Beoordelingen ABC Auto's

9,0
151 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 8,9
131 t/m 140 van 151 beoordelingen

Anoniem

27-12-2016
7,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goed


Ja, ik beveel dit aan

Samantha uit Den Haag

05-06-2016
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Top bedrijf. Eerste autotje gekocht in 2011 bij abc. Altijd netjes onderhouden geweest dus ook netjes weer ingeruild bij abc voor een nieuwere. Denken altijd mee en geven je bruikbaar advies. Ze zien je liever terug komen als goeie klant dan dat ze je 1 keer geld afhandig maken.


Ja, ik beveel dit aan

anja uit Geesbrug

31-05-2016
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Op 2e pinksterdag bij Reinier een BMW 525 gekocht, fijn bedrijf ! Auto keurig afgeleverd !


Ja, ik beveel dit aan

G. uit Amersfoort

23-04-2016
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Professioneel en attent advies. Betrokken. Auto zeer netjes en tot onze volste tevredenheid geleverd.


Ja, ik beveel dit aan

Gerjan uit Zevenaar

25-02-2016
7,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Auto netjes afgeleverd, jammer dat er geen bloemetje of flesje wijn meer af kon, toch een auto van meer dan 20.000,00 euro?
Garantietermijn van 6 maanden moeten we nog afwachten hoe de service hiervan verloopt bij eventuele gebreken etc.
Heb er alle vertrouwen in dat dat goed komt, mocht er wat zijn.


Ja, ik beveel dit aan

Cees

25-02-2016
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Frans uit Bergen aan Zee

25-02-2016
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: De ervaring met dit bedrijf is erg goed


Ja, ik beveel dit aan

M uit Loosdrecht

20-01-2016
8,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Wij zijn bij ABC autoschade herstel in Kerkelanden (Hilversum) geweest. Complimenten voor de service!

Alles is vlot en netjes afgehandeld. Men neemt tijd voor de klanten, wij zijn erg tevreden.


Ja, ik beveel dit aan

Gerard uit Houten

23-06-2015
9,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Na aanschaf van de auto in een half jaar 4 keer terug geweest voor diverse problemen die bij de proefrit niet naar boven waren gekomen. Alles is goed opgelost zonder gezeur en zonder een cent bijbetaling. Lang niet alles was volgens mij Bovag garantie maar wel aanvullende ABC garantie blijkbaar. Super!


Ja, ik beveel dit aan

Gerard uit Houten

06-03-2015
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Prima contact bij de aankoop gehad, geen gedram, tijd voor een flinke proefrit en helemaal netjes afgeleverd. Mensen met verstand van de techniek, geen gladde verkopers.
Ook een paar klusjes in de garantietijd goed afgehandeld, zonder gezeur.


Ja, ik beveel dit aan