Beoordelingen Aanpassingsbedrijf Bierman

9,0
106 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 9,2
  • Prijs/kwaliteit 8,7
  • Totale tevredenheid 9,1
  • Klantvriendelijkheid 9,3
1 t/m 10 van 106 beoordelingen

k uit nunspeet

15-01-2019
8,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: eerste contact via telefoon heb ik als heel prettig en vriendelijk ervaren.
snel handelen, 's morgens gebeld en 's middags stond er al iemand met een demo auto bij ons voor de deur, ruim een week later was onze auto al aangepast , aanpassing zag er perfect uit.


Ja, ik beveel dit aan

Frans uit Oud-Beijerland

02-01-2019
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: zeer goed, vriendelijk en meedenkend.


Ja, ik beveel dit aan

nico uit naaldwijk

26-12-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Vera uit Eindhoven

24-12-2018
7,3

Reden bezoek: Andere reden


Ja, ik beveel dit aan

I. uit Julianadorp

22-12-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Het was voor ons de eerste keer dat wij een aangepaste auto aan moesten schaffen. Wij hebben het zeer plezierig en deskundig ervaren. Ook de service vinden wij ook heel goed.


Ja, ik beveel dit aan

Joyce uit Zwaag

21-12-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik voelde me gehoord, begrepen, en er is ontzettend goed met me meegedacht. Het resultaat is een perfect aangepaste betaalbare auto !


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

18-12-2018
9,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Betrokken, goede service


Ja, ik beveel dit aan

pieter j. uit spijkenise

29-11-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: vriendelijk open valt goed mee te praten goeie uitleg een vertrouwt gevoel ben lang op zoek geweest naar een bus maar hier ben ik toch gelijk geslaagd. ze zoeken met je mee wat je wil en dat is een goed gevoel .


Ja, ik beveel dit aan

jan c uit heemstede

10-11-2018
10

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ervaring: zochten een goed oplosing voor het geen mijn dame niet inde auto kon komen meer dit is super op gelost door een draai hoog laag stoel te plaatsen in onze auto ook het keuren voor de rdw regelden zij dit alkes naar vol tebvrede heid en ons.probleem was nu opgelost dank hier voor


Ja, ik beveel dit aan

an uit heemstede

10-11-2018
10

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ervaring: advies en begrip en mee denken staan hoog in het vaandel doe daar bij het klant vriendelijk zijn en gericht zijn in oplossen het probleem dat dus bij
ons een goede oplosing was een draai hög laag stoel zo dat ik zonder probleem in de auto kaan komen


Ja, ik beveel dit aan