Beoordelingen Aanpassingsbedrijf Bierman

9,0
41 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 8,6
  • Totale tevredenheid 8,9
  • Klantvriendelijkheid 8,9
1 t/m 10 van 41 beoordelingen

Kevin uit Goes

29-11-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mijn ervaring met Aanpassingsbedrijf Bierman is echt zeer goed!

Ze namen alle tijd voor mij om een mooie aangepaste bus uit te zoeken waar ik nu met alle tevredenheid in rij.

De bus werd tot in zeeland thuis voor de deur geleverd en de verkochte auto meteen meegenomen.

Alle administratie wat betreft belasting-gehandicapte tarief geregeld door Bierman dit was echt voor mij TOP!!!

Bij de aankoop meteen een mooie muziek installatie laten inbouwen en de ramen laten blinderen ook dit is naar alle tevredenheid voor me gedaan.

Het allergrootste Pluspunt vond ik toch tijdens de vooruitgang van de extra aanpassingen aan de bus dat ik foto's kreeg toegestuurd dit maakte het wachten op de bus een stuk aangenamer.

Ik ben het meest geholpen door Alexander Wat een top kerel met verstand van zaken maar dat straalt niet alleen Alexander maar het hele bedrijf uit!

Een echte aanrader!!!


Ja, ik beveel dit aan

Paul uit VLISSINGEN

24-11-2017
8,3

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Ik heb het bedrijf als zeer prettig ervaren, veel kennis in huis en prima service, aanrader ook voor de overheid.


Ja, ik beveel dit aan

madelon uit H'vld

17-11-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goed geslaagd in één keer, voor iedere situatie een aangepaste oplossing!


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

06-11-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Marielle uit Woerden

06-11-2017
8,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: prettige ervaringen. Ontzettende aardige verkope (Erik). Super service dat de auto voor een proefrit naar Rotterdam werd gebracht.
Het bedrijf komt erg betrouwbaar over. We hopen dat de auto die we hebben gekocht net zo betrouwbaar zal zijn


Ja, ik beveel dit aan

Johan uit Woerden

31-10-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer positieve ervaringen met aanschaf van een gebruikte rolstoelauto met nieuwe aanpassing. Contact verliep zeer prettig, duidelijke informatie (ook op website), uitgebreid de tijd genomen tijdens bezoek aan de showroom, goed meegedacht met alle aspecten die bij aanschaf van een dergelijke auto komen kijken (w.o. ook gesprekken met WMO/gemeente). Aanpassen van auto is snel en netjes gedaan; aanpassingen voldoen aan alle wensen. Overdracht verliep erg vlot. Kan geen minpunten bedenken.


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Amersfoort

21-10-2017
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goede indruk, men nam ruim de tijd om ons rond te leiden en uit te leggen wat er mogelijk is. Nieuwe auto snel en netjes afgeleverd


Ja, ik beveel dit aan

Roy uit Loosdrecht

17-10-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Behulpzaam en terzake deskundig!


Ja, ik beveel dit aan

Rita uit Diemen

12-10-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

HP uit Anna Paulowna

04-10-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan