Beoordelingen ABC Auto's

8,9
122 beoordelingen
  • Service 9
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 8,8
1 t/m 10 van 122 beoordelingen

andrew uit zaandam

16-12-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb een prettige ervaring met dit bedrijf


Ja, ik beveel dit aan

Petra uit Wormerveer

07-12-2018
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: We kunnen altijd snel terecht en ze leveren prima service


Ja, ik beveel dit aan

Sjon uit Assendelft

03-12-2018
9,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Goed service, eerlijke mensen.


Ja, ik beveel dit aan

Jolanda uit Surhuisterveen

02-12-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Rustige en eerlijke mensen, die waarmaken wat ze toezeggen. Gemoedelijk sfeer binnen een klein bedrijf. Men verkoopt alleen maar nette en goede auto's. Er staat geen rommel in de showroom. Een bedrijf waar je zeker terugkomt.


Ja, ik beveel dit aan

Rose uit Assendelft

22-11-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Hans uit Krommenie

12-11-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Heel goede service en voorlichting. Prima monteurs. luisteren naar de klanten


Ja, ik beveel dit aan

Nancy uit Cruquius

05-11-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer prettig bedrijf, die je rustig laten kijken, tijd voor een proefrit.


Ja, ik beveel dit aan

Marius uit Zwaanshoek

02-11-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

26-10-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Uitstekend.


Ja, ik beveel dit aan

Timo uit Uithuizen

23-10-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: 6 weken geleden gingen wij op zoek naar een BMW 535I Hybride en kochten deze bij ABC auto's in Leeuwarden
Een prachtige auto met alle opties geheel compleet met 2 sleutels en alle onderhoudsboekjes zoals het hoort.
Bij de aankoop hadden wij ook een extra garantie afgesloten voor 6 maanden.
Na er een paar dagen in gereden te hebben ontdekten wij een aantal storingen.De auto is toen naar een officiƫle BMW garage gebracht en daar gerepareerd.
Er waren een aantal zaken die niet onder de afgesloten garantie vielen maar de eigenaar van ABC auto's heeft alle kosten die niet onder de garantie vielen zelf betaald.
Die auto rijd nu zoals het hoort geheel storing vrij.
Nooit eerder hebben wij bij een garage een auto gekocht waar zo'n geweldige service werd gegeven.
ABC auto's heeft echt hele mooie auto's staan en
onze volgende auto koop wij zeker weer bij hun.


Ja, ik beveel dit aan