Beoordelingen ACM Rijopleidingen

9,1
99 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 9,2
  • Prijs/kwaliteit 9
1 t/m 10 van 99 beoordelingen

Celine uit Nieuwveen

13-02-2018
9,0

Ervaring: Erg prettige begeleiding gehad gedurende mijn motor rijopleiding. Duidelijke uitleg en goede feedback/tips gekregen. Er werd naar mij geluisterd en ik werd gerustgesteld wanneer dit nodig was. Fijne omgang en vooral erg gezellige lessen gehad. Echt top!


Ja, ik beveel dit aan

Edwin uit Alphen aan den Rijn

08-02-2018
9,0

Ervaring: Heel fijn, Alex is heel erg geduldig met je en geeft rechtvaardig kritiek.


Ja, ik beveel dit aan

Marieke uit Alphen aan den Rijn

03-02-2018
8,0

Ervaring: Hele prettige ervaring gehad met ACM Rijopleiding. Professioneel, maar ook persoonlijk, waardoor ik op mijn gemak was tijdens het lessen.
De inhoud van het lessen was een goede voorbereiding op het examen en veilig zelfstandig rijden.


Ja, ik beveel dit aan

Bente uit Alphen aan den rijn

02-02-2018
8,0

Ervaring: Kei goed


Ja, ik beveel dit aan

Matt uit Alphen aan den Rijn

16-01-2018
8,0

Ervaring: Heel erg goed. Het heeft me geholpen op details te letten tijdens het rijden. Daarnaast zijn ze streng maar rechtvaardig! Ze geven aan waar je op kan letten.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

02-01-2018
8,7

Ervaring: Ik had les bij ACM en ben net voor mijn rijbewijs geslaagd. Het is een fijne rijschool waarbij er duidelijke afspraken worden gemaakt en er fijn persoonlijk contact bestaat tussen leerling en instructeur. Dit maakt ook dat je weet waar je aan toe bent en dus weet wat je moet beheersen om jouw rijbewijs te behalen.


Ja, ik beveel dit aan

Thomas uit Alphen aan den Rijn

06-12-2017
9,0

Ervaring: Een fantastische rijschool die je de ruimte geeft om op jouw tempo te leren en het verkeer te leren begrijpen. Nogmaals bedankt Arno!


Ja, ik beveel dit aan

Tim uit Alphen aan den Rijn

06-11-2017
9,0

Ervaring: Erg prettig en deskundige instructeurs, met plezier lessen gedaan en rijbewijs behaald! Absolute aanrader :)


Ja, ik beveel dit aan

C uit Alphen aan den rijn

11-10-2017
9,0

Ervaring: Prima rijschool, goeie sfeer, wordt goed les gegeven
AVB in 1 keer gehaald, AVD in 1 keer gehaald. Een geslaagde actie dus.
Bedankt ACM Rijopleidingen


Ja, ik beveel dit aan

Astrid uit Alphen aan den Rijn

17-09-2017
9,0

Ervaring: Met angst en onzekerheid toch met rijlessen gestart, Alex heeft dit goed aangepakt mede door zijn professionele aanpak,geduld en positiviteit heb ik mijn rijbewijs op zak sinds eind augustus.Top Alex!


Ja, ik beveel dit aan