Beoordelingen ABC Auto's

8,6
31 beoordelingen
  • Service 8,7
  • Deskundigheid 8,6
  • Prijs/kwaliteit 8,5
1 t/m 10 van 31 beoordelingen

Stefan uit Amsterdam

02-02-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vorig jaar een Volvo V60 gekocht bij ABC in Wormerveer. Dat is heel goed bevallen. Anders dan bij de meeste merkdealers waar wij ons georienteerd hadden, kregen we bij ABC meteen alle aandacht, begeleiding en service die je nodig hebt bij het kopen van een 2e-hands auto. Uitstekend!


Ja, ik beveel dit aan

R uit Spijkenisse

06-01-2017
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: In Augustus 2016 BMW-X5 2007 gekocht,ben ontzettend goed geholpen door dit bedrijf,ook wat betreft de inruil van mijn auto. Aflevering was ook keurig geregeld,auto zag er als nieuw uit,ik ben dan tot nu zeer tevreden over de auto,geen problemen. Ik zal dit bedrijf dan ook iedereen aanbevelen.


Ja, ik beveel dit aan

Bob uit Hillegom

03-01-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prima


Ja, ik beveel dit aan

Johan uit Volendam

31-12-2016
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Maaike uit Vianen

31-12-2016
7,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Goed


Ja, ik beveel dit aan

Fiona uit Amsterdam

28-12-2016
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij hebben een occasion bij ABC gekocht en onze oude ingeruild.


Ja, ik beveel dit aan

E. uit Den Ham ov

27-12-2016
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prima ervaringen.
Heeft de auto na de proefrit nog enkele dagen voor mij vast gehouden.
Zodat ik nog enige bedenktijd had,
Na aanschaf geen dag spijt gehad van mijn 528i /F10


Ja, ik beveel dit aan

G. uit Amersfoort

27-12-2016
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Geïnteresseerd, dienstverlenend, komt afspraken na.


Ja, ik beveel dit aan

Michael uit AMSTERDAM

27-12-2016
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: De eerste zoektocht op internet naar een gebruikte BMW X-3 leverde drie goede zoekresultaten op. Eentje stond bij een particulier, waar ik normaliter niet zo veel vertrouwen in heb. De tweede BMW stond ergens in het Oosten van het land, iets te ver voor een eerste bezoekje aldaar, voor mij.
Het derde bedrijf, ABC auto's in Wormerveer, daar ben ik gaan kijken en ik werd meteen geholpen door een monteur van het bedrijf, die mij hielp zonder verder te vragen.
Ik mocht in de auto's die ik wilde zien gaan zitten, er werd meteen in een van de BMW's een nieuwe accu gezet, zodat alles werkte op dat moment. Ik kreeg koffie en verder geen poespas. Gewoon kijken, in de auto zitten, koffie en erg makkelijk. Ik heb toen niet eens laten blijken voor welke auto ik kwam. Mijn tweede bezoek was al iets meer gepland en toen heb ik ook een proefrit gemaakt in een BMW X-3, ook dat was geen enkel probleem, al was ik de hele dag weggebleven, geen enkel probleem bij ABC auto's.
Ik heb die BMW gekocht en heb er tot op heden nog niets aan kunnen ontdekken wat niet goed is. Dus hun werkwijze is helder, makkelijk en duidelijk. Ook de inruil van mijn oude auto ging vlekkeloos en dat is ook heel fijn, want dat gezeul met zo'n inruil auto is niks voor mij.
Ik heb nog garantie tot april 2017, ik ga er vanuit dat er niets gebeurd met mijn BMW, maar weet nu al zeker dat als er wél iets is, ik alleen maar even hoef langs te gaan.
Het is voor mij duidelijk, dit bedrijf is uitstekend. Zo zouden er meer moeten zijn!


Ja, ik beveel dit aan

Johan uit Leeuwarden

27-12-2016
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prima, netjes, informatief en komen afspraken na.


Ja, ik beveel dit aan