Beoordelingen A27 Auto's

9,2
110 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 9,2
91 t/m 100 van 110 beoordelingen

Mevr.S. uit Rotterdam

06-02-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vriendelijk geholpen,komt betrouwbaar over,hoop veel veilige kilometers met deze auto te mogen rijden


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

20-01-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: We zijn hier goed geholpen. Vlot, vriendelijk en behulpzaam.


Ja, ik beveel dit aan

t uit Barendrecht

18-01-2018
7,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: goed


Ja, ik beveel dit aan

Maikel uit Amersfoort

15-01-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

Margie uit Dordrecht

10-01-2018
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vriendelijk personeel, werd gelijk geholpen.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

05-01-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goede ervaring gehad met A27 Auto's bij de aanschaf van een tweedehands VW Golf. Gastvrije mensen, ongedwongen sfeer, deal bespreken op een rustige manier met een bakje koffie. Ik hoop dezelfde service kwaliteit te blijven ontvangen bij het verdere onderhoud van de auto.


Ja, ik beveel dit aan

Loes uit Helden

04-01-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: prettig en vriendelijk ontvangst. auto's staan er keurig bij


Ja, ik beveel dit aan

M uit Leerdam

04-01-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wat ik persoonlijk heel belangrijk vind is de klantvriendelijkheid van het personeel. Je wordt vriendelijk ontvangen de koffie staat klaar en alles wordt duidelijk uitgelegd. Voor mijn oude Diesel Corsa met bouwjaar 2001 kreeg ik een mooie prijs voor en daar ben ik dik tevreden over. Ze boden nog meer dan wat ik eigenlijk in gedachten had. Dus ik zou een ieder aanraden om eerst naar A27 Auto`s te gaan wanneer je besluit om een andere auto te kopen


Ja, ik beveel dit aan

de Groot uit Broek op Langedijk

03-01-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prima ervaring met aankoop van een 2e hands auto. Vriendelijk ontvangen en bij serieus interesse, een proefritje gereden. Helaas stond je de tank wel al in het rood. Het was een vreemde omgeving voor ons dus we durfde niet echt rond te rijden.

Voor de rest een prima ervaring, mochten we weer opnieuw eentje kopen, zal ik gerust weer hier kijken.


Ja, ik beveel dit aan

Stefanie uit Capelle a/d IJssel

25-12-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mijn ervaring is goed bij dit bedrijf. We kregen bij aankomst een heerlijk kopje koffie. De auto die we gezien hadden was voor ons vastgehouden. We kregen ruim de tijd om de auto te bekijken en testen. Ook was er een kleine onderhandelingsruimte en werden de kleine "kritiek" puntjes verholpen. Voor diegene die een goede auto zoekt voor een mooie prijs en prettige service is bij dit bedrijf aan het goede adres. Bedankt voor de prettige service.


Ja, ik beveel dit aan