Beoordelingen A1 Occasions

8,3
49 beoordelingen
  • Service 8,3
  • Deskundigheid 8,1
  • Prijs/kwaliteit 8,5
1 t/m 10 van 49 beoordelingen

J. uit Vrouwenparochie

15-11-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Geweldige service bij dit bedrijf ontvangen. Heb gebruikte auto gekocht zonder garantie waarbij ik na een week er achter kwam dat de kachel niet werkte. Ondanks dat er geen garantie op zat, namen A1 Occasions de reparatiekosten voor hun rekening. Klasse!


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem uit Culemborg

14-11-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Top ervaring goede service en na zorg


Ja, ik beveel dit aan

Charlotte uit Ankeveen

14-11-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Betrouwbaar bedrijf in een sector waar dat niet vanzelfsprekend is. Verfrissend.
Kan dit bedrijf aanbevelen!


Ja, ik beveel dit aan

Rien uit Maarssen

10-11-2018
7,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Guus uit Almere

29-10-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb een auto gekocht, geheel naar mijn zin


Ja, ik beveel dit aan

Ruud uit Zandvoort

25-10-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: dank voor de service .duurde wat lang ,maar dat kwam door wederzijdse communicatie !!!!Rick het is je vergeven,je hebt er n tevreden klant bij en ik kom zeker voor n volgende auto terug ,en ik zal je aanbevelen


Ja, ik beveel dit aan

Ina uit Rijnsburg

15-10-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Nette verkoper. Niet opdringerig.


Ja, ik beveel dit aan

Leon uit Woerden

22-09-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Super service, woensdag auto kijken, proefrit , en donderdag nieuwe apk erop . Dus binnen een dag alles geregeld!!!! Top


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

02-09-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Het contact was zakelijk, vriendelijk, en duidelijk. Vooralsnog, na de eerste week, lijkt het erop dat we top geholpen zijn.


Ja, ik beveel dit aan

Petra uit Laren Nh

01-09-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Het aanbod is groot, maar via Internet had ik mijn keuze al gemaakt. Na de proefrit was ik erg enthousiast. Rick is erg behulpzaam en de gemaakte afspraken zijn nagekomen. Ik heb een goed gevoel bij dit bedrijf. TOP!!


Ja, ik beveel dit aan