Beoordelingen A27 Auto's

9,2
84 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 9,2
1 t/m 10 van 84 beoordelingen

Frank uit Bovenkarspel

12-02-2019
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vandaag leuke auto gekocht namens onze dochter. Enthousiaste ontvangst met koffie en heel goed en vriendelijk geholpen! Goeie inruilprijs gehad. Eerlijk autobedrijf en een echte aanrader!


Ja, ik beveel dit aan

Ivo uit Oost-Souburg

29-01-2019
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: TL;DR Goeie service, aan te bevelen bedrijf, maar pas op voor de eigenaar.

Superfijne binnenkomst, een van de verkopers (jonge, enthousiaste gozer met een bril) bood me meteen wat te drinken aan en zorgde daarna dat de auto klaar voor me stond. Ik mocht 'm even bekijken en vroeg toen om een proefrit, wat ook geen probleem was. Daarna op een prettige manier kunnen praten over de prijs en het uiteindelijk heel erg eens geworden. Topgozer, nooit meer ontslaan, opslag geven en succes is gegarandeerd voor dit bedrijf.

Ik reed tevreden weg en wilde meteen even tanken, maar ik kwam erachter dat het klepje voor de tankdop niet open ging. Echt met geen mogelijkheid. Even terug gereden, alwaar ik een andere man sprak (bleek later de eigenaar te zijn), die met wat smeersel en een dreun op het klepje zei dat het 'een beetje gebruikt' moest worden en dat het dan wel weer zou gaan. Ik merkte op dat ik liever niet wil dat ik altijd iemand bij me moet hebben om het hendeltje in te drukken zodat ik op het klepje kan meppen, en toen wees hij me gelukkig door naar de werkplaats, waar ik geholpen werd door een superkundige en superaardige monteur (kale, rokende man, had een blauwe overall aan). Op een gegeven ogenblik kwam de eigenaar even kijken en vertelde hij dat eventueel het blik verbogen kon worden waardoor de klep makkelijker open kon, maar de monteur zei dat hij dan ook wel eens té makkelijk open zou kunnen gaan, en werkte dus rustig verder. Hij heeft het probleem supernetjes opgelost en ik kon tanken en naar huis.


Ja, ik beveel dit aan

Ilker uit Almere

20-01-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Super bedrijf, reëel en eerlijk. Van mij krijgen ze een dikke 10. Koffie staat klaar en ze zijn heel relaxt


Ja, ik beveel dit aan

Ilker uit Almere

20-01-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Van mij een dikke 10. Eerlijk een reëel. Super relaxt. Geen gepusht.


Ja, ik beveel dit aan

Ilker uit Almere

20-01-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Super bedrijf, reëel en eerlijk. Van mij krijgen ze een dikke 10. Koffie staat klaar en ze zijn heel relaxt


Ja, ik beveel dit aan

Daniël uit Wijk en Aalburg

15-01-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Gisteren een auto bij A27 auto's gekocht voor een nette prijs. Auto was in de staat zoals beschreven. Aardige gastvrije verkopers met de bekende Brabantse gastvrijheid!


Ja, ik beveel dit aan

Nadeche uit Leerdam

13-01-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Super fijne zaak, grote showroom met genoeg keuze. Kwam vlak voor sluitingstijd en hebben mij toch uitgebreid en vriendelijk geholpen en zijn ze zelfs langer open gebleven. Heb er een onwijs leuke peugeot gekocht waar ik enorm veel plezier van heb. Top jongens! ga zo door! een echte aanrader en dat zal ik ook aan iedereen die een auto zoekt vertellen!


Ja, ik beveel dit aan

Paula uit Sliedrecht

12-01-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ontvangen door de zoon van de baas. Een waardige opvolger waar hij trots op kan zijn!
Fijne rit gemaakt, klokje was kapot en 1 sleutel. Hier mag ik volgende week over bellen en wordt keurig geregeld!
De recenties die ik had gelezen kloppen helemaal. Geen poespas en alles lekker snel geregeld.
Wij zijn blij met onze Peugeot en hopen en nog wat jaartjes van kunnen genieten,
Keep up the good work! En nogmaals een dikke pluim voor de zoon. Groetjes Wim en Paula


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

08-01-2019
9,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Super vriendelijk en gezellig, betrouwbaar en een top service zelfs thuis gebracht na verkoop van ons auto.


Ja, ik beveel dit aan

Caglar uit Doesburg

05-01-2019
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Eerlijk, betrouwbaar en goede service!


Ja, ik beveel dit aan