Beoordelingen Aanhangwagenbedrijf van de Burgwal

8,5
14 beoordelingen
  • Service 8,4
  • Deskundigheid 8,7
  • Prijs/kwaliteit 8,5
1 t/m 10 van 14 beoordelingen

Anoniem uit Lelystad

08-05-2019
2,7

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Slechte communicatie, beroerde service


John uit lelystad

07-04-2014
10

Reden bezoek: Andere reden


Ja, ik beveel dit aan

Rob uit Lelystad

13-08-2013
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Prettige service, integere mensen, veel waar voor je geld!


Ja, ik beveel dit aan

marco uit Lelystad

05-05-2013
8,3

Reden bezoek: Andere reden


Ja, ik beveel dit aan

Roudy uit Lelystad

29-04-2013
9,0

Reden bezoek: Andere reden


Ja, ik beveel dit aan

jeffrey uit lelystad

12-04-2013
9,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Goedde service nette aanhangwagens


Ja, ik beveel dit aan

Rob uit Loosdrecht

30-01-2013
9,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe aanhangwagen


Ervaring: Zeer positief, denken mee en adequaat reageren op vragen


Ja, ik beveel dit aan

Barry uit Lelystad

09-10-2012
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe aanhangwagen


Ervaring: Eerste indruk al top,zeer vriendelijke ontvangst, groot assortiment op voorraad, grote kennis van zaken en het directe vertrouwen maakt men 100% waar. Afspraken komt men punctueel na, zeer hoge kwaliteit in product en service. Uitermate goede prijs/kwaliteit verhouding.
Deze mensen verdienen op alle punten een tien !
Al 16 jaar klant met diverse aanhangers, ook met caravan onderhoud.
Bardia Bijzonder Buitenleven te Lelystad.


Ja, ik beveel dit aan

Gerrit_jan uit Haarlem

17-09-2012
9,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: iets over dit bedrijf...........moeilijk, maar let op!
Heb deze mensen zien beginnen op de jol in Lelystad met een z.g karretje/aanhanger en verder niets. Ikzelf heb 25 jaar in Lelystad
gewoond en was ook één van eerste klanten! Ik woon inmiddels alweer 5 jaar in Haarlem, maar op het moment dat er iets met caravan
karretje/aanhangwagen is......................Lelystad!!!!!!!
Ik (53 jaar) heb weinig bedrijven meegemaakt die zo klantgericht zijn, zo klantvriendelijk zijn en zo veel kennis van zaken hebben. Ikzelf heb
een keer midden in de nacht (Harderwijk) met een kar gestaan, waarbij het wiel van de kar de auto voorbij rolde, tsjaaaa A.N.W.B. en
wie denk je dat in Lelystad (midden in de nacht) de telefoon opneemt ......juist ja Jan v/d Burgwal! Later alles tot in de puntjes geregeld.
Het is jammer dat je in Nederland maar kunt gaan tot een 10. Voor mij, dit bedrijf, met deze toewijding zou stukken hoger eindigen!!!
Zoals u begrijpt, een extreem tevreden klant en dat al 25 jaar............ CHAPEAU!!! v/d Burgwal.
Ik heb mijn mailadres er maar bijgezet voor als u vragen heeft, want ik heb geen enkele binding met dit bedrijf. Alleen klant met een grote K.
Met vriendelijke groet,
G-J. Zwalué (gj.zwalue@live.nl)


Ja, ik beveel dit aan

Natascha uit Lisse

01-02-2012
8,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe aanhangwagen


Ervaring: In 2011 hebben wij een nieuwe Henra Adventure bij de firma Van de Burgwal gekocht. We zijn ontzettend vriendelijk ontvangen en er is goed naar onze wensen geluisterd. We hebben er een fantastische trailer aan over gehouden.


Ja, ik beveel dit aan