto een 2ehands auto,
Hebben hun mij die auto verkocht met een korting wat altijd leuk is.
Blijkt achteraf er niet eens een luchtfilter in de auto teziitten.
K terug gegaan en gebelt willen ze niks aan dit probleem doen omdat k hem met korting gekregen heb. Maar als je een laptop koopt met korting verkopen ze je toch ook geen laptop zonder accu of een telefoon zonder baterij.
De auto mankeerde nog meer waaronder de electriche ramen deden hier niet goed en konden niet goed sluiten.
Er zat geen hoedeplank in de auto.
Bij aankoop van de auto was ook nog is de accu leeg en de handrem bleef vast zitten.
En dan is dit nog een kleine samenvatting.
Dus ga hier aub niet naar toe als u een goeie auto wilt kopen en klantvriendelijk bediend wilt worden want dat zijn ze dus ook niet


Kirsten uit Laren

13-12-2013
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik was op zoek naar een leuke polo en via marktplaats kwam ik bij a1 auto plaza terecht. Na gebeld te hebben kon ik direct langs komen.
Mijn oude inruilen was geen probleem.
Goede services top.


Ja, ik beveel dit aan

Jeroen uit Ede

11-12-2013
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mijn zoon was opzoek naar een BMW 5 serie. De jeugd wilt ook wat tegenwoordig, dus ik ging met hem mee. We werden begroet door wat onrustig volk, maar gelukkig kon ik ze aan het einde toch vertrouwen. Altijd op je hoede zijn natuurlijk.
Gelukkig is de auto zelf meer dan prima. Rijd goed, geen gebreken zelfs na drie maanden. Vat het niet persoonlijk op, maar ik ben met mensen van allochtone mensen wat moeilijk met vertrouwen in het begin, gelukkig kwam dat hier goed. De eigenaar van de zaak was een meer dan prima man, en ik ben blij dat ik hier zake heb gedaan. Mijn zoon blij, ik blij, A1 autoplaza blij.


Ja, ik beveel dit aan

Jeroen uit Ede

11-12-2013
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mijn zoon was opzoek naar een BMW 5 serie. De jeugd wilt ook wat tegenwoordig, dus ik ging met hem mee. We werden begroet door wat onrustig volk, maar gelukkig kon ik ze aan het einde toch vertrouwen. Altijd op je hoede zijn natuurlijk.
Gelukkig is de auto zelf meer dan prima. Rijd goed, geen gebreken zelfs na drie maanden. Vat het niet persoonlijk op, maar ik ben met mensen van allochtone mensen wat moeilijk met vertrouwen in het begin, gelukkig kwam dat hier goed. De eigenaar van de zaak was een meer dan prima man, en ik ben blij dat ik hier zake heb gedaan. Mijn zoon blij, ik blij, A1 autoplaza blij.


Ja, ik beveel dit aan

Marjolein uit Den Dolder

11-12-2013
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik was opzoek naar een kleine, zuinige auto. Je weet nooit waar je terecht komt via internet, maar gelukkig kwam met verkoper Nordin van A1 Autoplaza alles in orde. Snel een proefrit gemaakt, en heb hem gelijk meegenomen. Geen seconde spijt van gehad. Goede aftersales, zelfs voor onderhoudsbeurten kan ik langs gaan. Ook zijn diverse kleine mankementen direct na aankoop opgelost. Kort samengevat, doen.


Ja, ik beveel dit aan

BJ uit Laren

29-11-2013
8,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan