Beoordelingen Aanpassingsbedrijf Bierman

9,0
60 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 8,7
  • Totale tevredenheid 9,0
  • Klantvriendelijkheid 9,1
1 t/m 10 van 60 beoordelingen

Andre uit Varsseveld

20-04-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Zeer goede ervaring. We hebben 10 jaar geleden onze bus laten aanpassen en nu dit jaar weer een nieuwe bus laten aanpassen. Zeer goed geholpen en alles wordt netjes uitgelegd en geregeld. Een aanrader voor iedereen die aanpassingen aan een auto of bus nodig heeft.


Ja, ik beveel dit aan

Roland uit Hellevoetsluis

20-04-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vanaf het eerste mailcontact met Maurits had ik een goed gevoel. Toen ik maandagmorgen belde bleek dat hij meteen al aan het kijken was of de twee auto's waarvoor wij belangstelling hadden rijklaar stonden. We zijn dinsdag met Valys vanuit Hellevoetsluis naar Nieuw Vennep gereisd en werden hartelijk ontvangen. Al snel werd ons duidelijk dat Maurits niet een 'verkoper' is maar een 'mensen-mens' waarmee we echt contact en een luisterend oor hadden. Net zoals wijzelf in ons eigen werk vroeger als officier van het Leger des Heils en later als uitvaartondernemer hadden. We zijn een proefrit gaan maken en op de snelweg bij Schiphol, na een tussenstop voor een broodje bij de benzinepomp, trok de auto opeens niet meer zo snel op en zei Joke dat ze een cijfer 2 in het dashbordscherm zag staan. Het bleek dat ze de automaat niet in de D van drive had staan maar in de 2e versnelling voor het rijden in de bergen.
Toen wij terugkwamen bleek Maurits onderweg naar de snelweg omdat een collega van hem ons had zien staan op de vluchtstrook. Maurits vond dat de uitlaat te veel geluid maakte en wilde de auto nog even nalopen en zorgen dat er een nieuwe APK op kwam te staan.
Wij kregen een leenbus mee om naar huis te gaan en konden de auto donderdag ophalen.
Zelfs de benzine voor de rit Nieuw-Vennep/Hellevoetsluis en weer terug hoefde door ons niet betaald te worden.
Donderdagmiddag was het warm en wij werden ontvangen door een collega die met doosjes ijsjes rondliep, lekker.
Na nogmaals een duidelijke uitleg over het rolstoelsysteem, instructies aan Joke over de bediening van de Renault Kangoo en de opdracht om zodra er iets was contact met Maurits op te nemen, verlieten wij met een heel goed gevoel de showroom van Bierman. Maurits, je krijgt van ons een 10. Roland & Joke.


Ja, ik beveel dit aan

Frans uit Almere

30-03-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Erg goed contacten gehad met Bierman.
Ombouw is precies gegaan zoals ik had afgesproken en de after sale was prima


Ja, ik beveel dit aan

Sanne uit Laag Soeren

17-03-2018
8,0

Reden bezoek: Andere reden


Ja, ik beveel dit aan

J.H.M. uit Den Haag

07-03-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Absoluut helemaal tevreden, ik heb een gebruikte rolstoelauto gekocht die bij mijn budget past, ze waren al schappelijk met de prijs. Toen in het begin al bleek dat hij een startprobleem had, hebben ze vanwege die 6 mnd garantie er alles aan gedaan om hem weer goed te krijgen, er moesten zelfs verschillende nieuwe onderdelen in. Tot in detail hebben ze ook nog wat kleinere mankementen keurig opgelost, zonder scheve gezichten. Ze hebben zich in alles aan hun woord gehouden, dit is iets wat mij heel veel vertrouwen in dit bedrijf geeft. Ook absoluut klantgericht en -vriendelijk: omdat mijn man in een rolstoel zit en ik hem niet alleen kan laten, hebben ze weleens na zo'n reparatie de auto hier in Den Haag voor de deur weer omgeruild met de leenauto. Absoluut een aan te raden bedrijf!


Ja, ik beveel dit aan

Wil uit BERGEN NH

06-03-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: uitmuntend persoonlijk betrokken probleem oplossend bij de aanpassingen en nam de tijd voor ons


Ja, ik beveel dit aan

Petro uit Doesburg

23-02-2018
9,3

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ervaring: Uitstekend, snel, accuraat en servicegericht.


Ja, ik beveel dit aan

Cees uit Capelle aan den IJssel

17-02-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Heel vakkundig bedrijf wist overal wel een oplossing voor.


Ja, ik beveel dit aan

Maurice uit Zwanenburg

14-02-2018
10

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ervaring: Mijn ervaring met Bierman is als zeer positief te omschrijven. Ik werd door de monteur goed op de hoogte gehouden van de vorderingen qua aanpassing van mijn Smart. Daarnaast vond er overleg plaats als de monteur tegen mogelijke problemen aanliep. Ik heb bij Bierman zelf gewacht tot de auto gereed was. Dit duurde enkele uren, maar het was zeker geen straf. De gastvrijheid is als zeer positief te omschrijven.


Ja, ik beveel dit aan

Theo uit Vogelenzang

02-02-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan