Beoordelingen Aanpassingsbedrijf Bierman

9,0
117 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 9,2
  • Prijs/kwaliteit 8,7
  • Totale tevredenheid 9,0
  • Klantvriendelijkheid 9,2
1 t/m 10 van 117 beoordelingen

Liena

16-05-2019
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prima, veel aandacht, klantgericht.


Ja, ik beveel dit aan

Niels en Edith uit Vlissingen

29-04-2019
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Zeer tevreden over de aanpassingen en de begeleiding in het gehele proces van aanvraag via de gemeente tot het klaar was.
Ze hebben veel geduld denken echt mee zijn heel prettig naar de klanten toe. En behulpzaam en bruikbare adviezen!


Ja, ik beveel dit aan

Jos uit TERNEUZEN

28-04-2019
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Bereidwillig om mensen te helpen, overleg vooraf, kosten vooraf duidelijk.


Ja, ik beveel dit aan

Jo uit Venlo

27-04-2019
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: zeer vriendelijk, en goede uitleg en mee denken naar de wensen van de klant, en nemen alle tijd er voor.


Ja, ik beveel dit aan

irma uit Amsterdam

27-03-2019
9,3

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Ging om een stoelaanpassing in mijn eigen auto.
Mijn contact persoon was Paul Herrebrugh en deze man heeft mij uitstekend geholpen met veel aandacht en zorg. Goede service en zeer prettige om mee samen te werken en op zoek te gaan naar een oplossing op maat.


Ja, ik beveel dit aan

gejo en marjan uit 's heerenberg

13-03-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: een zeer fijne en prettige ervaring met bierman
voor alles hebben zij wel een oplossing zover in hun kunnen ligt
om in een woord te beschrijven toppie


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

14-02-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Super goede ervaring! Bierman nam alle tijd om tot een bus te komen die geschikt is bij onze situatie. Het was ons een paar keer een afstand rijden/met de trein, maar dat was het zeker waard.


Ja, ik beveel dit aan

J.W. uit Almere

04-02-2019
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: 1e keer klant bij BiermanAB. Bierman heeft groot aanbod en ik(wij) hebben gevonden wat we zochten. Prettig contact, zeer klantvriendelijk, snelle reacties en uitstekende service.
Prijs/kwaliteit is zonder meer goed.


Ja, ik beveel dit aan

Cor uit Almere

02-02-2019
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goede informatie, en je kunt aangepaste auto's uitproberen met je (elektrische) rolstoel.


Ja, ik beveel dit aan

Johan Anton uit Koog aan de Zaan

01-02-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een bedrijf waar service en het belang van de klant voorop staat, iets wat je zelden ziet bij andere bedrijven.


Ja, ik beveel dit aan