Beoordelingen ACE Autorijschool

8,7
178 beoordelingen
  • Service 8,8
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 8,2
1 t/m 10 van 178 beoordelingen

Enrique uit Leiden

05-11-2018
10

Ervaring: Ik heb bij de start van mijn lessen een introductie les gehad. Dit was erg leuk en gaf me een goed beeld van hoe de lessen in zijn werk gaan. Jullie zijn erg flexibel en goed te bereiken!


Ja, ik beveel dit aan

Lisa uit Leiden

29-10-2018
8,0

Ervaring: Ik heb rijschool ACE als heel fijn ervaren!
In de lessen nam Dragisa rustig de tijd om alles uit te leggen en er was veel ruimte om te oefenen wat ik zelf belangrijk vond.
Ook goede service wat betreft het inplannen van lessen. Er wordt echt moeite voor je gedaan.
Ik raad ACE zeker aan!


Ja, ik beveel dit aan

Sherry

04-10-2018
9,5
Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

01-10-2018
10

Ervaring: Fijne school, alles word duidelijk uitgelegd onder het lessen. Mijn broertje en ik zijn allebei in een keer geslaagd.


Ja, ik beveel dit aan

Marouscha uit Leiden

01-10-2018
9,3
Ja, ik beveel dit aan

Savannah

01-10-2018
9,0

Ervaring: Hele fijne rijopleiding gehad bij Ace! Genoeg tijd en geduld voor het aanleren van rijvaardigheid én zelfvertrouwen!


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

01-10-2018
8,3

Ervaring: Zeer positief. Deskundig en afspraken werden goed nagekomen. Ook erg flexibel!


Ja, ik beveel dit aan

Nina uit Leiden

09-09-2018
9,7

Ervaring: Niets meer dan lof voor rijschool ACE. Ik heb mij altijd erg op mijn gemak gevoeld en goede begeleiding gekregen.


Ja, ik beveel dit aan

Emilie uit Leiden

24-08-2018
8,0
Ja, ik beveel dit aan

Dorinda uit Leiden

17-07-2018
8,3

Ervaring: Ik heb rijlessen gevolgd bij Autorijschool ACE. Ookal heeft het uiteindelijk wat meer tijd en geld gekost voordat ik m'n rijbewijs had, omdat ik erg gespannen werd voor het rijexamen, ben ik altijd erg tevreden geweest over de professionaliteit van de rijschool en mijn rij instructeur! Dragista was erg vriendelijk, flexibel met leestijden en bovendien erg deskundig. Ik kan hem aan iedereen aanbevelen.


Ja, ik beveel dit aan