Beoordelingen A27 Auto's

9,2
110 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 9,2
81 t/m 90 van 110 beoordelingen

samira uit Amsterdam

14-03-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Kenji uit Huissen

14-03-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer goeie ervaring. Vriendelijke en betrouwbare verkoper. Maakt geen rare verkooppraatjes waarbij je het gevoel krijgt dat iets je word aangepraat.


Ja, ik beveel dit aan

Maarten uit Tilburg

13-03-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb onlangs een SsangYoung Rexton gekocht bij deze firma. Prettige ongedwongen ontvangst. Ik kon met mijn dochter ongedwongen de auto bekijken waar ik voor kwam. Ondanks zijn 15 jaar zag de Rexton er goed uit en had slechts 133000 km gelopen. Bij de onderhandelingen werd duidelijke taal gesproken. geen garantie en een aanbetaling zou de deal beklinken. Ze houden niet vast en dat is logisch. dat kan niet meer in deze concurrerende markt met weinig marge. Ik vroeg; en als ik nu thuis kom en er is iets niet goed? Tja, geen garantie was het antwoord. Afijn, mijn dochter leek het een goede koop dus heb ik de knoop doorgehakt. Ik kreeg 500 euro voor mijn VW bus met kapotte motor en dat was precies wat ik billijk vond. aanbetaling gedaan en een aantal dagen later de Rexton opgehaald. Reed prima totdat ik thuis kwam. Bij het eerste stoplicht na de snelweg schudde hij hevig. Dat viel even tegen. Gelijk een belletje gedaan. De reactie was, kijk het heel even aan en laat het anders weten. Het bleef, Recton terug gebracht en ze hebben het euvel (brandstofpomp) verholpen. ik kon kiezen voor een gebruikte (geen kosten) of een nieuwe (verschil bijbetalen). ik heb gekozen voor het laatste. Dus niet garantie toegezegd maar wel gekregen! Met voldoende koffie en gastvrijheid. Dank je wel!


Ja, ik beveel dit aan

Benjamin uit Amstelveen

12-03-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Na even goed zoeken naar de juiste auto voor mijn moeder en mij, Ben ik via marktplaats terecht gekomen bij A27 Auto’s.
Door slechte ervaring in het verleden met garage eigenaren, Ben ik dit bedrijf gaan natrekken op internet en marktplaats, Echter zag ik meteen overal op internet + marktplaats dat dit bedrijf hoog scoort en betrouwbaar is.
Ik heb Donderdag avond en sms gestuurd naar meneer omdat het laat was, Dat wij Vrijdag 9-maart-18 langs wil komen.
Kreeg netjes antwoord dat dit geen enkel probleem was.
Vrijdag ochtend gebeld dat wij onderweg zijn, Aangekomen bij de garage de eigenaar verwelkomde ons heel vriendelijk met en bakje koffie en vertelde ons waar de auto stond(Auto stond Lekker binnen niet buiten)
De eigenaar kwam rustig naar ons toe vroeg of alles naar wens is(nadat wij de auto op ons gemak bekeken hebben met koffie in de hand).
Wij gingen een proef ritje maken de Peugeot 207 was in goede staat.
Echter de vriend die mee was hoorde en raar geluidje bij de auto(wat natuurlijk kan met en auto die 10jaar oud is).
Dit hebben wij aan de eigenaar verteld, Die ging meteen een rondje rijden met mij, gaf mij absoluut gelijk.
Zonder 1 negatief woordje Meteen naar de werkplaats en daar ging de verkoper met zijn monteur.
Uit eindelijk zij de verkoper, Dit gaan we meteen oplossen u kunt de auto laten staan als u hem wilt kopen.
De reden van laten staan was omdat hij op het moment geen brug vrij had in zijn werkplaats(Wat totaal geen probleem was of twijfels heeft gegeven)
De Eigenaar zij, Anders kom je maandag even terug wordt dit opgelost en jij kan het weekend even rijden als je nog wat tegen komt pakken wij dit meteen even mee.
Zo gezegd en zo gedaan.

Wij zijn/waren enorm blij met deze service en ging onderhandelen.
Prettige verkoper en erg behulpzaam, Kan ook niet anders zeggen ook begripvol naar zijn klanten toe.
Uiteraard met nog en bakje koffie er bij zijn wij de nieuwe eigenaar van een Peugeot 207 geworden.

Dit bedrijf heeft alles opgelost voor ons op hun kosten, Service wat zij geven vind je nergens tegenwoordig alleen bij A27 auto’s.

Mijn advies is echt voor klanten die en goede auto zoeken en belangrijkste nog goede service willen moeten jullie naar A27 Auto’s, Ik en mijn familie zijn vanaf nu vaste klant en zal altijd eerst deze topper van en eigenaar bellen of hij wat heeft of misschien wat voor mij zou kunnen verkrijgen.

Dit bedrijf krijgt van mij meer dan en 10, Tegenwoordig is dit zeldzaam bij garage bedrijven.

Met Vriendelijke Groeten,

Benjamin/M.Music


Ja, ik beveel dit aan

Bob uit GORINCHEM

06-03-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Ontzettend goed geholpen met de aanschaf van mijn nieuwe wagen (Toyota Auris). Vriendelijke verkoopmedewerker en veel kennis in huis! Ik kreeg nog een goede inruildeal op mijn oude auto.

Top bedrijf!


Ja, ik beveel dit aan

peter uit Hoornaar

01-03-2018
7,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: bij binnenkomst werd ik welkom geheten en zocht mijn gebruikte auto op, ze waren zelf chaotisch want er moesten wat voertuigen verplaatst worden. Nadat ik de auto had bekeken en de verkoper bij mij was en wat vragen over en weer heb ik een proefrit gemaakt en na wat onderhandelen zijn we tot een koopovereenkomst te komen. Dag later de auto opgehaald en blij met de aankoop.


Ja, ik beveel dit aan

Suzan uit Gorinchem

28-02-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

S. uit Ommel

21-02-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Netjes geholpen. Konden zelfs buiten de openingstijden komen kijken. Een prachtige auto binnen een half uurtje gekocht onder het genot van een kop koffie en warme chocolademelk voor de kinderen. Vriendelijk, ongedwongen en met enthousiasme geholpen. Kortom, top!


Ja, ik beveel dit aan

Martin uit Wijdewormer

21-02-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Dordrecht

08-02-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: De Hyundai Matrix die ik bij A27 Auto's heb gekocht miste de tweede sleutel. Mij werd beloofd dat ik deze kon laten maken. Na het indienen van de nota werd direct betaald. En dat geeft vertrouwen. Durf iedereen aan te bevelen hier een occasion auto te kopen. Zelf ben ik zeer tevreden.


Ja, ik beveel dit aan