Beoordelingen ACE Autorijschool

8,7
176 beoordelingen
  • Service 8,8
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 8,2
11 t/m 20 van 176 beoordelingen

Roos uit Oegstgeest

07-05-2018
7,3

Ervaring: Goed, aardige instructeuren goede begleiding


Ja, ik beveel dit aan

Gideon uit Leiden

01-05-2018
8,3
Ja, ik beveel dit aan

Luuc uit Leiden

23-04-2018
6,7

Ervaring: Met Dragisa als rijinsturcteur vond ik het goed georganiseerd. Als er iets was kon ik altijd overleggen en de beschikbaarheid was heel ruim!
Een proefles en daarna meteen van start kunnen, bij een goed georganiseerd bedrijf spreekt mij zeker aan.


Ja, ik beveel dit aan

Annemarie uit Leiden

10-04-2018
8,3

Ervaring: Erg prettige en leerzame lessen. Ik voelde me goed geholpen en voorbereid voor het praktijk examen. Fijne sfeer in de auto. Prettig dat het financiƫle aspect gescheiden wordt gehouden.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

09-04-2018
8,3

Ervaring: Mijn ervaring met ACE was erg goed! Sylvia heeft me altijd geholpen en was altijd geduldig en aardig!


Ja, ik beveel dit aan

Sander uit Leiden

15-03-2018
9,3

Ervaring: Hele goede rijlessen gehad! Goede instructies, afspraken, hulp en ook nog eens leuke lessen!


Ja, ik beveel dit aan

Rozemarijn uit Leiden

01-03-2018
10

Ervaring: Ik heb een hele prettige ervaring overgehouden aan mijn rij-opleiding, dankzij Ace. Het ging allemaal voorspoedig en ik kan oprecht geen minpunten bedenken.


Ja, ik beveel dit aan

koen uit oegstgeest

16-02-2018
9,3

Ervaring: leerzame gezelligerijlessen


Ja, ik beveel dit aan

Nanet uit Leiden

14-02-2018
10

Ervaring: Heel fijn en met plezier gereden .


Ja, ik beveel dit aan

Kirsten uit Leiden

13-02-2018
9,3

Ervaring: Mijn rijlessen heb ik als zeer prettig ervaren. Ik heb onwijs veel geleerd, zat altijd op mijn gemak in de auto en naast het leren, werden de lessen altijd zo leuk en gevarieerd mogelijk gemaakt!


Ja, ik beveel dit aan