Beoordelingen A1 autoplaza

5,6
25 beoordelingen
  • Service 5,5
  • Deskundigheid 5,6
  • Prijs/kwaliteit 5,7
1 t/m 10 van 25 beoordelingen

Adam uit Wormer

29-08-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Autoplaza Badhoevedorp heeft ons vandaag een top service verleend. Halen en brengen van het station was geen probleem goed advies gekregen over de Seat Ibiza en uiteindelijk hebben we deze gekocht en volgende week ophalen met nieuwe APK en onhoudsbeurt. Goede service


Ja, ik beveel dit aan

jolie uit zaandam

26-08-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb een aantal maanden geleden een Volkswagen polo uit 2012 bij autoplazabadhoevedorp gekocht. Ben er zeer tevreden mee. Vorige week was er een lampje stuk ben ik even langs gegaan en is het kosteloos vervangen.


Ja, ik beveel dit aan

Kim uit Alkmaar

27-07-2018
1,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Autoplaza Badhoevedorp zijn oplichters! Ik raad iedereen aan hier absoluut GEEN auto te kopen! Wij hebben hier een Volkswagen golf gekocht, binnen 1 maand was de versnellingsbak stuk. Gelukkig hadden wij garantie dus zou er een nieuwe bak ingezet worden. Wij zijn de auto 5! Weken kwijt geweest want men ging eerst met vakantie. Ook was ik nog hoogzwanger ook en zaten wij dus zonder auto. Na 5 weken de auto weer opgehaald met nieuwe versnellingsbak denk je dan maar nee, weer problemen met de bak. Nu naar een “echte” garage geweest bleek er helemaal geen nieuwe bak in te zitten! Contact opgezocht met de oplichters van autoplaza maar nooit wat van ze gehoord natuurlijk. Superslechte zaak!


Jan uit Den haag

09-07-2018
1,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Oplichters nooit een auto hier kopen


N uit Amsterdam

18-01-2018
1,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer klantonvriendelijk aan de telefoon. Ik vroeg of ik een proefrit kon maken. "Alleen als u de auto wil kopen..", kreeg ik op een heel onaangename toon terug.


Irma uit Alkmaar

12-11-2017
1,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Als dit dezelfde is als autoplaza nijkerk zou ik hier niks kopen. Apk stelt niks voor en garantie tot de deur.....als je die haalt


Cees uit Tollebeek

06-09-2017
1,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een pracht auto gezien op Autoplaza Brabant. Contact opgenomen met de verkoper.
Deze wilde wel een aanbetaling van €300 (akkoord gegaan,mits de auto de zaterdag erop klaar was om opgehaald te worden) nog teleurstellen contact gehad en weer beloofd dat de auto op tijd geleverd werd.
De vrijdag (dag voor wij de auto zouden ophalen,via Whatsapp bericht dat dit niet mogelijk was en ze dinsdag opnieuw contact op zouden nemen) weer van onze kant gebeld en nogmaals gevraagd of het echt niet mogelijk was om toch onze auto op te halen, dit was onmogelijk volgens hun. Omdat wij niet zonder auto kunnen hebben we de koop dus afgezegd(ook niets ondertekend)
En ons geld terug gevraagd. Waarop we dus afgelopen week weer onpersoonlijk via Whatsapp te horen krijgen dat dit dus niet gebeurd.
Wij hebben inmiddels al weer een paar keer gebeld met het verzoek om ons geld terug te ontvangen. Waarop hun dus zeggen dat ze dit niet gaan doen,wegens gemaakte kosten. Welke kosten dit dan zijn blijft in het midden en draaien ze maar om heen.en schuiven de schuld telkens terug in onze schoenen.
Nu op advies van de Rabobank aangifte bij de politie doen.en zo hopelijk ons geld terug te krijgen.
Want over de rug van anderen en met leugens, doe ik niet mee.
Dus ooit nog zaken doen met Autoplaza Brabant? Never nooit meer! Heel snel doorklikken op de site


Ellen uit Amsterdam

28-06-2017
1,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik ben op zoek naar een volkswagen polo en heb gereageerd op een adervtentie op marktplaats. De auto beviel mij, maar toen ik een proefrit wilde maken was dit een probleem. Dit kon alleen als ik kon garanderen dat ik de auto koop als er geen technische fouten zijn. Erover nadenken na de proefrit is dus niet mogelijk. Als ik de auto niet zou kopen zou dit de eigenaar onnodige schoonmaakkosten geven. Hij ging hierover In discussie. Op dat moment ben ik weggegaan. Ik had deze auto eventueel gekocht, maar door deze slechte service had ik er geen goed gevoel over.


Jose uit Elst

13-06-2017
8,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Jose uit Elst

13-06-2017
8,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan