Beoordelingen AD Autobedrijf Autocenter Van Deursen Uden

8,9
94 beoordelingen
  • Service 9
  • Deskundigheid 8,9
  • Prijs/kwaliteit 8,7
1 t/m 10 van 94 beoordelingen

Rob uit Robberdam

10-11-2018
8,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Goede service


Ja, ik beveel dit aan

George uit Uden

15-07-2018
4,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Slechte reperatie distributieketting tuboslang carterontluchting slang kapot stekkers niet aangesloten en dure rekening was goed geweest als het ook goed was dan


Remco uit Uden

01-07-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Kom hier al jaren en zoals altijd ben ik ook deze keer weer keurig geholpen. Nooit klachten gehad, altijd een eerlijk advies en goed uitgevoerde reparaties tegen een redelijke prijs. Behandel de mensen zoals je zelf behandeld wilt worden, dat krijg je altijd terug.


Ja, ik beveel dit aan

John-Pierre uit Uden

09-06-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Fijne garage. Jaar terug hier C4 Picasso gekocht. Zonder problemen mee gereden. Een achterband had lek in begin, direct zijn beide achterbanden vervangen. Nadat ik leasewagen kreeg is C4 teruggekocht voor een nette prijs.


Ja, ik beveel dit aan

Sjoerd uit Oirschot

02-03-2018
3,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Hou hier echt niet van eigenlijk, maar wil andere helpen, dat ze opletten wat ze kopen. Heb hier de eerste keer een auto gekocht. Toen was die onderweg al kapot, daarna terug geven en een andere gekregen, want had 3 maanden garantie, dus moest wel. En ook die is niet goed. De garage zegt dat er veel te veel geprutst is aan de auto! En niet betrouwbaar is.


Lionel uit Esbeek

20-07-2017
1,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Dit autobedrijf licht je op, het verkoopt auto's met teruggedraaide tellerstanden en de eigenaar is aggressief en handtastelijk


Remco uit Uden

21-09-2015
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Imre uit Uden

18-09-2015
8,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: top


Ja, ik beveel dit aan

Remco uit Uden

18-06-2015
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik heb al ruim 10 jaar ervaring met Van Deursen en zonder uitzondering kan ik zeggen dat alle bezoeken positief waren.
Zonder enige twijfel vakmensen, zeer kundig, klantvriendelijk en afspraak is afspraak.
Ga vooral zo door.
Chappeau.


Ja, ik beveel dit aan

Gerard uit veghel heuvel 19

12-05-2015
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan