Beoordelingen A27 Auto's

9,1
69 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 9,1
1 t/m 10 van 69 beoordelingen

Laura uit Etten—Leur

04-12-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Vorige week hebben wij onze auto ingeruild en een nieuwe auto gekocht (Renault Clio). Wij zijn super blij met de auto en hebben er al erg veel plezier van gehad. Werden erg vriendelijk ontvangen en super fijn geholpen door een top verkoper! Wij bevelen deze garage zeker aan!


Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr. uit Arnhem

02-12-2018
9,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Gisteren onze auto verkocht voor een goede prijs ondanks dat we er geen auto gekocht hebben. Houden zich aan hun woord. Wat eerder afgesproken is komen ze ook na.


Ja, ik beveel dit aan

Laura uit Gorinchem

30-11-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Super service, paar weken geleden me beauty witte VW tiguan R Line gekocht en nog steeds super blij mee!


Ja, ik beveel dit aan

R uit Arkel

26-11-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Afgelopen zaterdag een mooie auto gekocht bij A27 Autos. Bedankt voor de goede service heren ik kom in de toekomst zeker terug!


Ja, ik beveel dit aan

janneke

22-11-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Ik ben Blij met mijn nieuwe auto. Ik ben goed geholpen en alle afspraken zijn nagekomen. Ik beveel a27 auto's aan andere aan en zou zelf ook weer hier in de toekomst auto kopen. Groeten Janneke


Ja, ik beveel dit aan

Lieke uit Rotterdam

22-11-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Heel blij met de aanschaf van mijn nieuwe auto. Alle gemaakte afspraken nagekomen en heel goed geholpen. Ik beveel dit bedrijf aan andere en ik zou in de toekomst hier weer een auto kopen. Groeten, Lieke


Ja, ik beveel dit aan

C uit Raamsdonksveer

21-11-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Verkoopt goede auto’s! Top bedrijf


Ja, ik beveel dit aan

alessandro uit zundert

19-11-2018
9,3

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Geen auto gekocht, maar mijn auto daar verkocht. Netjes geholpen met een kopje koffie in de hand en na kort onderhandeld te hebben werd alles direct geregeld. Geld en vrijwaring was binnen 5 minuten geregeld. De auto moest weg ivm auto van de zaak, maar mocht ik in de toekomst weer zelf een auto kopen kom ik daar zeker ook kijken.


Ja, ik beveel dit aan

Joyce uit Gorinchem

19-11-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Afgelopen week een hele mooie fiat 500 gekocht. Super klantvriendelijk ontvangen. Heerlijk op het gemak kunnen rondkijken en een proefrit gemaakt, ook een goed inruil bedrag gekregen voor mijn oude auto. Bedankt voor de goede service en mocht ik weer een nieuwe auto zoeken zien jullie mij zeker terug.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

17-11-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Wij kwamen afgelopen woensdag naar een auto kijken. We werden goed ontvangen door een meneer. We hebben een ritje gemaakt in de auto en t was helemaal goed! Vandaag de auto opgehaald onze auto opgeleverd. Super ontvangst weer en goeie afhandeling met overschrijven e.d. geen omkijken meer naar. Nogmaals hartstikke bedankt heren!


Ja, ik beveel dit aan