Beoordelingen A1 autoplaza

5,8
26 beoordelingen
  • Service 5,7
  • Deskundigheid 5,8
  • Prijs/kwaliteit 5,9
21 t/m 26 van 26 beoordelingen

Mandy uit Loosdrecht

19-12-2011
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Ik ben erg tevreden over A1 autoplaza. 7 maanden geleden heb ik hier een mooie Audi S3 gekocht. Het is toch altijd afwachten wat je te wachten staat bij dit soort auto's, maar hij houdt zich perfect. Ik moest 1 keer terug voor een kleine storing, dit viel binnen de garantie en ik kreeg een gratis vervangende auto. Dit is toch heel netjes. Ze zijn hier professioneel en vriendelijk.


Ja, ik beveel dit aan

Cas uit Breukeleveen

13-10-2011
9,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Ik was al een tijd aan het zoeken naar een mooie gebruikte BMW 5 serie. Via via kwam ik bij A1 autoplaza terecht, aangezien er daar een mooie stond. Heb niet altijd goede ervaringen gehad met het kopen van gebruikte auto's en ben dus altijd een beetje voorzichtig. Het eerste wat mij opviel was de zeer mooie showroom en vriendelijke benadering.Na wat onderhandelen heb ik een goede prijs gekregen voor mijn oude auto en zijn we er heel goed uitgekomen. Ben erg blij met mijn nieuwe auto en er mankeert niets aan. Rij eigenlijk gewoon in een nieuwe auto. Samnegevat: zeer aan te raden, goede service, betrouwbaar en vriendelijke verkopers


Ja, ik beveel dit aan

meartin uit Apeldoorn

05-10-2011
1,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: In één woord waardeloos.....
Een mooie bmw x5 zien staan op internet, de volgende dag gelijk gaan kijken en ja een hele mooie bmw x5 met alles er op en er aan.
Na een gesprek met Nordin over inruil van mijn eigen auto, heb een proefrit gemaakt.
Daar kwam uit dat de bmw x5 olie lekte uit de cadan en voor bij de motor ook lekkage zat ,de auto trok naar rechts en gaf een foutmelding.
Dit zal allemaal gemaakt worden volgens Nordin en ik kon gerust zijn dat ik een prima auto zal kopen voor jaren lang rij plezier.
Nadat we de koop rond hadden gemaakt zal de auto maandag klaar zijn.
Maar maandag kreeg ik een telefoontje dat de auto niet klaar was omdat de onderdelen niet binnen waren.
De nieuwe aflevering zal vrijdag zijn. balen natuurlijk maar liever goed dan z'n half afgemaakte auto.
Vrijdag vol verwachting naar Amersfoort.. daar aan gekomen stond mijn nieuwe bmw x5 er niet..... hij was nog niet klaar, onderdelen verkeerd geleverd bla bla bla....
Maandag zal hij klaar zijn.... dus niet...dinsdag kreeg ik eindelijk mijn bmw x5. bij de aflevering ging het gelijk al niet goed.
Nordin kwam de auto brengen, en na een proefrit trilde de auto nog in het stuur en trok nog steeds naar rechts, de auto zal een volle tank hebben maar was leeg,de spiegels werkte opeens niet meer.
Ik had hem toen gelijk terug moeten geven maar ik was gek op die auto, dus nam ik het maar voor lief.ze waren hem ook komen brengen,dus laat maar...
één dag in mijn bezit komt er witte rook onder mijn auto vandaan...expansievat kapot....
en de foutmelding was weer terug met nog een fout melding erbij. storing in de computer blijkt nu.de radio had opeens helemaal geen display meer.de lampen van de make up spiegels deden het niet meer...
kortom heel veel ellende. en wat gaat er nog meer bij komen?
Na regelmatig bellen met A1 auto plaza voor een oplossing zijn we er nog niet uit hoe we dat moeten regelen en daar komen we volgens mij ook niet meer uit. Ik heb de belangrijkste dingen moeten laten maken omdat ik mijn auto dagelijks nodig heb en nu ze geven niet meer thuis of nemen de telefoon niet op of de verkoper is net even weg of ziek....
Kortom kijk uit met het kopen van een auto bij A1 autoplaza in Amersfoort of maak duidelijke afspraken op papier en laat de auto staan als hij bij aflevering niet is zoals je hebt afgesproken. en vertrouw niet op de garantie want die heb je niet !!!!!!!
Dat voorkomt een hoop ellende en ergernissen......


Michael uit Huizen

01-10-2011
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Na wat eerdere slechte ervaringen met merken dealers van BMW en de Volkswagen groep, ben ik via Google op de site van A1 Autoplaze te Amersfoort terecht gekomen. Wat mij meteen opviel was hun professionele website met meer dan 100 jonge occasions op voorraad.Dus ben ik op een zaterdag daar wezen kijken.
Wat een verademing, eindelijk weer het klantgevoel waarbij je vriendelijk maar niet opdringerig wordt aangesproken. Na wat
rondkijken viel mijn ogen op een BMW 320.Een proefrit was geen probleem, na een wat onderhandelen over de prijs heb ik ook een eerlijke inruil prijs voor mijn auto gekregen.

wat ik als zeer positief beschouw is dat zij meer doen dan je verwacht en dat ik deze tijden !!

Jeffrey,Nordin en Jan bedankt voor de uitstekende service !

Groet,
Michael


Ja, ik beveel dit aan

Taco uit Lelystad

08-07-2011
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vandaag heb ik mijn nieuwe BMW 118D gekocht. Via Google zoeken naar een BMW 1 serie kwam ik op de grandioze website van A1autoplaza. Alle gegeven stonden online, zelfs de onderhoudsboekje waren al direct online te raadplegen. Meteen een afspraak gemaakt om te kijken. Daar aangekomen werden we direct erg vriendelijk zonder poespas te woord gestaan. Het was de eigenaar, erg vriendelijke man met veel kennis van zaken. 100% naar tevredenheid en snel, met persoonlijke aandacht. Direct zijn we er samen uit gekomen, na wat onderhandelen, kwamen we uit op een goede inruil prijs voor onze oude auto die we konden inruilen. Alles is verzorgt, APK, schoongemaakt en een beurt.
Echt een aanrader als voor een goede prijs een jong gebruikte auto wil.
A1 Autoplaza, bedankt.


Ja, ik beveel dit aan

Lenie uit Silvolde

07-07-2011
2,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Alleen doordat Bovag heeft bemiddeld is onze auto ,gekocht bij A1 Autoplaza,gemaakt.Autoplaza wiegerde de onder Bovag garantie vallende reperatie"s uit te voeren.Nog zijn wij bezig met de geschillencomissie omdat Autoplaza ons toestemming heeft gegeven voor reperatie van LPG bij ons in de buurt,nu weten ze daar niks meer van en weigeren de rekening van ruim 500,- euro te betalen.Gewoon dwars zitten. Bellen nooit terug,vergeten wat ze gezegd hebben.Waardeloos.