Beoordelingen ACE Autorijschool

8,7
193 beoordelingen
  • Service 8,8
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 8,3
1 t/m 10 van 193 beoordelingen

Sara uit Leiden

10-06-2019
8,7

Ervaring: Vond het een goede ervaring vooral dat de rijlessen 2 uur zijn dan kom je gewoon een stuk verder en bij meer situaties.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

20-05-2019
9,7
Ja, ik beveel dit aan

Nikki uit Leiden

15-05-2019
8,0

Ervaring: Ik ben erg tevreden over mijn ervaringen! Mijn instructeur was erg prettig en gaf veel zelfvertrouwen.


Ja, ik beveel dit aan

Jonas uit Leiden

14-05-2019
8,3

Ervaring: Alleen maar prettige ervaringen gehad. Het proefexamen met een andere instructeur vond ik erg waardevol! Verder hele relaxte, prettige en gezellige sfeer in de auto. Goede feedback tijdens de lessen en een prettige auto.


Ja, ik beveel dit aan

Krisna

11-04-2019
9,7

Ervaring: Continue goed tips gekregen, persoonlijk en er wordt echt aandacht gegeven naar jouw eigen leerstijl.


Ja, ik beveel dit aan

Kirsten uit LEIDEN

10-04-2019
9,7

Ervaring: Een ontzettend fijne rijschool! Ik heb hier altijd fijne lessen gehad van Dragisa. Het oefen examen wat ze aanbieden is ook erg fijn als voorbereiding op het echte examen!


Ja, ik beveel dit aan

Noeke

14-03-2019
8,7
Ja, ik beveel dit aan

Max uit Leiden

07-03-2019
7,3

Ervaring: Fijne rijles gehad, veel geleerd.


Ja, ik beveel dit aan

Eva uit Leiden

06-03-2019
8,3

Ervaring: Positieve ervaringen, veel aandacht voor de leerling en goede voorbereiding op het examen.


Ja, ik beveel dit aan

Julotte uit Leiden

25-02-2019
10

Ervaring: Hele fijne rijschool


Ja, ik beveel dit aan