Beoordelingen ACE Autorijschool

8,7
183 beoordelingen
  • Service 8,8
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 8,3
1 t/m 10 van 183 beoordelingen

Esmee uit Katwijk

11-02-2019
8,7

Ervaring: De rijinstructrice was altijd stipt op tijd en bracht alle informatie heel rustig over. Fouten maken mag tijdens de lessen en zo heb ik een hoop geleerd.


Ja, ik beveel dit aan

Jelle uit Leiden

30-01-2019
7,7

Ervaring: Ik vond vooral de interne tussentijdse toets heel fijn, je ervaart namelijk alvast hoe het is om examen te doen (en kan je leren van fouten die je dan maakt, waardoor je die op het echte examen niet meer maakt). Dit geeft meer rust bij het echte examen.


Ja, ik beveel dit aan

Jelle uit Leiden

30-01-2019
7,7

Ervaring: Ik vond vooral de interne tussentijdse toets heel fijn, je ervaart namelijk alvast hoe het is om examen te doen (en kan je leren van fouten die je dan maakt, waardoor je die op het echte examen niet meer maakt). Dit geeft meer rust bij het echte examen.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

27-12-2018
10

Ervaring: Betrouwbaar en altijd op tijd! Goede rijschool!


Ja, ik beveel dit aan

Marouscha uit Leiden

19-12-2018
9,7

Ervaring: Ik ben heel blij dat ik voor deze rijschool gekozen heb. Je leert alles op zo een manier dat je helemaal klaar bent voor je rijexamen. De intructeur(s) zijn heel aardig en weten je elk moment in de les op je gemak te stellen en geven je tips en aanwijzingen die je niet meer vergeet, waardoor je na je lessen helemaal klaar bent om zelf de weg op te gaan.


Ja, ik beveel dit aan

Enrique uit Leiden

05-11-2018
10

Ervaring: Ik heb bij de start van mijn lessen een introductie les gehad. Dit was erg leuk en gaf me een goed beeld van hoe de lessen in zijn werk gaan. Jullie zijn erg flexibel en goed te bereiken!


Ja, ik beveel dit aan

Lisa uit Leiden

29-10-2018
8,0

Ervaring: Ik heb rijschool ACE als heel fijn ervaren!
In de lessen nam Dragisa rustig de tijd om alles uit te leggen en er was veel ruimte om te oefenen wat ik zelf belangrijk vond.
Ook goede service wat betreft het inplannen van lessen. Er wordt echt moeite voor je gedaan.
Ik raad ACE zeker aan!


Ja, ik beveel dit aan

Sherry

04-10-2018
9,5
Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

01-10-2018
10

Ervaring: Fijne school, alles word duidelijk uitgelegd onder het lessen. Mijn broertje en ik zijn allebei in een keer geslaagd.


Ja, ik beveel dit aan

Marouscha uit Leiden

01-10-2018
9,3
Ja, ik beveel dit aan