Beoordelingen ACE Autorijschool

8,7
169 beoordelingen
  • Service 8,8
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 8,2
1 t/m 10 van 169 beoordelingen

Dorinda uit Leiden

17-07-2018
8,3

Ervaring: Ik heb rijlessen gevolgd bij Autorijschool ACE. Ookal heeft het uiteindelijk wat meer tijd en geld gekost voordat ik m'n rijbewijs had, omdat ik erg gespannen werd voor het rijexamen, ben ik altijd erg tevreden geweest over de professionaliteit van de rijschool en mijn rij instructeur! Dragista was erg vriendelijk, flexibel met leestijden en bovendien erg deskundig. Ik kan hem aan iedereen aanbevelen.


Ja, ik beveel dit aan

Danique uit Leiden

09-07-2018
9,0

Ervaring: Super gezellige en leerzame lessen gehad van Sylvia!
Goede uitleg en geduld.
Een aanrader voor iedereen die nog een goede rijschool zoekt!


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

04-06-2018
8,7
Ja, ik beveel dit aan

Roos uit Oegstgeest

07-05-2018
7,3

Ervaring: Goed, aardige instructeuren goede begleiding


Ja, ik beveel dit aan

Gideon uit Leiden

01-05-2018
8,3
Ja, ik beveel dit aan

Luuc uit Leiden

23-04-2018
6,7

Ervaring: Met Dragisa als rijinsturcteur vond ik het goed georganiseerd. Als er iets was kon ik altijd overleggen en de beschikbaarheid was heel ruim!
Een proefles en daarna meteen van start kunnen, bij een goed georganiseerd bedrijf spreekt mij zeker aan.


Ja, ik beveel dit aan

Annemarie uit Leiden

10-04-2018
8,3

Ervaring: Erg prettige en leerzame lessen. Ik voelde me goed geholpen en voorbereid voor het praktijk examen. Fijne sfeer in de auto. Prettig dat het financiƫle aspect gescheiden wordt gehouden.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

09-04-2018
8,3

Ervaring: Mijn ervaring met ACE was erg goed! Sylvia heeft me altijd geholpen en was altijd geduldig en aardig!


Ja, ik beveel dit aan

Sander uit Leiden

15-03-2018
9,3

Ervaring: Hele goede rijlessen gehad! Goede instructies, afspraken, hulp en ook nog eens leuke lessen!


Ja, ik beveel dit aan

Rozemarijn uit Leiden

01-03-2018
10

Ervaring: Ik heb een hele prettige ervaring overgehouden aan mijn rij-opleiding, dankzij Ace. Het ging allemaal voorspoedig en ik kan oprecht geen minpunten bedenken.


Ja, ik beveel dit aan