Beoordelingen ACE Autorijschool

8,7
150 beoordelingen
  • Service 8,8
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 8,3
11 t/m 20 van 150 beoordelingen

St├ęphanie uit Leiden

09-07-2017
8,0

Ervaring: Mijn ervaringen met ACE zijn heel positief. Ik heb heel fijne en leerzame lessen gehad.


Ja, ik beveel dit aan

Sarah uit Leiden

06-07-2017
8,0

Ervaring: Ik heb een goede ervaring bij ACE gehad. Het regelen van de lessen ging gemakkelijk en de lessen waren goed gegeven


Ja, ik beveel dit aan

Leonore uit Leiden

28-06-2017
9,0

Ervaring: Erg prettige rijopleiding vanochtend met succes afgesloten: in 1x geslaagd! Zonder toedoen van Peter had ik het nooit zo snel opgepakt. Hij kwam netjes zijn afspraken na, had geduld, gaf opbouwende feedback en was een gezellige medepassagier. Je zag aan alles dat hij het beste voor had met de leerling. Ik zou iedereen een opleiding bij rijschool ACE van harte aanraden!


Ja, ik beveel dit aan

Jiska uit Leiden

28-06-2017
8,0

Ervaring: Ik heb in 2x mijn rijbewijs gehaald en ben erg tevreden met de lessen en begeleiding van ACE. Ik heb les gehad van Dragisa en hij is een hele fijne instructeur. Hij is flexibel, communicatief goed vaardig en afspraken worden altijd perfect nagekomen. Ook worden alle te leren onderdelen van het rijden goed bijgehouden en geevalueerd om zeker te zijn dat er continue vooruitgang wordt geboekt. Ik kan ACE aan iedereen aanbevelen.


Ja, ik beveel dit aan

Mitch uit Leiden

24-06-2017
8,0

Ervaring: Zeer fijne ervaring met ACE. Door heldere instructies tijdens de rijlessen van twee uur pak je het snel op!


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

30-05-2017
9,3

Ervaring: Ontzettend vriendelijke mensen, erg goede begeleiding en rijles nemen wordt leuk gemaakt.


Ja, ik beveel dit aan

Marissa uit Leiden

15-05-2017
9,0

Ervaring: Mijn ervaring is dat ik na mijn lessen bij ACE Autorijschool veel meer heb gekregen, dan alleen het rijbewijs zelf. Naast de voorbereiding op het CBR examen, heeft Sylvia mij ook kennis laten maken met veel situaties die niet op het examen getest zullen worden. Zij heeft mij ook klaargestoomd voor het "echte" verkeer en veel ervaringen laten opdoen met verschillende, lastige omstandigheden, ook buiten het examengebied van Leiden. Ik ben hierdoor op veel verschillende situaties voorbereid en weet hoe ik moet handelen, in bijvoorbeeld het geval van een noodstop, bij zeer slecht weer, of in de chaos bij Schiphol. Hierdoor stap ik nu met veel zelf-vertrouwen de auto in, ook als er niemand naast mij zit, en vind ik het heel erg leuk om auto te rijden.

Bovendien heb ik niet alleen maar een leerzame, maar ook een onwijs leuke tijd gehad in de auto samen met Sylvia. De lessen waren super gezellig en ook in moeilijke of voor mij spannende situaties, wist Sylvia mij altijd op mijn gemak te stellen.

Ik zou Ace Autorijschool bij iedereen aanbevelen!


Ja, ik beveel dit aan

Ingrid uit Leiden

02-05-2017
8,7

Ervaring: Een hele fijne rijschool! Ik heb les gehad van Dragisa. Hij neemt rustig de tijd om je alles uit te leggen, samen met je te oefenen en dit desnoods 20 keer te herhalen tot je het onder de knie hebt. Er is ruimte om fouten te maken en deze zelf in te zien en te herstellen (indien veilig). Dragisa is geduldig, duidelijk, houdt zich aan alle afspraken en daar bovenop was het altijd gezellig in de auto. Een hele fijne ervaring en ik zou ACE (en daarmee Dragisa) zeker aanraden!


Ja, ik beveel dit aan

Sander uit Leiden

01-05-2017
8,3

Ervaring: Zeer goed. De rijschool was altijd telefonisch te bereiken en kon vragen snel en duidelijk beantwoorden. Arnold ook een top instructeur die geduldig lesgeeft.


Ja, ik beveel dit aan

Loutje uit Leiden

01-05-2017
9,0

Ervaring: Prettige lessen, alles goed verlopen.


Ja, ik beveel dit aan