Beoordelingen AD Autobedrijf Autobedrijf Bremer V.O.F.

8,6
168 beoordelingen
  • Service 8,9
  • Deskundigheid 8,6
  • Prijs/kwaliteit 8,3
1 t/m 10 van 168 beoordelingen

Fam uit O.

22-04-2017
1,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Helaas zeer slechte ervaring
Na de auto.gekocht te hebben en mondeling afgesproken te hebben als er binnen 6 maand wat is het altijd geregeld zou worden.
Auto heeft in 5 maanden 1400 euro gekost en wat zegt Meneer had je hem hier maar moeten brengen!
Olie liep er uit was t eerste probleem en tweede was koelvloeistof lek...en na in t dorp na garage en open maken waren er delen van distributieriem weggeslagen omdat er een goedje in gegooid was om tijdelijk een lek te dichten.Dit was 1 klomp brei geworden waardoor de distributieriem compleet stukken mist.Ook hier kregen we als antwoord...had je hem hier maar moeten laten maken.
We zitten een uur weg en kon onmogelijk mee gereden worden.En.laat ik dan maar zwijgen of de "kleinere" problemen.
Contact gezocht en het bedrijf laat ons in de kou staan.
Jammer dat je zo met klanten omgaat eenmaal de auto van de dam is!!


douwe uit Stiens

23-06-2016
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: zeer klantvriendelijk en vakkundig bedrijf waar wij ons goed op ons gemak voelen


Ja, ik beveel dit aan

Pieter uit Den Helder

10-06-2016
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Onderhoud en reparatie van onze twee auto's. Wij wonen in Den Helder en beide auto's worden in Hallum door garage Bremer onderhouden Daar rijden wij graag 200 kilometer voor.Het zijn echte autotechnici die niet klakkeloos onderdelen vernieuwen maar ook in staat zijn om ze te repareren. Zij leveren techniek op maat. Er is altijd een keurige vervangende auto beschikbaar tegen brandstofkosten. Indien nodig maakt men direct tijd voor je vrij. Daarnaast zijn het prettige en vriendelijke mensen, communicatief sterk en die je direct lekkere koffie aanbieden.


Ja, ik beveel dit aan

marion uit marrum

02-06-2016
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Altijd correct en zeer behulpzaam.


Ja, ik beveel dit aan

Karsten uit Heerenveen

31-05-2016
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Klantvriendelijk, trouw en persoonlijk


Ja, ik beveel dit aan

Hendrik uit Ferwert

31-05-2016
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Lourens klaas uit Beetgumermolen

31-05-2016
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Prima garage!! Erg klant vriendelijk en willen alles voor je doen


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

31-05-2016
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Dirk uit Hallum

30-05-2016
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Dethmer uit Stiens

28-05-2016
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ervaringen zijn goed, vooral de klantvriendelijkheid en klantgerichtheid geven veel vertrouwen. Kwaliteit en service zijn zaken waar we erg tevreden over zijn en een belangrijke reden om klant te blijven . Inmiddels al sinds 25 jaar. Ze kennen de klanten en weten wat hun wensen zijn, daar spelen ze goed op in.


Ja, ik beveel dit aan