Beoordelingen A27 Auto's

8,9
45 beoordelingen
  • Service 9
  • Deskundigheid 8,7
  • Prijs/kwaliteit 8,9
1 t/m 10 van 45 beoordelingen

Frans uit Berghem

15-06-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Deze week een Seat Altea 1.8 tsi gekocht Na ophalen van de auto meteen een force olielekkage van de moter geconsteerd.Na een telefoontje de auto terug gebracht .Deze werd meteen nagekeken en gerepareerd. Ik kon de auto ophalen na reperatie.ermee er gereden te hebben hoorde ik meteen een geluid wat niet normaal was .Dit bleek een andere storing te zijn .ook deze werd meteen opgelost.Dus grote complimenten voor dit bedrijf.


Ja, ik beveel dit aan

Arjo uit Gorinchem

03-06-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Nico uit Burgum

26-05-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer vriendelijk en goed geholpen. Wij hebben er een Golf 6 Gti gekocht en zijn zeer tevreden.


Ja, ik beveel dit aan

Tessa uit Puttershoek

11-05-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Bob uit Dordrecht

10-05-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Vandaag wezen kijken voor een andere auto. Geholpen door een zeer vriendelijke man, vraagt waar je interesses liggen en maakt de auto proefrit klaar voor je. Is echt geïnteresseerd in de klant. We hebben een mooi bedrag terug gekregen voor onze Volkswagen Polo uit 2001! Goede service, aanrader!


Ja, ik beveel dit aan

j boshuizen uit spijkenisse

05-05-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij zijn hier goed geholpen en hebben eerst koffie gekregen een proefrit gemaakt en daarna gelijk de auto gekocht,.het personeel is zeer vriendelijk dit is zeker een fijne ervaring .
Een echte aanrader


Ja, ik beveel dit aan

Kevin uit Papendrecht

05-05-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vandaag een gebruikte Fiat Panda gekocht voor mijn vrouw. Auto ziet er prima uit en rijdt super. Vriendelijk geholpen en zelfs nog kunnen onderhandelen over de prijs.


Ja, ik beveel dit aan

mariska uit dordrecht

28-04-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: hele goede service erg klant vriendelijk en name alle tijd voor je


Ja, ik beveel dit aan

Henk uit Ridderkerk

20-04-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Top, snelle en vriendelijke service


Ja, ik beveel dit aan

Franko uit Amsterdam

15-04-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mooi auto gekocht


Ja, ik beveel dit aan