Beoordelingen A1 Occasions

8,1
26 beoordelingen
  • Service 8,1
  • Deskundigheid 7,8
  • Prijs/kwaliteit 8,3
1 t/m 10 van 26 beoordelingen

Davy uit Maastricht

10-07-2018
7,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

Gino uit Oss

08-07-2018
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Heb nu bijna 2jaar een mazda 3. Gekocht in november 2016. Doet het prima, ben er nog steeds blij mee.
Prima jongens, echte een aanrader. Ongedwongen en goede verkopers. En betrouwbare auto,s.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

22-06-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer positief.
Eerlijk en open.
Duidelijke afspraken (en nakomen).
Goede prijs.
Kortom: aanrader.


Ja, ik beveel dit aan

Jarno

15-06-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Van de week een gebruikte auto gekocht en vandaag opgehaald. Ging allemaal heel gemoedelijk en vriendelijk. Zeer goed gevoel aan overgehouden!


Ja, ik beveel dit aan

Addie uit Ijsselstein

19-05-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Voor onze dochter een auto gekocht. Een Fiat Punto. Leuke auto. Alleen deed de airco het niet goed. Deze werd nog even bijgevuld. Helaas was de condensor en een leiding kapot. Daardoor duurde het wat langer voordat de auto konden halen. Hij heeft ons wel steeds op de hoogte gehouden. Bijna alle kosten heeft hij voor zijn rekening genomen. Dat was zeer attent van hem. Gewoon eerlijk en geen fratsen. Goede garage en duidelijk. Ik raad deze garage aan iedereen aan. Bedankt nogmaals.


Ja, ik beveel dit aan

m uit Eemnes

08-05-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

08-05-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Keurig bedrijf goed geholpen! Geen gladde verkoper! Goed gevoel aan over gehouden!


Ja, ik beveel dit aan

John uit Huizen

28-04-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij waren opzoek naar een grotere auto, even gaan kijken en snel tot een akkoord gekomen. Was prima zaken doen, echt een leuk en prettig bedrijf.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

26-04-2018
3,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Via mail contact gezocht met A1 om een auto te bezichtigen. Er werd supersnel gereageerd, wat zeer prettig was. Ik heb de middag vrijgekomen van mijn werk en anderhalf uur met het OV moeten reizen om de auto te kunnen zien. Bij aankomst kregen we de sleutel en mochten we zelf op zoek gaan naar de auto die ergens achter op het terrein stond. Niemand ging mee. De auto startte niet, wat ons vooraf niet meegedeeld is. Ik wilde niet gelijk oordelen, misschien stond de auto al lange tijd stil. Met startkabels werd ie gestart, met de mededeling dat nog niet bekend was wat er aan de hand was met de auto. Dat moest nog nagekeken worden. Als ik dat geweten had was ik natuurlijk nooit komen kijken. Mijn humeur zakte al onder het vriespunt, maar ik heb alsnog een proefrit gemaakt. Bij terugkomst was ik overtuigd dat ik die auto niet wilde kopen. Ik heb netjes de auto teruggezet met de verwachting dat wij verder geholpen zouden worden. Er stonden namelijk genoeg auto’s op het terrein. Helaas was dit niet het geval. Meneer had er blijkbaar geen zin in of geen tijd voor om ook maar iets aan mij te verkopen. Er werd mij verder niets gevraagd, Teleurgesteld ben ik weer weggegaan. Als klant verwacht ik toch wel enige service en enthousiasme. Ik kreeg nu enkel het gevoel dat wij heel erg ongelegen kwamen en dat er geen interesse was om ook maar iets aan mij te verkopen. Jammer!


willie uit ENSCHEDE

14-04-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan