Beoordelingen ACE Autorijschool

8,7
156 beoordelingen
  • Service 8,7
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 8,2
11 t/m 20 van 156 beoordelingen

Amanda uit Leiden

27-09-2017
10

Ervaring: Super rijschool ... nemen de tijd stellen je gerust en je leert alles goed
Daarnaast heb ik les gehad van de eigenaar Peter waarmee ik heel blij was want o wat was het naast het rijden en leren mega gezellig altijd in de auto


Ja, ik beveel dit aan

Janneke uit Leiden

20-09-2017
8,3

Ervaring: Heel erg goed! Onwijs fijne instructeur, heeft het beste in mij naar boven gehaald.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

07-09-2017
7,7

Ervaring: Heel goed, prettige mensen, fijn dat je wordt opgehaald, positief, vaak een geode sfeer in de auto


Ja, ik beveel dit aan

Michelle uit Sassenheim

29-08-2017
8,3

Ervaring: Heel goed, rijdocent was altijd op tijd en ik werd goed voorbereid op het examen


Ja, ik beveel dit aan

Thies uit Oegstgeest

04-08-2017
9,5

Ervaring: Goed


Ja, ik beveel dit aan

Hilda uit Leiden

15-07-2017
8,3

Ervaring: Ik was niet de meest talentvolle leerling, maar ik ben heel tevreden over de manier van lesgeven door peter. Hij had ook veel aandacht voor de psychologische kant (teveel nadenken, faalangst etc) en dat heeft mij wel geholpen om steeds toch weer vertrouwen te krijgen dat ik het kon.


Ja, ik beveel dit aan

St├ęphanie uit Leiden

09-07-2017
8,0

Ervaring: Mijn ervaringen met ACE zijn heel positief. Ik heb heel fijne en leerzame lessen gehad.


Ja, ik beveel dit aan

Sarah uit Leiden

06-07-2017
8,0

Ervaring: Ik heb een goede ervaring bij ACE gehad. Het regelen van de lessen ging gemakkelijk en de lessen waren goed gegeven


Ja, ik beveel dit aan

Leonore uit Leiden

28-06-2017
9,0

Ervaring: Erg prettige rijopleiding vanochtend met succes afgesloten: in 1x geslaagd! Zonder toedoen van Peter had ik het nooit zo snel opgepakt. Hij kwam netjes zijn afspraken na, had geduld, gaf opbouwende feedback en was een gezellige medepassagier. Je zag aan alles dat hij het beste voor had met de leerling. Ik zou iedereen een opleiding bij rijschool ACE van harte aanraden!


Ja, ik beveel dit aan

Jiska uit Leiden

28-06-2017
8,0

Ervaring: Ik heb in 2x mijn rijbewijs gehaald en ben erg tevreden met de lessen en begeleiding van ACE. Ik heb les gehad van Dragisa en hij is een hele fijne instructeur. Hij is flexibel, communicatief goed vaardig en afspraken worden altijd perfect nagekomen. Ook worden alle te leren onderdelen van het rijden goed bijgehouden en geevalueerd om zeker te zijn dat er continue vooruitgang wordt geboekt. Ik kan ACE aan iedereen aanbevelen.


Ja, ik beveel dit aan