Beoordelingen ABC Auto's

9,0
133 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 8,9
111 t/m 120 van 133 beoordelingen

Michael uit AMSTERDAM

27-12-2016
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: De eerste zoektocht op internet naar een gebruikte BMW X-3 leverde drie goede zoekresultaten op. Eentje stond bij een particulier, waar ik normaliter niet zo veel vertrouwen in heb. De tweede BMW stond ergens in het Oosten van het land, iets te ver voor een eerste bezoekje aldaar, voor mij.
Het derde bedrijf, ABC auto's in Wormerveer, daar ben ik gaan kijken en ik werd meteen geholpen door een monteur van het bedrijf, die mij hielp zonder verder te vragen.
Ik mocht in de auto's die ik wilde zien gaan zitten, er werd meteen in een van de BMW's een nieuwe accu gezet, zodat alles werkte op dat moment. Ik kreeg koffie en verder geen poespas. Gewoon kijken, in de auto zitten, koffie en erg makkelijk. Ik heb toen niet eens laten blijken voor welke auto ik kwam. Mijn tweede bezoek was al iets meer gepland en toen heb ik ook een proefrit gemaakt in een BMW X-3, ook dat was geen enkel probleem, al was ik de hele dag weggebleven, geen enkel probleem bij ABC auto's.
Ik heb die BMW gekocht en heb er tot op heden nog niets aan kunnen ontdekken wat niet goed is. Dus hun werkwijze is helder, makkelijk en duidelijk. Ook de inruil van mijn oude auto ging vlekkeloos en dat is ook heel fijn, want dat gezeul met zo'n inruil auto is niks voor mij.
Ik heb nog garantie tot april 2017, ik ga er vanuit dat er niets gebeurd met mijn BMW, maar weet nu al zeker dat als er wél iets is, ik alleen maar even hoef langs te gaan.
Het is voor mij duidelijk, dit bedrijf is uitstekend. Zo zouden er meer moeten zijn!


Ja, ik beveel dit aan

Johan uit Leeuwarden

27-12-2016
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prima, netjes, informatief en komen afspraken na.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

27-12-2016
7,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goed


Ja, ik beveel dit aan

Samantha uit Den Haag

05-06-2016
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Top bedrijf. Eerste autotje gekocht in 2011 bij abc. Altijd netjes onderhouden geweest dus ook netjes weer ingeruild bij abc voor een nieuwere. Denken altijd mee en geven je bruikbaar advies. Ze zien je liever terug komen als goeie klant dan dat ze je 1 keer geld afhandig maken.


Ja, ik beveel dit aan

anja uit Geesbrug

31-05-2016
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Op 2e pinksterdag bij Reinier een BMW 525 gekocht, fijn bedrijf ! Auto keurig afgeleverd !


Ja, ik beveel dit aan

G. uit Amersfoort

23-04-2016
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Professioneel en attent advies. Betrokken. Auto zeer netjes en tot onze volste tevredenheid geleverd.


Ja, ik beveel dit aan

Gerjan uit Zevenaar

25-02-2016
7,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Auto netjes afgeleverd, jammer dat er geen bloemetje of flesje wijn meer af kon, toch een auto van meer dan 20.000,00 euro?
Garantietermijn van 6 maanden moeten we nog afwachten hoe de service hiervan verloopt bij eventuele gebreken etc.
Heb er alle vertrouwen in dat dat goed komt, mocht er wat zijn.


Ja, ik beveel dit aan

Cees

25-02-2016
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Frans uit Bergen aan Zee

25-02-2016
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: De ervaring met dit bedrijf is erg goed


Ja, ik beveel dit aan

M uit Loosdrecht

20-01-2016
8,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Wij zijn bij ABC autoschade herstel in Kerkelanden (Hilversum) geweest. Complimenten voor de service!

Alles is vlot en netjes afgehandeld. Men neemt tijd voor de klanten, wij zijn erg tevreden.


Ja, ik beveel dit aan