Beoordelingen ACE Autorijschool

8,7
169 beoordelingen
  • Service 8,8
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 8,2
11 t/m 20 van 169 beoordelingen

koen uit oegstgeest

16-02-2018
9,3

Ervaring: leerzame gezelligerijlessen


Ja, ik beveel dit aan

Nanet uit Leiden

14-02-2018
10

Ervaring: Heel fijn en met plezier gereden .


Ja, ik beveel dit aan

Kirsten uit Leiden

13-02-2018
9,3

Ervaring: Mijn rijlessen heb ik als zeer prettig ervaren. Ik heb onwijs veel geleerd, zat altijd op mijn gemak in de auto en naast het leren, werden de lessen altijd zo leuk en gevarieerd mogelijk gemaakt!


Ja, ik beveel dit aan

Daisy uit Leiden

18-01-2018
8,0
Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

15-01-2018
8,7

Ervaring: Aardige en ervaren rijinstructeur; positief ingesteld en altijd vrolijk. Geeft goede tips. Je mag alles vragen wat in je opkomt. Neemt de tijd om theorie en manoeuvres uit te leggen. Ontspannen, niet gehaast. Kortom, heerlijk om bij in de auto te zitten en mee te rijden.


Ja, ik beveel dit aan

Mariani uit Leiden

15-12-2017
9,0

Ervaring: Veel geduld, voor alle soorten situaties! Deze rijinstructeuren stellen je op je gemak daar waar nodig. Extra veel oefenen op de punten waar het wat minder gaat (en daarna gaat het ook echt beter).


Ja, ik beveel dit aan

Evita uit Leiden

30-11-2017
8,0

Ervaring: Positieve en actieve lessen! Ontzettend tevreden en ontzettend dankbaar!


Ja, ik beveel dit aan

Gabriel uit Oegstgeest

27-11-2017
9,7

Ervaring: Prettig


Ja, ik beveel dit aan

Thijs uit Leiden

21-11-2017
7,0

Ervaring: Autorijschool ACE is betrouwbaar en heeft door hun jaren lange ervaring van personen zodat zij maatwerk kunnen leveren per persoon.


Ja, ik beveel dit aan

Sarah uit Leiden

16-10-2017
9,7

Ervaring: Rijlessen lang geleden begonnen bij ace en helaas toen gestaakt, maar na jaren weer warm onthaald door mijn zeer bekwame en enthousiaste rijleraar.


Ja, ik beveel dit aan