Beoordelingen A27 Auto's

9,0
55 beoordelingen
  • Service 9
  • Deskundigheid 8,9
  • Prijs/kwaliteit 9
1 t/m 10 van 55 beoordelingen

Yosef uit Den Bosch

05-10-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mijn Ervaring bij dit bedrijf is uitstekend. Ik had een camper en ik wilde graag inruilen voor een autootje en wat geld erbij. En ja! Ik kom bij het bedrijf binnen en ik wordt erg vriendelijk ontvangen. Ze hadden de autootjes die ik zocht en ik kon gemakkelijk eentje uitkiezen en ik kreeg nog wat geld erbij zoals gewenst.

Er waren aantal dingen die ik graag wilde dat het gemaakt werd in de auto en daarvoor werd alle tijd en aandacht genomen om het te maken en mijn wens is helemaal vervuld. Top service met dienstbare personeel.

Het mooiste vond ik dat we een klik hadden met het geloof in Jezus. Ik noem dat Jezus volgen. En in dit situatie is Hem volgen met de moto 'Elkaar dienen vanuit een puur hart'. En ik kan achteraf alleen "Amen" op zeggen. Ben dankbaar voor alles! Gods rijkelijke zegen!


Ja, ik beveel dit aan

anja uit zoetermeer

03-10-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: zeer vriendelijk geholpen. mooie showroom!!


Ja, ik beveel dit aan

Paul uit Venlo

01-10-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij hebben bij A27 een Peugeot Boxer gekocht bij aanschaf bleek de accu slecht te zijn en deden de blazers het niet maar dit werd netjes door het bedrijf opgelost er werd een nieuwe accu geplaats en de oorzaak van het probleem met de blazer werd opgezocht door hun goede monteur nu bleeek een onderdeel kapot te zijn en deze moet besteld bij dealer dit regelen we zelf nu we weten wat het probleem is wij kunnen iedereen dit bedrijf aanrijden super vriendelijke personeel en en mensen met verstand die weten wat ze doen ook inruilen is super


Ja, ik beveel dit aan

ronald uit ameide

23-09-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: pas een zeer mooie Ford fiesta gekocht om het rond te krijgen bij de bank duurde een week het personeel had alle geduld zo dat wij het op gemak het konden rond maken met de bank na twee dagen een kapotte accu er werd gelijk goed geholpen met een nieuwe accu


Ja, ik beveel dit aan

Raj uit Rotterdam

21-09-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mooie showroom. Het personeel is erg vriendelijk. Je wordt er super geholpen. Door het vertrouwen was de deal erg snel rond en als klap op de vuurpijl kreeg ik er nog een bijna volle tank bij. Super bedankt voor alles. Ik weet voortaan waar ik en mijn kring voortaan onze auto's kopen. Bedankt!


Ja, ik beveel dit aan

RCJ uit Leidschendam

17-09-2018
7,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

25-08-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Kees uit Gorinchem

21-07-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij hebben onze auto ingeruild en n andere gekocht n fiat punto we zijn heel erg goed geholpen t is n aanrader om daar naar toe te gaan goed geholpen


Ja, ik beveel dit aan

L. uit Gorinchem

21-07-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Onlangs heb ik bij A27 Auto's een Seat Ibiza gekocht. Ik kon ook mijn eigen auto voor een mooie prijs inruilen.De tenaamstelling van mijn eigen auto klopte niet dus moest er een nieuwe aangevraagd worden en deze aanvraag werd door het bedrijf betaald.Heel attent. Even in de Seat rondgereden te hebben bleek dat de Climate Control niet werkte en heb dit laten maken bij de garage. Ik hoefde niets te betalen en heb de monteur wat geld gegeven voor zijn tijd en moeite. Al met al ben ik heel vriendelijk geholpen en de service is heel goed!


Ja, ik beveel dit aan

J uit Ingen

24-06-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Gebruikte auto gekocht! Vriendelijk geholpen! Leuke auto aangeschaft voor een leuke prijs 😊


Ja, ik beveel dit aan