Beoordelingen ACM Rijopleidingen

9,1
118 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 9,3
  • Prijs/kwaliteit 9
1 t/m 10 van 118 beoordelingen

Tim uit Alphen aan den Rijn

20-06-2018
8,3

Ervaring: Prima rijschool. Duidelijke afspraken en verstand van zaken.


Ja, ik beveel dit aan

Rens uit Alphen aan den Rijn

20-06-2018
10

Ervaring: Gezellige, doelgerichte lessen met genoeg kennis bij de instructeurs. Altijd genoten en veel gelachen. Laagdrempelige atmosfeer waardoor je je gewoon goed voelt vanaf dag 1. Absolute aanrader!


Ja, ik beveel dit aan

Guido uit Klaproosstraat 68

18-06-2018
10

Ervaring: Het was een leuke ervaring om te lessen bij acm en ik zou deze rijschool zeker aanraden bij vrienden!


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit Boskoop

12-06-2018
9,3

Ervaring: Vakkundige, flexibele en ook nog een vrolijke instructeur. Goed in communicatie en kan goed inschatten wie waar les nodig heeft


Ja, ik beveel dit aan

Abraham

08-06-2018
8,3

Ervaring: Begonnen in oktober 2017 met lessen. Proefles bij Arno gedaan en de rest van mijn (40 uur) pakket bij Daan. Daan heeft in het begin goed gekeken naar wat ik nodig had, in mijn geval goede voertuigbeheersing (aangrijpingspunt vinden/vasthouden en achteruit rijden).
Ik deed met plezier mijn rijlessen en vond ze achteraf gezien altijd leerzaam. Daan is een vriendelijke jongen die zijn kennis graag doorgeeft en tijdens het rijden goede voorbeelden kan geven over situaties. Ik heb veel van hem geleerd, niet alleen praktijk maar soms ook theorie.
Ik kijk er goed op terug en beveel ACM Rijopleidingen dan ook aan ! Dankjewel Daan voor de leuke en leerzame lessen (en voor je geduld haha).


Ja, ik beveel dit aan

Bas

04-06-2018
8,7

Ervaring: Hele fijne rijlessen gehad. De instructeur was een goede leraar. Hij was erg geduldig, maar wist mij ook te motiveren als dit nodig was. Daarnaast was het ook altijd gezellig. Kortom, een aanrader!


Ja, ik beveel dit aan

Jasmijn uit Alphen aan den Rijn

29-05-2018
9,0

Ervaring: De lessen waren erg goed en gezellig! In het begin was ik best onzeker in de auto, maar met de hulp en goede lessen van Daan heb ik dat overwonnen en kon ik zelfs niet wachten tot ik weer les had omdat ik het erg leuk vond om weer te mogen rijden! Daan, bedankt voor de lessen en ga zo door!


Ja, ik beveel dit aan

Jingyi

15-05-2018
10

Ervaring: Due to different schedule with Arno, Daan became my instructor till the end. He is an experienced instructor. I got much encourage from him after I failed at the beginning. He has different ways to teach during lessons, and keep adjusting to suit students better. Daan is also a good company in the car, he talks as a friend of mine, which makes me drive more relax. I am happy, and appreciate to have him drive with me.


Ja, ik beveel dit aan

Youri uit Alphen aan den Rijn

04-05-2018
8,3

Ervaring: Erg leuke rijlessen gehad met goede begeleiding. Goede opbouwende lessen waar je veel kunt leren.


Ja, ik beveel dit aan

Frank uit Lisse

02-05-2018
10
Ja, ik beveel dit aan