Beoordelingen AD Autobedrijf C. Verhoeven Auto's

9,6
25 beoordelingen
  • Service 9,7
  • Deskundigheid 9,6
  • Prijs/kwaliteit 9,5
1 t/m 10 van 25 beoordelingen

Leonie uit Amersfoort

11-01-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Top! Wij zijn spontaan binnen gewandeld vorige week en hebben naar tevredenheid een auto gekocht! Betrouwbaar bedrijf met zeer fijne mensen (en lieve hond ;)). Ze zijn kundig en stralen vertrouwen uit. Heel fijn zaken gedaan.


Ja, ik beveel dit aan

J uit Vlijmen

22-12-2018
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Goede communicatie, alles uitgevoerd conform afspraak.


Ja, ik beveel dit aan

MK uit Haarsteeg

21-12-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Tini

26-11-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Altijd goede service.
Afspraken worden nagekomen.
En handig dat je tijdelijk een leenfiets mee krijgt.


Ja, ik beveel dit aan

Ajam uit Vlijmen

12-11-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Al vanaf het begin hebben we 3 auto's bij hun in onderhoud. Ze verkopen geen smoesjes en werken snel en accuraat. Prima bedrijf. Denken ook mee in oplossingen voor niet alledaagse problemen.


Ja, ik beveel dit aan

Amora en Rafaël uit Den Bosch

11-11-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Altijd netjes en eerlijk geholpen. Je wordt netjes geïnformeerd over bijzonderheden aan de auto en wat er gedaan moet worden.


Ja, ik beveel dit aan

Ruud uit Rosmalen

02-09-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Klantvriendelijk, van eigenaar tot medewerkers
Snelle diagnose en zeer goed uitgevoerde reparatie.
Iedereen van eigenaar tot medewerkers denken niet in problemen maar in oplossingen. Absoluut een aanrader!!!







Ja, ik beveel dit aan

Bram uit Den Bosch

29-08-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Goed en snel, beter kun je niet willen


Ja, ik beveel dit aan

Wim uit Vlijmen

24-08-2018
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Een prettig bedrijf waar naar je wordt geluisterd.
Afspraken worden goed nagekomen.
Er wordt ook gewerkt buiten de bestaande paden. Er wordt in oplossingen en meegedacht.


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Tiel

04-08-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Hier een gebruikte auto voor mijn zoon gevonden, bleek een klein storinkje in te zitten, werd gelijk verholpen.


Ja, ik beveel dit aan