Beoordelingen ACE Autorijschool

8,7
150 beoordelingen
  • Service 8,8
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 8,3
1 t/m 10 van 150 beoordelingen

Sarah uit Leiden

16-10-2017
9,7

Ervaring: Rijlessen lang geleden begonnen bij ace en helaas toen gestaakt, maar na jaren weer warm onthaald door mijn zeer bekwame en enthousiaste rijleraar.


Ja, ik beveel dit aan

Claire uit Leiden

11-10-2017
10

Ervaring: Helemaa top! Ik heb met alle rust en heel veel vreugde al mijn lessen kunnen volgen! Geen stress, werd op mijn gemak gesteld en heb er zeker ook heel veel plezier gehad! Ik ben super blij met deze rijschool!


Ja, ik beveel dit aan

Sara uit Leiden

02-10-2017
8,7

Ervaring: Goed bereikbaar en flexible met het plannen van lessen. Je leert daadwerkelijk veilig aan het verkeer deel te nemen, en niet slechts het minimale om je examen te halen. Instructeur is geduldig en geeft ruimte om fouten te maken en daar van te leren.


Ja, ik beveel dit aan

Willemijn uit Oegstgeest

02-10-2017
7,3

Ervaring: De rijles waren prettig. Rijlesinstructeur was altijd optijd. Ik wist wat ik kon verwachten.


Ja, ik beveel dit aan

Amanda uit Leiden

27-09-2017
10

Ervaring: Super rijschool ... nemen de tijd stellen je gerust en je leert alles goed
Daarnaast heb ik les gehad van de eigenaar Peter waarmee ik heel blij was want o wat was het naast het rijden en leren mega gezellig altijd in de auto


Ja, ik beveel dit aan

Janneke uit Leiden

20-09-2017
8,3

Ervaring: Heel erg goed! Onwijs fijne instructeur, heeft het beste in mij naar boven gehaald.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

07-09-2017
7,7

Ervaring: Heel goed, prettige mensen, fijn dat je wordt opgehaald, positief, vaak een geode sfeer in de auto


Ja, ik beveel dit aan

Michelle uit Sassenheim

29-08-2017
8,3

Ervaring: Heel goed, rijdocent was altijd op tijd en ik werd goed voorbereid op het examen


Ja, ik beveel dit aan

Thies uit Oegstgeest

04-08-2017
9,5

Ervaring: Goed


Ja, ik beveel dit aan

Hilda uit Leiden

15-07-2017
8,3

Ervaring: Ik was niet de meest talentvolle leerling, maar ik ben heel tevreden over de manier van lesgeven door peter. Hij had ook veel aandacht voor de psychologische kant (teveel nadenken, faalangst etc) en dat heeft mij wel geholpen om steeds toch weer vertrouwen te krijgen dat ik het kon.


Ja, ik beveel dit aan