Beoordelingen ABC Auto's

9,0
148 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 8,9
121 t/m 130 van 148 beoordelingen

Johan uit Volendam

31-12-2016
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Maaike uit Vianen

31-12-2016
7,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Goed


Ja, ik beveel dit aan

Fiona uit Amsterdam

28-12-2016
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij hebben een occasion bij ABC gekocht en onze oude ingeruild.


Ja, ik beveel dit aan

E. uit Den Ham ov

27-12-2016
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prima ervaringen.
Heeft de auto na de proefrit nog enkele dagen voor mij vast gehouden.
Zodat ik nog enige bedenktijd had,
Na aanschaf geen dag spijt gehad van mijn 528i /F10


Ja, ik beveel dit aan

G. uit Amersfoort

27-12-2016
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Geïnteresseerd, dienstverlenend, komt afspraken na.


Ja, ik beveel dit aan

Michael uit AMSTERDAM

27-12-2016
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: De eerste zoektocht op internet naar een gebruikte BMW X-3 leverde drie goede zoekresultaten op. Eentje stond bij een particulier, waar ik normaliter niet zo veel vertrouwen in heb. De tweede BMW stond ergens in het Oosten van het land, iets te ver voor een eerste bezoekje aldaar, voor mij.
Het derde bedrijf, ABC auto's in Wormerveer, daar ben ik gaan kijken en ik werd meteen geholpen door een monteur van het bedrijf, die mij hielp zonder verder te vragen.
Ik mocht in de auto's die ik wilde zien gaan zitten, er werd meteen in een van de BMW's een nieuwe accu gezet, zodat alles werkte op dat moment. Ik kreeg koffie en verder geen poespas. Gewoon kijken, in de auto zitten, koffie en erg makkelijk. Ik heb toen niet eens laten blijken voor welke auto ik kwam. Mijn tweede bezoek was al iets meer gepland en toen heb ik ook een proefrit gemaakt in een BMW X-3, ook dat was geen enkel probleem, al was ik de hele dag weggebleven, geen enkel probleem bij ABC auto's.
Ik heb die BMW gekocht en heb er tot op heden nog niets aan kunnen ontdekken wat niet goed is. Dus hun werkwijze is helder, makkelijk en duidelijk. Ook de inruil van mijn oude auto ging vlekkeloos en dat is ook heel fijn, want dat gezeul met zo'n inruil auto is niks voor mij.
Ik heb nog garantie tot april 2017, ik ga er vanuit dat er niets gebeurd met mijn BMW, maar weet nu al zeker dat als er wél iets is, ik alleen maar even hoef langs te gaan.
Het is voor mij duidelijk, dit bedrijf is uitstekend. Zo zouden er meer moeten zijn!


Ja, ik beveel dit aan

Johan uit Leeuwarden

27-12-2016
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prima, netjes, informatief en komen afspraken na.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

27-12-2016
7,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goed


Ja, ik beveel dit aan

Samantha uit Den Haag

05-06-2016
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Top bedrijf. Eerste autotje gekocht in 2011 bij abc. Altijd netjes onderhouden geweest dus ook netjes weer ingeruild bij abc voor een nieuwere. Denken altijd mee en geven je bruikbaar advies. Ze zien je liever terug komen als goeie klant dan dat ze je 1 keer geld afhandig maken.


Ja, ik beveel dit aan

anja uit Geesbrug

31-05-2016
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Op 2e pinksterdag bij Reinier een BMW 525 gekocht, fijn bedrijf ! Auto keurig afgeleverd !


Ja, ik beveel dit aan