Beoordelingen ACE Autorijschool

8,7
189 beoordelingen
  • Service 8,8
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 8,3
1 t/m 10 van 189 beoordelingen

Krisna

11-04-2019
9,7

Ervaring: Continue goed tips gekregen, persoonlijk en er wordt echt aandacht gegeven naar jouw eigen leerstijl.


Ja, ik beveel dit aan

Kirsten uit LEIDEN

10-04-2019
9,7

Ervaring: Een ontzettend fijne rijschool! Ik heb hier altijd fijne lessen gehad van Dragisa. Het oefen examen wat ze aanbieden is ook erg fijn als voorbereiding op het echte examen!


Ja, ik beveel dit aan

Noeke

14-03-2019
8,7
Ja, ik beveel dit aan

Max uit Leiden

07-03-2019
7,3

Ervaring: Fijne rijles gehad, veel geleerd.


Ja, ik beveel dit aan

Eva uit Leiden

06-03-2019
8,3

Ervaring: Positieve ervaringen, veel aandacht voor de leerling en goede voorbereiding op het examen.


Ja, ik beveel dit aan

Julotte uit Leiden

25-02-2019
10

Ervaring: Hele fijne rijschool


Ja, ik beveel dit aan

Esmee uit Katwijk

11-02-2019
8,7

Ervaring: De rijinstructrice was altijd stipt op tijd en bracht alle informatie heel rustig over. Fouten maken mag tijdens de lessen en zo heb ik een hoop geleerd.


Ja, ik beveel dit aan

Jelle uit Leiden

30-01-2019
7,7

Ervaring: Ik vond vooral de interne tussentijdse toets heel fijn, je ervaart namelijk alvast hoe het is om examen te doen (en kan je leren van fouten die je dan maakt, waardoor je die op het echte examen niet meer maakt). Dit geeft meer rust bij het echte examen.


Ja, ik beveel dit aan

Jelle uit Leiden

30-01-2019
7,7

Ervaring: Ik vond vooral de interne tussentijdse toets heel fijn, je ervaart namelijk alvast hoe het is om examen te doen (en kan je leren van fouten die je dan maakt, waardoor je die op het echte examen niet meer maakt). Dit geeft meer rust bij het echte examen.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

27-12-2018
10

Ervaring: Betrouwbaar en altijd op tijd! Goede rijschool!


Ja, ik beveel dit aan