Beoordelingen Carteam Autobedrijf Garant

9,1
272 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 9,2
  • Prijs/kwaliteit 8,9
241 t/m 250 van 272 beoordelingen

Winston uit edam

28-06-2013
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mijn eerste echte ervaring. Hier een V50 2.4 aut gekocht en mijn V70 ingeruild. Marktconforme prijs voor de V50 en een prima inruilbedrag voor de V70. Bijzonder vriendelijke eigenaar, geen fratsen en alles is keurig geregeld. Helder prijsbeleid inclusief onderhoud en garantie. Proefrit was geen enkel probleem en de aflevering was prima! ipv het bosje bloemen een halve tank benzine.


Ja, ik beveel dit aan

Nico

27-06-2013
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een half jaar geleden heb ik hier een auto gekocht, meteen bij de koop viel al op dat dit niet een bedrijf is met gladde verkopers die snel geld willen maken, nee dit is een bedrijf die graag zijn klanten terug wilt zien en daarom alleen maar kwaliteit verkoopt voor een eerlijke prijs.

Een tweetal maanden later kwam ik terug met wat kleine dingetjes, zonder problemen en zelfs zonder rekening werd dit opgelost.

Nu voor de zomer even de auto laten nakijken en wat schept mijn verbazing: Op mijn vraag wat ik betalen moet is het antwoord: Niets hoor, service van de zaak.

Ik denk dat dit al alles zegt over dit bedrijf!
Aan mij hebben ze er tenminste een trouwe klant bij!


Ja, ik beveel dit aan

Meinte

09-02-2013
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Na vele bezoeken en proefritten bij particuliere verkopers, autohandelaren en dealers terecht gekomen bij Auto Garant. Eindelijk een garage waar alles direct goed aanvoelde: de auto zelf, maar zeker ook de hele uitstraling van de garage en het personeel.
Verkoper Bart is het tegenovergestelde van de louche autoverkoper: eerlijke, correcte informatie, geen verkooptrucjes.
Bij de aflevering (afleverpakket 2 genomen) gingen een paar zaken mis, waardoor ik de Corsa toch maar heb laten checken bij de Opel dealer. Daar kwamen een paar punten uit, waarvan ik mij kon voorstellen dat Garant dat niet zomaar zou overnemen. Maar dat is keurig, zonder discussie, opgepakt! Mijn dochter is zeer tevreden over haar Corsa.
Kortom: een prima, betrouwbare garage waar je graag terugkomt. Zonder meer aan te bevelen voor een goede gebruikte auto.


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Purmerend

21-01-2013
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Kom al 6 jaar bij Garant,voor onderhoud en APK.
Altijd keurig en netjes geholpen.

Laatst een gebruikte auto gekocht,ook dat werd prima afgehandeld.

Kortom een zeer net bedrijf,en ook fijn personeel.


Ja, ik beveel dit aan

Michel uit Purmerend

30-10-2012
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Kom hier al 14 jaar en vind het zeer vakbekwame mensen.
Monteurs leveren perfect werk en de verkoopafdeling weet precies waar ze over praten en zoeken echt een passende auto die bij jou past..
Zeker een aanrader om eens te gaan kijken.


Ja, ik beveel dit aan

Nick uit Amsterdam

27-09-2012
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Rob uit Heerhugowaard

16-09-2012
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Via internet kwam ik terecht bij Autobedrijf garant omdat ik een Mondeo zocht met niet teveel kilometers voor een goeie prijs. Eerst sohtends gebeld of de auto er nog was en of ik even een proefrit kon maken, geen probleem. Toen we binnen kwamen lopen vroeg de verkoper al of we voor die mondeo kwamen.
De verkoper was zeer vriendelijk, open en eerlijk, zonder glad te zijn. Ik heb geen moment getwijfeld of ik wel een juiste keus gemaakt heb. Auto was afgeleverd op de afgesproken tijd, met een nieuwe accu en nieuwe ruitenwisserbladen, zonder dat we daar om hoefden te vragen, de rest van de slijtageonderdelen waren nog in prima staat. Wat helemaal bijzonder was, is dat wel vlak voor et verstrijken van de garantieperiode nog even werden gebeld of de auto nog goed was en of ze nog iets konden betekenen voor ons, we hadden alleen een klein dingetje waarover we twijfelden of het nou aan ons lag of aan de auto, was geen probleem, de auto langs gebracht en een keurige leenauto voor een dag mee gekregen.
Inmiddels ook met de auto naar Zuid frankrijk gereden, en hij bevalt nog steeds zeer goed!
Niets dan lof over deze garage! Bij een volgende aanschaf zal ik als eerst kijken of garant nog een mooie heeft staan!


Ja, ik beveel dit aan

Jim en Petra uit Purmerend

14-09-2012
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Erwin

02-08-2012
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik kom zelf al jaren bij Garant en mijn vrouw en ik hebben inmiddels twee auto's in onderhoud. Zowel eigenaar als medewerkers zijn zeer vriendelijk en hebben verstand van het beroep dat ze uitoefenen.

Bij aanschaf van onze eerst auto bleek dat de automaat niet geheel goed was. Deze is zonder enig weerwoord keurig vervangen en inmiddels hebben we hier alweer 200.000km zonder enig probleem mee gereden.

Altijd een vriendelijk woord en echt een band gekregen met dit bedrijf over de afgelopen jaren. Ik raad iedereen aan om eens langs te komen wanneer je op zoek bent naar een betrouwbare autoleverancier en onderhoudsbedrijf.


Ja, ik beveel dit aan

Udo

20-07-2012
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Na het, op Internet, vinden van deze Ford Mondeo Wagon First Edition bij Garage Garant naar dit bedrijf gebeld en meteen een afspraak kunnen maken om de auto te bekijken.
Ik werd zeer vriendelijk te woord gestaan en mocht zonder probleem de auto van binnen en buiten bekijken.
Afspraak voor een proefrit gemaakt: de verkoper gaf een zeer betrouwbare indruk: je kunt hem van alles vragen en wat ik goed vind is dat hij zelf ook nog vraagt of alles duidelijk is.
Hij heeft verstand van zaken en legt graag uit.
De auto gekocht: binnen een week APK en afleverbeurt prima voor elkaar!
Zonder bij te betalen waren nieuwe banden en accu geplaatst.
En ook nog eens mijn carkit kostenloos prima overgezet.
Als klap op de vuurpijl een emmer vol schoonmaak- en kraswegwerkproducten gekregen.
De auto ziet er perfect uit en rijdt als een zonnentje!
Superservice!
Ik heb een goed gevoel bij dit bedrijf, ze zullen me nog wel eens zien, al was het maar voor een lekker bakkie koffie dat ik iedere keer kreeg.
Een goed bedrijf dat ik na deze ervaringen zeker aanbeveel.


Ja, ik beveel dit aan