Beoordelingen Autovakmeester C. Verhoeven Auto's

9,6
32 beoordelingen
  • Service 9,6
  • Deskundigheid 9,6
  • Prijs/kwaliteit 9,5
1 t/m 10 van 32 beoordelingen

Simon uit ROSMALEN

10-06-2019
9,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Bijzonder prettig qua omgang, persoonlijke aandacht, afspraken nakomen, ouderwetse service en niet onbelangrijk vakmensen die problemen voor je oplossen.


Ja, ik beveel dit aan

Bob uit drunen

23-05-2019
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Chris uit Engelen

02-04-2019
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Als altijd heel tevreden. Goede diagnoses, goede uitleg, altijd duidelijk! Gewoon prima tevreden!


Ja, ik beveel dit aan

Martijn uit Haarsteeg

29-03-2019
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Kennis van zaken, snel, vriendelijk! Kortom, top bedrijf!


Ja, ik beveel dit aan

P. uit Haarsteeg

15-03-2019
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: snel een afspraak kunnen maken voor APK (was zelf te laat m.b.t. verstrijken deadline keuring); verder alles zoals afgesproken gedaan. Prima service.


Ja, ik beveel dit aan

Maaike uit Vlijmen

28-02-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Geweldig gehopen, ik ga met een goed gevoel in mijn nieuwe auto de weg op.


Ja, ik beveel dit aan

Schelte uit Drunen

27-02-2019
9,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Zowel voor reparaties als normale beurten bij Verhoeven langsgeweest. Er wordt altijd tijd voor je gemaakt, je wordt netjes en vriendelijk behandeld. Heel tevreden!


Ja, ik beveel dit aan

Leonie uit Amersfoort

11-01-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Top! Wij zijn spontaan binnen gewandeld vorige week en hebben naar tevredenheid een auto gekocht! Betrouwbaar bedrijf met zeer fijne mensen (en lieve hond ;)). Ze zijn kundig en stralen vertrouwen uit. Heel fijn zaken gedaan.


Ja, ik beveel dit aan

J uit Vlijmen

22-12-2018
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Goede communicatie, alles uitgevoerd conform afspraak.


Ja, ik beveel dit aan

MK uit Haarsteeg

21-12-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan