Beoordelingen Aanpassingsbedrijf Bierman

9,1
98 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 9,2
  • Prijs/kwaliteit 8,7
  • Totale tevredenheid 9,1
  • Klantvriendelijkheid 9,2
1 t/m 10 van 98 beoordelingen

jan c uit heemstede

10-11-2018
10

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ervaring: zochten een goed oplosing voor het geen mijn dame niet inde auto kon komen meer dit is super op gelost door een draai hoog laag stoel te plaatsen in onze auto ook het keuren voor de rdw regelden zij dit alkes naar vol tebvrede heid en ons.probleem was nu opgelost dank hier voor


Ja, ik beveel dit aan

an uit heemstede

10-11-2018
10

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ervaring: advies en begrip en mee denken staan hoog in het vaandel doe daar bij het klant vriendelijk zijn en gericht zijn in oplossen het probleem dat dus bij
ons een goede oplosing was een draai hög laag stoel zo dat ik zonder probleem in de auto kaan komen


Ja, ik beveel dit aan

jan uit heemstede

29-10-2018
9,7

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: een goede aan pasing voor een goede draai stoel in de auto die goed is gedaan in het adfies van de bierman deskundige nu kan mijn lief weer mee zeer tevrede en blij


Ja, ik beveel dit aan

Anne Marie uit Uden

28-10-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

André uit Gorinchem

27-10-2018
10

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ervaring: Zeer goed betrokkenen denken mee in de mogelijkheden snel antwoord op bv mails en of na komen van afspraken.
Steeds hetzelfde aanspreek persoon.
Zeer aan te bevelen aan anderen mensen.


Ja, ik beveel dit aan

P uit Alphen aan den Rijn

25-10-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Bert uit Enschede

23-10-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Is zeer goed. Afspraken worden nagekomen. Bij aflevering moest nog iets worden aangepast. Direkt gedaan.


Ja, ik beveel dit aan

Kiek uit Naarden

23-10-2018
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: We hebben ongeveer 2 maanden geleden een (oude) auto bij jullie gekocht, nu was er een probleem met het starten. Aangezien de auto in Bussum staat (en we nog garantie hebben) hebben we dit laten maken bij een garage hier in de buurt super fijn dat dit kan! De garage hier wilde dat ik het geld zou voorschieten maar jullie hebben hierover gebeld en jullie hebben dat onderling geregeld. Daar werd ik weer keurig over terug gebeld.
Vol lof over jullie bedrijf!


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

20-10-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Fred uit Apeldoorn

19-10-2018
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Geweldige service, lekker nuchter en zeer klantgericht. Kortom, prima bedrijf om, ook als particulier, zaken mee te doen.


Ja, ik beveel dit aan