Beoordelingen A1 autoplaza

6,8
17 beoordelingen
  • Service 6,7
  • Deskundigheid 6,8
  • Prijs/kwaliteit 6,8
1 t/m 10 van 17 beoordelingen

Jose uit Elst

13-06-2017
8,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Jose uit Elst

13-06-2017
8,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Mike uit Heemskerk

25-07-2016
1,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Als dit autoplaza is in badhoevedorp zou k dit bedrijf overslaan om iets aangeschoven.
K kocht hier een auto een 2ehands auto,
Hebben hun mij die auto verkocht met een korting wat altijd leuk is.
Blijkt achteraf er niet eens een luchtfilter in de auto teziitten.
K terug gegaan en gebelt willen ze niks aan dit probleem doen omdat k hem met korting gekregen heb. Maar als je een laptop koopt met korting verkopen ze je toch ook geen laptop zonder accu of een telefoon zonder baterij.
De auto mankeerde nog meer waaronder de electriche ramen deden hier niet goed en konden niet goed sluiten.
Er zat geen hoedeplank in de auto.
Bij aankoop van de auto was ook nog is de accu leeg en de handrem bleef vast zitten.
En dan is dit nog een kleine samenvatting.
Dus ga hier aub niet naar toe als u een goeie auto wilt kopen en klantvriendelijk bediend wilt worden want dat zijn ze dus ook niet


Kirsten uit Laren

13-12-2013
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik was op zoek naar een leuke polo en via marktplaats kwam ik bij a1 auto plaza terecht. Na gebeld te hebben kon ik direct langs komen.
Mijn oude inruilen was geen probleem.
Goede services top.


Ja, ik beveel dit aan

Jeroen uit Ede

11-12-2013
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mijn zoon was opzoek naar een BMW 5 serie. De jeugd wilt ook wat tegenwoordig, dus ik ging met hem mee. We werden begroet door wat onrustig volk, maar gelukkig kon ik ze aan het einde toch vertrouwen. Altijd op je hoede zijn natuurlijk.
Gelukkig is de auto zelf meer dan prima. Rijd goed, geen gebreken zelfs na drie maanden. Vat het niet persoonlijk op, maar ik ben met mensen van allochtone mensen wat moeilijk met vertrouwen in het begin, gelukkig kwam dat hier goed. De eigenaar van de zaak was een meer dan prima man, en ik ben blij dat ik hier zake heb gedaan. Mijn zoon blij, ik blij, A1 autoplaza blij.


Ja, ik beveel dit aan

Jeroen uit Ede

11-12-2013
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mijn zoon was opzoek naar een BMW 5 serie. De jeugd wilt ook wat tegenwoordig, dus ik ging met hem mee. We werden begroet door wat onrustig volk, maar gelukkig kon ik ze aan het einde toch vertrouwen. Altijd op je hoede zijn natuurlijk.
Gelukkig is de auto zelf meer dan prima. Rijd goed, geen gebreken zelfs na drie maanden. Vat het niet persoonlijk op, maar ik ben met mensen van allochtone mensen wat moeilijk met vertrouwen in het begin, gelukkig kwam dat hier goed. De eigenaar van de zaak was een meer dan prima man, en ik ben blij dat ik hier zake heb gedaan. Mijn zoon blij, ik blij, A1 autoplaza blij.


Ja, ik beveel dit aan

Marjolein uit Den Dolder

11-12-2013
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik was opzoek naar een kleine, zuinige auto. Je weet nooit waar je terecht komt via internet, maar gelukkig kwam met verkoper Nordin van A1 Autoplaza alles in orde. Snel een proefrit gemaakt, en heb hem gelijk meegenomen. Geen seconde spijt van gehad. Goede aftersales, zelfs voor onderhoudsbeurten kan ik langs gaan. Ook zijn diverse kleine mankementen direct na aankoop opgelost. Kort samengevat, doen.


Ja, ik beveel dit aan

BJ uit Laren

29-11-2013
8,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

Jos uit Heythuysen

20-11-2013
2,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: WAARDELOOS, KOOP HIER NOOIT!
Auto gekocht, aantal afspraken over reparaties gemaakt maar die werden pas na tussenkomst van Bovag en geschillencommissie nagekomen. Verkoper Nordin heeft mooie praatjes maar is,als je hem wil bereiken, nooit aanwezig of ziek. Terugbellen gebeurd nooit!
Ga hier niet naar toe, het zijn oplichters.


Jos uit Heythuysen

20-11-2013
2,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: WAARDELOOS, KOOP HIER NOOIT!
Auto gekocht, aantal afspraken over reparaties gemaakt maar die werden pas na tussenkomst van Bovag en geschillencommissie nagekomen. Verkoper Nordin heeft mooie praatjes maar is,als je hem wil bereiken, nooit aanwezig of ziek. Terugbellen gebeurd nooit!
Ga hier niet naar toe, het zijn oplichters.