Beoordelingen Auto Centrum Baarlo

9,4
21 beoordelingen
  • Service 9,4
  • Deskundigheid 9,4
  • Prijs/kwaliteit 9,4
1 t/m 10 van 21 beoordelingen

Jos uit Baarlo

28-01-2017
7,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

09-12-2016
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

John uit Maasbree

24-11-2016
8,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

A. uit Baarlo

18-05-2016
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Al jaren kom ik met al mijn auto's bij Peter. Goede service, eerlijk vakmanschap en advies. En geen onnodige of onaangekondigde reparaties. Ook met een vastgelopen klus aan de hobby auto kun je altijd terecht.
Vandaag de dagelijkse v70 gebracht met een vervelende trilling. opgelost voor 25€ met balanceren ipv €1400 aandrijfassen vervangen zoals de merkdealer voorstelde. Dat soort garage dus.


Ja, ik beveel dit aan

T&G uit Venlo-Blerick

23-01-2015
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Peter is zeer klantvriendelijk, eerlijk, belt voor grote reparaties om toestemming ( geen verrassingen achteraf !), bewaart vervangen onderdelen; ziet af van overbodige acties en kosten; maakt tijd; ouderwets uurloon; heeft onze auto's al jaren naar tevredenheid in onderhoud.


Ja, ik beveel dit aan

Ger uit Baarlo

07-10-2014
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Reed al 4 jaar met auto, zowel op winter- als zomerbanden, 30.000 km/jaar. Diverse malen bij dealer geklaagd over onrustig weggedrag. Geen adequate reactie en blijvend onrustig weggedrag, hetgeen verergerde en geluidsresonantie in de carosserie tot gevolg had. Bij garagehouder Peter leenders aangeklopt en gevraagd samen met mij een stuk te rijden. Peter gaf tijdens rit al aan dat er wel wat te verbeteren viel. Bij check van de banden bleken bij het uitbalanceren de loodjes op de lichtmetalen wielen geslagen te zijn. Uitbalanceren bleek slecht uitgevoerd te zijn, want na actie van Bernie bleek auto al veel soepeler te lopen. Na een aantal weken,afgelopen maandagmiddag, winterbanden laten monteren. Het is een genot om in mijn 2008 Renault Scenic te rijden. De rust en souplesse van mijn auto is helemaal terug. Ben heel enthousiast over de benaderbaarheid en klantgerichtheid van de beide heren. Luisteren en empathische klantvriendelijkheid, gekoppeld aan een flinke dosis kwaliteit. De vanzelfsprekenheid waarmee mijn probleem werd opgepakt en volledig opgelost, spreekt echt tot de verbeelding. Daarnaast waren de winterbanden bijna 200 euro goedkoper dan bij mijn dealer. Autocentrum Baarlo is bij mij om de hoek, wat een heerlijk gevoel.


Ja, ik beveel dit aan

Michael uit Baarlo

12-09-2014
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Peter en Bernie staan altijd klaar, toen ik met tijdgebrek met een hete auto met een storing kwam hebben ze het snel en adequaat geregeld en kon ik weer verder.Bedankt!


Ja, ik beveel dit aan

Nel uit Broekhuizenvorst

29-07-2014
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Goede know how, een eerlijk advies en klantvriendelijk.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem uit Panningen

11-06-2014
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem uit Reuver

08-01-2014
10

Reden bezoek: Andere reden


Ja, ik beveel dit aan