Beoordelingen ACM Rijopleidingen

9,2
131 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 9,3
  • Prijs/kwaliteit 9
1 t/m 10 van 131 beoordelingen

Danielle uit Alphen aan den rijn

12-09-2018
8,0

Ervaring: Goede rijschool! Leuke en leerzame lessen gehad. Zeker een aanrader


Ja, ik beveel dit aan

Boris uit Langeraar

07-09-2018
8,7

Ervaring: Heb hier mijn Motorrijbewijs gehaald.
De instructeur is niet ditje datje, maar recht voor zijn raap. In 1 keer duidelijk. Ze nemen goed de tijd voor je! Misschien dat je 't elders een euro goedkoper kan vinden, maar ik vind het zeker het geld waard. De ervaring die deze gast heeft en op de manier hoe het word overgebracht is het zeker waard.
Een relaxte sfeer, en altijd goed gehumeurd!


Ja, ik beveel dit aan

Noah uit Alphen aan den Rijn

05-09-2018
10

Ervaring: Ik leerde alles wat ik moest weten, en ook alles wat ik wilde weten.


Ja, ik beveel dit aan

Sem uit Nieuwkoop

05-09-2018
9,3

Ervaring: Echt een super ervaring. Ik kreeg rijles van Daan, echt een super chille gast. Rijlessen zijn makkelijk in te plannen en de rijlessen zelf worden goed stapje voor stapje opgebouwd. Ik heb ook geen onnodige rijlessen gedaan, dus zeker waar voor mijn geld gekregen.
(EN NATUURLIJK IN 1 KEER GESLAAGD!!!!!)


Ja, ik beveel dit aan

Job-Joris uit Alphen aan den Rijn

04-09-2018
9,7

Ervaring: Ik heb mijn rijlessen gekregen van Daan. Ik heb een super fijne ervaring gehad en ben ook in 1 keer geslaagd. Daan had een super chille stijl met rijden en uitleggen en ik heb ook veel met hem gelachen. Over het algemeen was het rijden elke keer weer een leuke ervaring en ik kan het iedereen aanraden om bij ACM te gaan lessen!


Ja, ik beveel dit aan

Willemijn uit Alphen aan den Rijn

15-08-2018
9,0
Ja, ik beveel dit aan

Stef uit Alphen a/d Rijn

02-08-2018
9,7

Ervaring: Altijd goede ervaring mee gehad, aardige instructeur (Daan).Erg rustig en legde alles duidelijk uit.


Ja, ik beveel dit aan

Elco uit Alphen aan den Rijn

17-07-2018
10

Ervaring: Hele goede kwaliteit in 1 keer geslaagd heb vele leuke gesprekken gehad met Daan zeker aan te bevelen voor iedereen! Uitstekende begeleiding door het gehele traject heen.


Ja, ik beveel dit aan

Giulia uit Alphen aan den Rijn

02-07-2018
8,7

Ervaring: Leuke instructeur (Arno) met veel verstand van zaken en ik ben in één keer geslaagd!


Ja, ik beveel dit aan

Aaron uit Alphen aan den Rijn

29-06-2018
9,0

Ervaring: Mijn rijinstructeur was Daan Jansen, een jongen man met humor en een fijne manier van lesgeven. Zijn manier van lesgeven is om je bewust te maken wat je doet en waarom je dat doet. Verder voelde ik me zeer op mijn gemak en kon ik mezelf zijn. Hij komt altijd op tijd. En als er onverhoopt iets tussen kwam belde/appte hij van te voren.

Ik raad deze rijschool aan!

Aaron (19)


Ja, ik beveel dit aan