Beoordelingen AD Autobedrijf Autobedrijf van Doorn

8,9
475 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 8,6
431 t/m 440 van 475 beoordelingen

anja uit Veghel

17-03-2014
7,3

Reden bezoek: Andere reden


Ja, ik beveel dit aan

Lianne uit Veghel

11-03-2014
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Ik kwam met mijn auto niet op afspraak met een probleem en dat werd meteen verholpen, super.


Ja, ik beveel dit aan

L.E. uit Veghel

10-03-2014
9,7

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ja, ik beveel dit aan

raymond uit VELDHOVEN

16-02-2014
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: puike service, komen beloftes helemaal na!


Ja, ik beveel dit aan

A. uit Vught

15-02-2014
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goed en servicegericht bedrijf.


Ja, ik beveel dit aan

Servi uit Veghel

05-02-2014
8,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Een deskundig en gastvrij bedrijf, dat er alles aan zal doen om mijn auto in top conditie te houden.


Ja, ik beveel dit aan

Pieter-Anne uit Veghel

30-01-2014
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Al heel lang mijn auto in onderhoud zolang ik auto rijd. mijn vader en broer zijn hier eveneens klant. Zeer tevreden! goede service en vriendelijke vakkundige mensen.


Ja, ik beveel dit aan

hans uit veghel

22-01-2014
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: een ieder aan te bevelen.Zeer deskundig.Brabantse gezelligheid.Denken mee met klient.


Ja, ik beveel dit aan

Maartje uit Veghel

18-01-2014
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: We komen nu twee jaar bij van Doorn voor onderhoud en apk van onze auto's. Wij zijn zeer tevreden met de snelle service en deskundigheid van het personeel. Als er problemen zijn wordt er gezocht naar een passende oplossing. Er wordt goed mee gedacht.


Ja, ik beveel dit aan

J.J. uit 5481 BG Schijndel

13-01-2014
7,7

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Al een aantal jaren naar volle tevredenheid klant van dit familie bedrijf. De sfeer en de gastvrijheid hebben wij nog niet eerder meegemaakt.De ouders, zoon en schoondochter zijn bijzonder vriendelijk en de service staat bij hen hoog in het vaandel. Wij zijn zonder meer content. Afgelopen jaren één nieuwe en twee gebruikte auto's auto's gekocht. Bovendien al het onderhoud plus APK.


Ja, ik beveel dit aan