Beoordelingen AD Autobedrijf Autoservice Elvro

9,2
20 beoordelingen
  • Service 9,5
  • Deskundigheid 9,4
  • Prijs/kwaliteit 8,7
1 t/m 10 van 20 beoordelingen

Joop uit Utrecht

13-08-2018
1,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Niet zo goed. In 2014 een Citroen C4 Type II daar gekocht en over de schadegeschiedenis werd in het geheel niet gerept. Vier jaar later was inruilen één grote ellende want overal stond op internet dat dit kenteken een WOK melding had en dus niemand wilde de wagen inruilen. Nee ik kom hier niet meer terug en inderdaad: het lijkt een goed bedrijf maar schadewagens opknappen en dat (schade)verleden niet vermelden bij aankoop is niet zoals het hoort. BOVAG is voor dit bedrijf dan ook een wassen neus :-)


Jan uit Boekel

07-08-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Drie jaren geleden overgestapt naar deze garage. Is mij erg goed bevallen. Bij kleine reparaties word je direct geholpen, soms zonder kosten in rekening te brengen als er geen materiaal is gebruikt. Vriendelijke bejegening. Sinds kort een prachtige nieuwe garage die er mag zijn.


Ja, ik beveel dit aan

Harry uit Tilburg

24-07-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goed


Ja, ik beveel dit aan

Harry uit Tilburg

23-07-2018
6,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Het lijkt een fijne garage,maar mijn ervaring is toch wel wat minder.ik kocht een nette Peugeot 2008,maar later bleek het om een ingevoerde auto te gaan,met een teruggedraaide teller en waar de hele zijkant van in elkaar had gezeten. Toch wel even een bittere pil,zeker omdat ik er veel voor betaalde en het een auto van een jaar oud was,en ik er nog wel een jaar of 5 mee moet doen. Ik kom hier niet meer terug


A. uit Tilburg

06-11-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Ben erg tevreden over de service van mijn auto. Tijdens de garantie heb ik zaken aangegeven die verholpen moesten worden. Ik kon langs komen wanneer het mij schikte. Dit is erg prettig omdat de garage niet bij mij om de hoek ligt. Op deze manier blijft je wel komen naar deze zeer vriendelijke en service gerichte mensen die werkzaam zijn in deze garage. Ook het voorzien van een auto was geen enkel probleem omdat het probleem iets meer tijd kosten.
Dit maakt voor mij de moeite waard om een stukje verder te rijden naar Elvro voor onderhoud.


Ja, ik beveel dit aan

marcel uit boekel

18-02-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: altijd goede service en altijd tijd voor je


Ja, ik beveel dit aan

Fam uit Boekel

11-11-2016
9,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Na al vele jaren onze auto's in onderhoud te hebben bij Elvro nu ook nieuwe auto aangeschaft en oude ingeruild bij Elvro.Ook dit naar tevredenheid.Eventuele problemen worden netjes opgelost en je kunt merken dat dit een autobedrijf met kundige en vriendelijke monteurs is.Wij hebben jaren (mede door prima onderhoud aan Peugeot bij Elvro)probleemloos kunnen rijden en hopen dat met onze Nieuwe Peugeot ook weer te kunnen doen.Mark,prima service en ga zo door.Elvro is een aanwinst gebleken voor Boekel en wijde omgeving.


Ja, ik beveel dit aan

Willy uit Grave

21-07-2016
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Vandaag, en de weken hiervoor, prima behandeld door Elvro, bij de aanschaf van een nieuwe auto. Goed luisterend, deskundig, geduldig, in een woord prima. Zeer bedankt,
Wil Peters, Grave


Ja, ik beveel dit aan

Frans uit Boekel

04-02-2016
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Zeer snel en erg klantvriendelijk, kom zeker terug voor jaarlijks onderhoud!


Ja, ik beveel dit aan

Urwin uit Nieuwveen

31-10-2015
8,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Klein maar fijne dealer, met goeie service. Zelfs nadat wij iets uit de garantie waren gegaan toch nog een sensor vervangen gekregen en het onder de garantie laten vallen.
Al kom je van ver, krijg je zelfs een auto mee om te gaan winkelen een eind verderop.. :) Mijn ouders danken u.

De RCZ rijdt weer heerlijk!

goeie service en bedankt!!

Groeten Urwin uit Nieuwveen.


Ja, ik beveel dit aan