Beoordelingen AD Autobedrijf Autobedrijf van Doorn

8,9
505 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 8,6
421 t/m 430 van 505 beoordelingen

corno uit veghel

11-09-2014
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Jolanda uit Veghel

08-09-2014
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Wordt altijd correct behandeld. Wanneer je belt voor het maken kan dat altijd op korte termijn, maar
Wat ik ook heel prettig vind, dat diegene die je aan de lijn krijgt ook weet wie je bent. Je bent dus echt klant en niet zomaar iemand.
Dus mijn ervaring met het bedrijf is heel positief.


Ja, ik beveel dit aan

Thea uit VEGHEL

05-09-2014
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij hebben al ca. 20 jaar zeer goede ervaringen met autobedrijf Van Doorn. Ze zijn heel klantvriendelijk en betrouwbaar. Ze geven goede adviezen bij de aanschaf van een nieuwe of gebruikte auto en doen hun best om een passende auto voor je te vinden. Ook over reparatie en onderhoud van onze auto's zijn wij zeer tevreden.


Ja, ik beveel dit aan

Cindy uit Rosmalen

04-09-2014
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prima!! Prettige verkoopgesprekken en zeer goede service!


Ja, ik beveel dit aan

Robbert uit Veghel

04-09-2014
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

17-08-2014
8,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Tiny uit Veghel

14-08-2014
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Apk-keuring samen met kleine beurt correct en naar tevredenheid uitgevoerd.


Ja, ik beveel dit aan

Arieke uit Loosbroek

15-07-2014
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Staan altijd klaar voor de klant! Super! kundig en vlot. En er staat een bakkie koffie klaar terwijl je wacht.


Ja, ik beveel dit aan

Hans uit Veghel

15-07-2014
8,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Snel en ad hoc geholpen met een spoed reparatie. Bellen en te horen krijgen "kom maar langs" zo hoort het.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

11-07-2014
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan