Beoordelingen ABC Auto's

9,0
133 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 8,9
121 t/m 130 van 133 beoordelingen

Gerard uit Houten

23-06-2015
9,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Na aanschaf van de auto in een half jaar 4 keer terug geweest voor diverse problemen die bij de proefrit niet naar boven waren gekomen. Alles is goed opgelost zonder gezeur en zonder een cent bijbetaling. Lang niet alles was volgens mij Bovag garantie maar wel aanvullende ABC garantie blijkbaar. Super!


Ja, ik beveel dit aan

Gerard uit Houten

06-03-2015
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Prima contact bij de aankoop gehad, geen gedram, tijd voor een flinke proefrit en helemaal netjes afgeleverd. Mensen met verstand van de techniek, geen gladde verkopers.
Ook een paar klusjes in de garantietijd goed afgehandeld, zonder gezeur.


Ja, ik beveel dit aan

Andre uit Rotterdam

08-01-2015
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Prima service . Er was speciaal tijd voor ons gemaakt op 2e Kerstdag. Na proefrit besloten om de auto aan te schaffen tevens eerlijke inruil prijs voor onze in te ruilen auto ontvangen kortom een dealer om bij terug te komen .Andre en Joke Rotterdam.


Ja, ik beveel dit aan

Marcel uit ZAANDIJK

02-01-2015
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Op oudejaarsdag kreeg ik om half vier 's middags een lekke achterband. Vlug het thuis-brengertje erom (die trouwens te zacht bleek te zijn) en op naar de Euromaster. Daar om 5 voor vier aangekomen bleek deze al gesloten te zijn. Even verder zoeken via de smartfoon en terechtgekomen bij ABC Auto's. Ondanks dat zij eigenlijk ook al gesloten zouden zijn werd ik aller vriendelijks geholpen. Mijn band was echt aan vervanging toe. Direct werden er (op mijn verzoek) 4 nieuwe banden besteld en deze zijn er vandaag 2 januari (2 dagen later dus) prijs een kleine 400 eurie voor 4 nieuwe sloffen incl BTW en opzetten en balanceren. Klasse bedrijf jongens..mijn 1ste kennismaking maar zeker niet de laatste!


Ja, ik beveel dit aan

anne uit Hoogkerk

22-11-2014
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mercedes SLK gekocht bij ABC auto,s, en heel tevreden over de ontvangst in Wormerveer. Had buiten openingstijden, al contact gehad met Reinier, en hij nam de tijd voor mijn vragen, en belde ook terug. Nadat ik de auto ook daadwerkelijk had gekocht, was er nog alle tijd voor telefonisch contact over vragen (terwijl de garantie "afgekocht" was, gewoon een goed en aangenaam en betrouwbaar bedrijf i.m.o. , en als een Groninger dat zegt.....


Ja, ik beveel dit aan

Rob uit Krommenie

02-03-2014
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Abc auto's in Wormerveer is een topbedrijf!
Ik vond het in de garage keurig netjes, schoon en opgeruimd.
Het onderhoud was niet duur en conform afspraak stond mijn auto weer gewassen en uitgezogen klaar.
Dat noem ik nou topservice! Al met al een prettige ervaring gehad bij ABC.
Ik kom er zeker terug!


Ja, ik beveel dit aan

chris uit haarlem

24-01-2014
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: top bedrijf goede auto en top afgeleverd


Ja, ik beveel dit aan

dennis uit krommenie

28-11-2013
8,7

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: ben blij met ze, ze denken mee en hou mijn auto ook in onderhoud bij ze.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

06-09-2013
4,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mooie auto gezien, na veel mailcontact afgesproken dat ik langs zal komen om deze auto te bekijken. Aangezien ik hiervoor in totaal (heen-terug) 500 km moet rijden, vlak van te voren nog even gebeld of e.e.a. door gaat en hebben een tijd afgesproken. Tevens zou ik 10 min. voor aankomst nog even bellen.

Volgens afspraak (en na 250 km te hebben gereden) bel ik 10 min. voor aankomst, maar er wordt niet opgenomen? Vreemd, nog een aantal keren geprobeerd, maar zonder resultaat. Wanneer ik aankom bij de garage op de afgesproken tijd, is niemand aanwezig. Weer gebeld en sms gezonden. Weer geen reactie. Na ruim een half uur te hebben gewacht ben ik teleurgesteld naar huis gegaan.

Na 2 dagen krijg ik pas een reactie op mijn mail, hij was ook verbaasd en had mij het verkeerd mobiele nummer gegeven om hem te bellen (?!) Maar geen excuus of iets dergelijks. Op mijn vraag hoe we dit kunnen oplossen krijg ik het antwoordt dat hij er moe van wordt dat gemail!!!

Nou ik ben er helemaal klaar mee!!


Rico uit Kornhorn

18-04-2013
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vorig jaar een blauwe BMW e90 325i gekocht. Prima bedrijf en een superauto geleverd. Vriendelijke eigenaar en eerlijk advies.


Ja, ik beveel dit aan