Beoordelingen ABC Auto's

8,8
39 beoordelingen
  • Service 8,8
  • Deskundigheid 8,8
  • Prijs/kwaliteit 8,7
1 t/m 10 van 39 beoordelingen

Daniela uit Haarlem

23-06-2017
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Suzanne uit Krommenie

17-06-2017
8,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Pim uit Wormerveer

12-06-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Kom hier al jaren en bevalt goed! Vakkundig en duidelijk in prijs en advies. Mijn ervaring is met zowel oude auto's als bijna nieuwe erg goed!
Ophalen en wegbrengen is een super service.


Ja, ik beveel dit aan

Han uit Nijmegen

27-05-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Topservice. Een prachtige Audi Q3 gekocht met heel weinig km, met inruil waar over de prijs niet moeilijk wordt gedaan. Als de service - indien nodig bij mankementen en aanspraak op Bovaggarantie net zo goed is - zal ik een 10 geven.


Ja, ik beveel dit aan

Hans uit Krommenie

05-05-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Prima service, klantvriendelijk en goed personeel. Schoon bedrijf


Ja, ik beveel dit aan

Frans uit Bergen aan Zee

25-04-2017
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Prima


Ja, ik beveel dit aan

Frans uit Bergen aan Zee

09-03-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem uit Assendelft

06-03-2017
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Heb al meerdere zaken gedaan met dit bedrijf. Vriendelijke en behulpzame medewerkers. Tevens kundig personeel in de werkplaats en verstand van BMW.


Ja, ik beveel dit aan

Stefan uit Amsterdam

02-02-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vorig jaar een Volvo V60 gekocht bij ABC in Wormerveer. Dat is heel goed bevallen. Anders dan bij de meeste merkdealers waar wij ons georienteerd hadden, kregen we bij ABC meteen alle aandacht, begeleiding en service die je nodig hebt bij het kopen van een 2e-hands auto. Uitstekend!


Ja, ik beveel dit aan

R uit Spijkenisse

06-01-2017
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: In Augustus 2016 BMW-X5 2007 gekocht,ben ontzettend goed geholpen door dit bedrijf,ook wat betreft de inruil van mijn auto. Aflevering was ook keurig geregeld,auto zag er als nieuw uit,ik ben dan tot nu zeer tevreden over de auto,geen problemen. Ik zal dit bedrijf dan ook iedereen aanbevelen.


Ja, ik beveel dit aan