Beoordelingen ACE Autorijschool

8,7
119 beoordelingen
  • Service 8,8
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 8,2
1 t/m 10 van 119 beoordelingen

Comanche uit Leiderdorp

22-12-2016
9,0

Ervaring: In het begin vond ik alles onwijs spannend en een tikkeltje eng zelfs maar hoe meer ik leerde hoe meer ik ontspande en mijn instuctrice heeft mij goed begeleid waardoor ik dit kon


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

17-12-2016
10
Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

07-12-2016
8,0

Ervaring: Heel professioneel, gezellige rijlessen!


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

03-12-2016
8,0

Ervaring: Ik heb een hele goede ervaring met Ace! De lessen waren duidelijk en gestructureerd. Er werd goed gewerkt aan rijvaardigheid en inzicht in een rustige een positieve sfeer.


Ja, ik beveel dit aan

Xinwei uit Pijnacker

01-12-2016
7,3

Ervaring: It is a very nice company with good and patient instructor. The learning experience is actually comfortable. I recommend ACE.


Ja, ik beveel dit aan

Yannick uit Leiden

01-12-2016
9,0

Ervaring: Zeer prettig. Duidelijke uitleg en op maat gemaakte lessen zorgen voor een fijne leerervaring.


Ja, ik beveel dit aan

Jetske uit Leiden

28-11-2016
8,0
Ja, ik beveel dit aan

Ismene uit leiden

21-11-2016
8,0

Ervaring: ik heb het goed ervaren. altijd optijd, ik wist wat er ging gebeuren op het rijexamen en die dingen hadden we dan ook goed geoefend. En we hebben ook dingen geoefend die niet perse op het rijexamen kwamen maar die je wel nodig hebt voor het 'leven'. Waardoor ik nu ook totaal geen angst heb om de weg op te gaan zonder instructeur.


Ja, ik beveel dit aan

Sebastiaan uit Leiden

21-11-2016
9,0

Ervaring: ACE biedt aantrekkelijke lespakketten en aan het begin wordt een goede inschatting gemaakt van hoeveel lessen je nodig gaat hebben. In overleg altijd lessen in kunnen plannen op momenten die mij goed uitkwamen. De lessen waren gestructureerd met een voor- en nabespreking van de behandelde punten, wat ik erg fijn vond. Zou ACE zeker aanraden!


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

26-10-2016
8,0

Ervaring: Goede lessen, duidelijk programma, goed op niveau en uitdagend.


Ja, ik beveel dit aan