Beoordelingen ACE Autorijschool

8,7
130 beoordelingen
  • Service 8,8
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 8,2
1 t/m 10 van 130 beoordelingen

Esther

09-04-2017
10

Ervaring: Allebei mijn kinderen hebben met Dragisa gereden en zijn erg tevreden!


Ja, ik beveel dit aan

Erik uit Oud Ade

28-03-2017
10

Ervaring: Top rijschool!! Alles in een keer gehaald.

Instructeur (Dragisa) is zeer deskundig en erg prettig om mee te rijden. Altijd op tijd, altijd goede uitleg bij vragen en altijd leuke lessen. Wat dat betreft jammer dat ik m'n rijbewijs gehaald heb.


Ja, ik beveel dit aan

Floor uit Oegstgeest

26-03-2017
8,0

Ervaring: Ik had een super goede ervaring met deze rijschool! Er wordt specifiek aandacht besteed aan de punten die voor jou lastig zijn en er wordt alles aan gedaan om je op het juiste niveau te krijgen. Ik zou deze school aan iedereen aanbevelen! Hartelijk dank!


Ja, ik beveel dit aan

Maaike uit Voorschoten

24-03-2017
7,7

Ervaring: Gezellige en prettige rijlessen.


Ja, ik beveel dit aan

Francine uit Leiden

21-03-2017
10

Ervaring: ACE werd me vanaf twee kanten aangeraden en niet zonder reden. Peter schuwt feedback niet, maar doet het op een prettige en opbouwende manier. Daarnaast heel fijn dat hij eerlijk is in vertellen waar je staat en wat je nog nodig hebt. Mooie balans tussen het geven van vertrouwen en eerlijkheid.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

21-03-2017
8,0

Ervaring: altijd op tijd, goede planning.


Ja, ik beveel dit aan

Rutger uit Leiden

08-03-2017
9,0

Ervaring: Deskundige instructeur, goede uitleg, altijd mogelijkheden om lessen te ruilen/verplaatsen etc. Kortom super!


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

07-03-2017
7,7
Ja, ik beveel dit aan

Justin

07-03-2017
10

Ervaring: Zeer goede ervaring. De lesmethode was altijd heel ontspannen, maar duidelijk. Er werd goed uitgelegd hoe en waarom dingen op een bepaalde manier werken en hoe dit later in de praktijk gaat nadat je je rijbewijs hebt gehaald.


Ja, ik beveel dit aan

Tommy uit Leiden

27-02-2017
9,3

Ervaring: Aan alle verwachtingen voldaan, kwalitatief goede en gezellige lessen.


Ja, ik beveel dit aan