Beoordelingen A27 Auto's

9,2
103 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 9,2
11 t/m 20 van 103 beoordelingen

Ada uit Hardinxveld-Giessendam

06-04-2019
9,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Bedrijf met vriendelijke inkopers/verkopers.
Auto was snel verkocht, en gevrijwaard


Ja, ik beveel dit aan

R uit Oosterhout

20-03-2019
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

hasan uit dordrecht

16-03-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: wij werden heel erg goed geholpen door Leandro en Riny. Even over de prijs onderhandeld en tot een mooie deal kunnen komen. Nog een paar dagen en dan halen we onze mooie Audi A4 op


Ja, ik beveel dit aan

Jaspert uit Dordrecht

15-03-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mooie Mini gekocht. Geweldige service en vriendelijke behandeling,heerlijke koffie (nee ik ben geen familie,vriend of vage kennis)


Ja, ik beveel dit aan

Chiara uit Gorinchem

14-03-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Net mijn 1e auto gekocht. Super geholpen, ze hebben me zelfs geholpen met een goede verzekering zoeken.


Ja, ik beveel dit aan

Dylan uit Bunschoten spakenburg

13-03-2019
9,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Prima service en totaal niet opdringen en hebben begrip voor de keuzes van de klant heb laatst een ford fiesta gekocht en na twee weken gaf hij een onderhouds beurt aan en dat hebben ze geheel kosteloos voor me gedaan en zelfs nu na 2 maanden weer een probleem en ben prima geholpen met deskundig advies

Prima zaak


Ja, ik beveel dit aan

Ed en Jeanette uit Hardinxveld-Giessendam

02-03-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Net onze auto ingeruild op A4 cabrio bij A27 auto's . Een nette deal kunnen maken met een paar afspraken voor afleveren eerdaags. Zoals we zijn ontvangen, hartelijk en netjes, en de indruk die we van de zaak hebben gaat dat vast goed komen , we kijken er naar uit!


Ja, ik beveel dit aan

Franc uit Bodegraven

26-02-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Passat tdi gekocht van Chris. Eerlijke gast en enthousiasme spat er vanaf. Niets is hem te gek en ben netjes geholpen. Ruime voorraad ook dus genoeg keuze.


Ja, ik beveel dit aan

Sammy uit ROTTERDAM

26-02-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Super leuke gasten top broers zijn eerlijk en oprecht verwelkomd met een bakje koffie zat te twijfelen over 2 auto's hij heeft echt goeie advies gegeven mocht gelijk een proefrit maken na de proefrit wist ik meteen dat dit mijn keus is ik raad dit bedrijf voor 100% aan iedereen aan # goeieservice


Ja, ik beveel dit aan

Frank uit Bovenkarspel

12-02-2019
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vandaag leuke auto gekocht namens onze dochter. Enthousiaste ontvangst met koffie en heel goed en vriendelijk geholpen! Goeie inruilprijs gehad. Eerlijk autobedrijf en een echte aanrader!


Ja, ik beveel dit aan