Beoordelingen AD Autobedrijf Autocenter Van Deursen Uden

9,0
96 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 8,8
1 t/m 10 van 96 beoordelingen

zohreh uit vienna

16-05-2019
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Last summer I traveled from vienna to the Netherlands and had a problem with my AC, luckily I found this service station van Deursen. they repaired my car very fast for a reasonable price. they really saved my vacation so to thank them I brought them a box of "mozartkugel" on my trip this year. :)


Ja, ik beveel dit aan

pari uit Houten

16-05-2019
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: we hadden een klein ongelukje gehad , de mannen van autocenter van Deursen hadden een vervangende auto klaar staan en de schade in korte tijd gerepareerd . ze hebben ook de verzekering voor mij geregeld. deskundig en vriendelijk. Ik zou ze zeker aanraden


Ja, ik beveel dit aan

A uit Den Haag

16-05-2019
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: zeer goede ervaring, ben altijd vriendelijk ontvangen, goede service, vervangende auto en juiste prijs, top


Ja, ik beveel dit aan

Rob uit Robberdam

10-11-2018
8,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Goede service


Ja, ik beveel dit aan

George uit Uden

15-07-2018
4,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Slechte reperatie distributieketting tuboslang carterontluchting slang kapot stekkers niet aangesloten en dure rekening was goed geweest als het ook goed was dan


Remco uit Uden

01-07-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Kom hier al jaren en zoals altijd ben ik ook deze keer weer keurig geholpen. Nooit klachten gehad, altijd een eerlijk advies en goed uitgevoerde reparaties tegen een redelijke prijs. Behandel de mensen zoals je zelf behandeld wilt worden, dat krijg je altijd terug.


Ja, ik beveel dit aan

John-Pierre uit Uden

09-06-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Fijne garage. Jaar terug hier C4 Picasso gekocht. Zonder problemen mee gereden. Een achterband had lek in begin, direct zijn beide achterbanden vervangen. Nadat ik leasewagen kreeg is C4 teruggekocht voor een nette prijs.


Ja, ik beveel dit aan

Lionel uit Esbeek

20-07-2017
1,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Dit autobedrijf licht je op, het verkoopt auto's met teruggedraaide tellerstanden en de eigenaar is aggressief en handtastelijk


Remco uit Uden

21-09-2015
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Imre uit Uden

18-09-2015
8,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: top


Ja, ik beveel dit aan