Beoordelingen Aanpassingsbedrijf Bierman

9,0
125 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 9,2
  • Prijs/kwaliteit 8,7
  • Totale tevredenheid 9,1
  • Klantvriendelijkheid 9,2
1 t/m 10 van 125 beoordelingen

Marion uit Haarlem

21-07-2019
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Ik ben heel goed en prettig geholpen, goed geadviseerd. De extra service in het helpen van een verzekering afsluiten was heel fijn.


Ja, ik beveel dit aan

Rob uit Bakel

20-07-2019
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer netjes geholpen!! Onze nieuwe bus is perfect afgeleverd!!


Ja, ik beveel dit aan

Fred Bontje uit Den Haag

10-07-2019
8,7

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Zeer ervaren mensen, verstaan hun vak.
3 geleden een aangepaste auto gekocht bij hen, tot op heden geen klachten. Vandaag nog een vraag over veiligheid m.b.t. bevestiging van de rolstoel, kreeg binnen 10 minuten al een reactie met een passende oplossing.
Super !!!


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

09-07-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Niels uit Gytsjerk

08-07-2019
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Van top tot teen geweldig. Maurits nam de tijd voor een gezellig praatje en de rest ging van zelf.


Ja, ik beveel dit aan

Joop uit Haaksbergen

08-07-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Super advies van Erwin wijntjes gehad.Auto mooi en strak af gewerkt.


Ja, ik beveel dit aan

Jolanda uit Alkmaar

14-06-2019
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Top garage! Goed advies. Ben heel erg blij met mijn aangepaste auto.


Ja, ik beveel dit aan

P. uit Purmerend

08-06-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: E
Wij zijn erg tevreden over de onderhandelingen met de verkopers naar het zoeken van een voor ons geschikte auto.

Ook over de nazorg hebben wij niets dan lof.


Ja, ik beveel dit aan

Liena

16-05-2019
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prima, veel aandacht, klantgericht.


Ja, ik beveel dit aan

Niels en Edith uit Vlissingen

29-04-2019
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Zeer tevreden over de aanpassingen en de begeleiding in het gehele proces van aanvraag via de gemeente tot het klaar was.
Ze hebben veel geduld denken echt mee zijn heel prettig naar de klanten toe. En behulpzaam en bruikbare adviezen!


Ja, ik beveel dit aan