Beoordelingen AD Autobedrijf Autoservice Elvro

9,5
16 beoordelingen
  • Service 9,5
  • Deskundigheid 9,4
  • Prijs/kwaliteit 9,4
1 t/m 10 van 16 beoordelingen

A. uit Tilburg

06-11-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Ben erg tevreden over de service van mijn auto. Tijdens de garantie heb ik zaken aangegeven die verholpen moesten worden. Ik kon langs komen wanneer het mij schikte. Dit is erg prettig omdat de garage niet bij mij om de hoek ligt. Op deze manier blijft je wel komen naar deze zeer vriendelijke en service gerichte mensen die werkzaam zijn in deze garage. Ook het voorzien van een auto was geen enkel probleem omdat het probleem iets meer tijd kosten.
Dit maakt voor mij de moeite waard om een stukje verder te rijden naar Elvro voor onderhoud.


Ja, ik beveel dit aan

marcel uit boekel

18-02-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: altijd goede service en altijd tijd voor je


Ja, ik beveel dit aan

Fam uit Boekel

11-11-2016
9,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Na al vele jaren onze auto's in onderhoud te hebben bij Elvro nu ook nieuwe auto aangeschaft en oude ingeruild bij Elvro.Ook dit naar tevredenheid.Eventuele problemen worden netjes opgelost en je kunt merken dat dit een autobedrijf met kundige en vriendelijke monteurs is.Wij hebben jaren (mede door prima onderhoud aan Peugeot bij Elvro)probleemloos kunnen rijden en hopen dat met onze Nieuwe Peugeot ook weer te kunnen doen.Mark,prima service en ga zo door.Elvro is een aanwinst gebleken voor Boekel en wijde omgeving.


Ja, ik beveel dit aan

Willy uit Grave

21-07-2016
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Vandaag, en de weken hiervoor, prima behandeld door Elvro, bij de aanschaf van een nieuwe auto. Goed luisterend, deskundig, geduldig, in een woord prima. Zeer bedankt,
Wil Peters, Grave


Ja, ik beveel dit aan

Frans uit Boekel

04-02-2016
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Zeer snel en erg klantvriendelijk, kom zeker terug voor jaarlijks onderhoud!


Ja, ik beveel dit aan

Urwin uit Nieuwveen

31-10-2015
8,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Klein maar fijne dealer, met goeie service. Zelfs nadat wij iets uit de garantie waren gegaan toch nog een sensor vervangen gekregen en het onder de garantie laten vallen.
Al kom je van ver, krijg je zelfs een auto mee om te gaan winkelen een eind verderop.. :) Mijn ouders danken u.

De RCZ rijdt weer heerlijk!

goeie service en bedankt!!

Groeten Urwin uit Nieuwveen.


Ja, ik beveel dit aan

Gerard uit Boekel

28-02-2015
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Elvro de opdracht gegeven om voor ons een bepaald merk en type occasion te zoeken binnen ons budget aan dit verzoek werd binnen een paar weken voldaan.
Nog een keer terug geweest na een paar maanden voor een klein mankementje maar dit werd acuut opgelost gratis! Prima Mark.


Ja, ik beveel dit aan

Remco uit Uden

09-09-2013
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Wij zijn al een aantal jaar klant bij Elvro, een fijne persoonlijke benadering, service en niet onbelangrijk een nette prijs.
Zowel normaal onderhoud, APK als ook specifieker onderhoud aan Peugeot's; altijd netjes en snel geholpen.


Ja, ik beveel dit aan

Rene uit Gemert

13-06-2013
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Sinds een aantal jaar ben ik vaste klant bij Elvro voor APK keuringen en periodiek onderhoud voor meerder auto's.

Omdat je te maken hebt met een ietwat kleine garage, is de benadering ouderwets persoonlijk. Hierdoor voelt het weer ├ęcht vertrouwd aan.


Ja, ik beveel dit aan

Rene uit Gemert

13-06-2013
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan