Beoordelingen ACM Rijopleidingen

9,2
125 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 9,3
  • Prijs/kwaliteit 9
1 t/m 10 van 125 beoordelingen

Stef uit Alphen a/d Rijn

02-08-2018
9,7

Ervaring: Altijd goede ervaring mee gehad, aardige instructeur (Daan).Erg rustig en legde alles duidelijk uit.


Ja, ik beveel dit aan

Elco uit Alphen aan den Rijn

17-07-2018
10

Ervaring: Hele goede kwaliteit in 1 keer geslaagd heb vele leuke gesprekken gehad met Daan zeker aan te bevelen voor iedereen! Uitstekende begeleiding door het gehele traject heen.


Ja, ik beveel dit aan

Giulia uit Alphen aan den Rijn

02-07-2018
8,7

Ervaring: Leuke instructeur (Arno) met veel verstand van zaken en ik ben in één keer geslaagd!


Ja, ik beveel dit aan

Aaron uit Alphen aan den Rijn

29-06-2018
9,0

Ervaring: Mijn rijinstructeur was Daan Jansen, een jongen man met humor en een fijne manier van lesgeven. Zijn manier van lesgeven is om je bewust te maken wat je doet en waarom je dat doet. Verder voelde ik me zeer op mijn gemak en kon ik mezelf zijn. Hij komt altijd op tijd. En als er onverhoopt iets tussen kwam belde/appte hij van te voren.

Ik raad deze rijschool aan!

Aaron (19)


Ja, ik beveel dit aan

Martijn uit Alphen aan den rijn

28-06-2018
8,7

Ervaring: Goed duidelijke uitleg verstand van zaken !


Ja, ik beveel dit aan

Sawera uit Alphen aan den Rijn

28-06-2018
10

Ervaring: De ervaring was enorm leuk en vooral leerzaam. De instructeur heeft veel geduld met je en maakt af en toe leuke grappen om je tot rust te brengen. Er is eigenlijk nooit ruimte voor spanning, omdat het allemaal zo fijn en rustig is.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

26-06-2018
9,3

Ervaring: Vandaag geslaagd, was niet zonder Arno gelukt!


Ja, ik beveel dit aan

Tim uit Alphen aan den Rijn

20-06-2018
8,3

Ervaring: Prima rijschool. Duidelijke afspraken en verstand van zaken.


Ja, ik beveel dit aan

Rens uit Alphen aan den Rijn

20-06-2018
10

Ervaring: Gezellige, doelgerichte lessen met genoeg kennis bij de instructeurs. Altijd genoten en veel gelachen. Laagdrempelige atmosfeer waardoor je je gewoon goed voelt vanaf dag 1. Absolute aanrader!


Ja, ik beveel dit aan

Guido uit Klaproosstraat 68

18-06-2018
10

Ervaring: Het was een leuke ervaring om te lessen bij acm en ik zou deze rijschool zeker aanraden bij vrienden!


Ja, ik beveel dit aan