Beoordelingen A1 Occasions

8,3
42 beoordelingen
  • Service 8,3
  • Deskundigheid 8,1
  • Prijs/kwaliteit 8,6
1 t/m 10 van 42 beoordelingen

Leon uit Woerden

22-09-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Super service, woensdag auto kijken, proefrit , en donderdag nieuwe apk erop . Dus binnen een dag alles geregeld!!!! Top


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

02-09-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Het contact was zakelijk, vriendelijk, en duidelijk. Vooralsnog, na de eerste week, lijkt het erop dat we top geholpen zijn.


Ja, ik beveel dit aan

Petra uit Laren Nh

01-09-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Het aanbod is groot, maar via Internet had ik mijn keuze al gemaakt. Na de proefrit was ik erg enthousiast. Rick is erg behulpzaam en de gemaakte afspraken zijn nagekomen. Ik heb een goed gevoel bij dit bedrijf. TOP!!


Ja, ik beveel dit aan

Lia uit Hulst

29-08-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Recent een auto gekocht - uitstekende kwaliteit en service! Een aanrader!


Ja, ik beveel dit aan

Carlijn

25-08-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goede service. Absoluut niet te beroerd om tijd, energie en geld in een auto te steken voor ‘ie verkocht wordt en afspraken worden netjes nagekomen.
Ik zou er zó teruggaan en het aanbevelen aan anderen. Je krijgt waar voor je geld.


Ja, ik beveel dit aan

Jesper uit Purmerend

19-08-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

Gert uit Hilversum

18-08-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Henk uit Huizen

16-08-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Betrouwbaar bedrijf, auto’s gunstig geprijsd.


Ja, ik beveel dit aan

Ashley uit Schinveld

14-08-2018
6,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ervaring was goed, jammer dat er niet gedeeltelijk op rekening konden afspreken aangezien de lange reis naar de locatie.
En erg jammer dat ze niets met hun prijzen doen, had wel een betere prijs kunnen zijn.


Ja, ik beveel dit aan

Jeroen uit Utrecht

07-08-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Gastvrij, transparant en behulpzaam. Toen de radio het niet bleek te doen was het mogelijk om een eigen aangeschafte radio in te bouwen, waarvoor A1 occasions het benodigde frontje bestelde en heeft geregeld dat alles goed geïnstalleerd werd. Erg blij met de service!


Ja, ik beveel dit aan