Beoordelingen Aanpassingsbedrijf Bierman

9,0
112 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 9,2
  • Prijs/kwaliteit 8,7
  • Totale tevredenheid 9,1
  • Klantvriendelijkheid 9,3
1 t/m 10 van 112 beoordelingen

gejo en marjan uit 's heerenberg

13-03-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: een zeer fijne en prettige ervaring met bierman
voor alles hebben zij wel een oplossing zover in hun kunnen ligt
om in een woord te beschrijven toppie


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

14-02-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Super goede ervaring! Bierman nam alle tijd om tot een bus te komen die geschikt is bij onze situatie. Het was ons een paar keer een afstand rijden/met de trein, maar dat was het zeker waard.


Ja, ik beveel dit aan

J.W. uit Almere

04-02-2019
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: 1e keer klant bij BiermanAB. Bierman heeft groot aanbod en ik(wij) hebben gevonden wat we zochten. Prettig contact, zeer klantvriendelijk, snelle reacties en uitstekende service.
Prijs/kwaliteit is zonder meer goed.


Ja, ik beveel dit aan

Cor uit Almere

02-02-2019
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goede informatie, en je kunt aangepaste auto's uitproberen met je (elektrische) rolstoel.


Ja, ik beveel dit aan

Johan Anton uit Koog aan de Zaan

01-02-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een bedrijf waar service en het belang van de klant voorop staat, iets wat je zelden ziet bij andere bedrijven.


Ja, ik beveel dit aan

H.C.P. uit VOORHOUT

01-02-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Doordat het personeel veel ervaring heeft en goed meedenkt wordt er samen met de klant gezocht naar een vervoermiddel die voldoet aan de benodigde aanpassing m.b.t. de beperking. Komt de klant er later achter dat het toch niet helemaal voldoet dan wordt er samen gezocht naar de perfecte oplossing. Een vervoermiddel voor mindervaliden vraagt soms wat lastig papierwerk i.v.m. wegenbelasting. Daar wordt je zo mee geholpen dat alles goed geregeld wordt.


Ja, ik beveel dit aan

k uit nunspeet

15-01-2019
8,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: eerste contact via telefoon heb ik als heel prettig en vriendelijk ervaren.
snel handelen, 's morgens gebeld en 's middags stond er al iemand met een demo auto bij ons voor de deur, ruim een week later was onze auto al aangepast , aanpassing zag er perfect uit.


Ja, ik beveel dit aan

Frans uit Oud-Beijerland

02-01-2019
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: zeer goed, vriendelijk en meedenkend.


Ja, ik beveel dit aan

nico uit naaldwijk

26-12-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Vera uit Eindhoven

24-12-2018
7,3

Reden bezoek: Andere reden


Ja, ik beveel dit aan