Beoordelingen ACM Rijopleidingen

9,1
107 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 9,3
  • Prijs/kwaliteit 9
1 t/m 10 van 107 beoordelingen

Fanda uit Alphen aan den Rijn

24-04-2018
10

Ervaring: Op zeer deskundige en vriendelijke effectieve wijze ben ik begeleid bij overwinnen van mijn rijangst. Ik had al ruim 40 jaar mijn rijbewijs maar durfde niet meer te rijden. Naast mijn zelfvertrouwen heeft mijn rijvaardigheid een flinke update gekregen door de rijlessen en de krachtsessies. Ik beveel AMC rijopleidingen in Alphen aan den Rijn van harte aan.


Ja, ik beveel dit aan

Desiree

23-04-2018
8,3
Ja, ik beveel dit aan

Inge uit NIEUWKOOP

23-04-2018
10

Ervaring: Goede sfeer, deskundige instructeur, staan voor hoge kwaliteit. Blij dat ik voor mijn motorlessen hier terecht ben gekomen.


Ja, ik beveel dit aan

Talitha uit Alphen aan den Rijn

05-04-2018
10

Ervaring: Op een fijne manier les gehad van een heel goede instructeur, Daan. Hij is iemand die met je meedenkt, en je echt voorbereidt op alle examenonderdelen. Mede dankzij Daan ben ik in 1 keer geslaagd voor zowel theorie, tussentijdse toets als het praktijkexamen!


Ja, ik beveel dit aan

Rien uit ALPHEN AAN DEN RIJN

02-04-2018
9,3

Ervaring: Door de vakkundige wijze waarop Arno mijn 3 dochters tijdens hun autorijlessen heeft begeleid zijn ze in één keer geslaagd voor hun rijexamen. Arno geeft op een uitstekende manier les en wist mijn dochters goed voor te bereiden op hun examen. ACM heeft aan mijn hoge verwachtingen voldaan!


Ja, ik beveel dit aan

Annemarie uit Alphen a/d Rijn

24-03-2018
10

Ervaring: Top Alex! Ga zo door. Je geeft duidelijke uitleg van de verbeterpunten en doet de technieken / oefeningen goed stapsgewijs voor. Wat ik leuk en ontspannend vind, is dat je daarbij regelmatig humor inzet. Je trof doel bij mij met jouw opmerking als je nu stopt, is dit je laatste herinnering aan het motorrijden. Dat trok me over de streep om door te gaan. Nu achteraf ben ik daar blij mee want ik heb er steeds meer plezier in (gekregen). Wat ik ook heb gewaardeerd, is dat ik ook goede tips van Arno heb gekregen. Jullie vullen elkaar zo goed aan. Een tip van mij is om kritiek wat meer opbouwend te brengen.


Ja, ik beveel dit aan

jelle uit Nieuwkoop

22-03-2018
9,3

Ervaring: ze geven goed les en uitleg ben er heel te vrede over.
rij instructeur daan geeft goed les


Ja, ik beveel dit aan

jelle uit Nieuwkoop

21-03-2018
9,3

Ervaring: ze geven goed les en uitleg ben er heel te vrede over.


Celine uit Nieuwveen

13-02-2018
9,0

Ervaring: Erg prettige begeleiding gehad gedurende mijn motor rijopleiding. Duidelijke uitleg en goede feedback/tips gekregen. Er werd naar mij geluisterd en ik werd gerustgesteld wanneer dit nodig was. Fijne omgang en vooral erg gezellige lessen gehad. Echt top!


Ja, ik beveel dit aan

Edwin uit Alphen aan den Rijn

08-02-2018
9,0

Ervaring: Heel fijn, Alex is heel erg geduldig met je en geeft rechtvaardig kritiek.


Ja, ik beveel dit aan