Beoordelingen A27 Auto's

9,2
95 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 9,2
1 t/m 10 van 95 beoordelingen

Mario uit Barendrecht

18-04-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mijn dochter moest een goedkopere auto omdat ze haar nieuwe auto niet meer kon betalen. Dit bedrijf wilde zonder problemen na een telefoon gesprek een auto voor haar vasthouden, Echt een hele vriendelijke servicegerichte man. Top bedrijf.


Ja, ik beveel dit aan

Dyon uit Cappele and de ijssel

08-04-2019
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goed eerlijke. Gisteren auto gekocht. Nu kijke hoe lang die mee gaat


Ja, ik beveel dit aan

Ada uit Hardinxveld-Giessendam

06-04-2019
9,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Bedrijf met vriendelijke inkopers/verkopers.
Auto was snel verkocht, en gevrijwaard


Ja, ik beveel dit aan

R uit Oosterhout

20-03-2019
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

hasan uit dordrecht

16-03-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: wij werden heel erg goed geholpen door Leandro en Riny. Even over de prijs onderhandeld en tot een mooie deal kunnen komen. Nog een paar dagen en dan halen we onze mooie Audi A4 op


Ja, ik beveel dit aan

Jaspert uit Dordrecht

15-03-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mooie Mini gekocht. Geweldige service en vriendelijke behandeling,heerlijke koffie (nee ik ben geen familie,vriend of vage kennis)


Ja, ik beveel dit aan

Chiara uit Gorinchem

14-03-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Net mijn 1e auto gekocht. Super geholpen, ze hebben me zelfs geholpen met een goede verzekering zoeken.


Ja, ik beveel dit aan

Dylan uit Bunschoten spakenburg

13-03-2019
9,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Prima service en totaal niet opdringen en hebben begrip voor de keuzes van de klant heb laatst een ford fiesta gekocht en na twee weken gaf hij een onderhouds beurt aan en dat hebben ze geheel kosteloos voor me gedaan en zelfs nu na 2 maanden weer een probleem en ben prima geholpen met deskundig advies

Prima zaak


Ja, ik beveel dit aan

Ed en Jeanette uit Hardinxveld-Giessendam

02-03-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Net onze auto ingeruild op A4 cabrio bij A27 auto's . Een nette deal kunnen maken met een paar afspraken voor afleveren eerdaags. Zoals we zijn ontvangen, hartelijk en netjes, en de indruk die we van de zaak hebben gaat dat vast goed komen , we kijken er naar uit!


Ja, ik beveel dit aan

Franc uit Bodegraven

26-02-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Passat tdi gekocht van Chris. Eerlijke gast en enthousiasme spat er vanaf. Niets is hem te gek en ben netjes geholpen. Ruime voorraad ook dus genoeg keuze.


Ja, ik beveel dit aan