Beoordelingen AD Autobedrijf De Soester B.V.

9,2
85 beoordelingen
  • Service 9,4
  • Deskundigheid 9,3
  • Prijs/kwaliteit 8,8
1 t/m 10 van 85 beoordelingen

Yvonne uit Soest

21-11-2016
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

E. uit Amersfoort

09-11-2016
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Het zijn vriendelijke mensen en ik word altijd prima geholpen.


Ja, ik beveel dit aan

corry uit baarn

26-09-2016
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Gedurende dertien jaar tot volle tevredenheid klant van "de soester".


Ja, ik beveel dit aan

Angela uit Zeist

04-07-2016
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Een betrokken familiebedrijf dat al 60 jaar bestaat. Een bedrijf met persoonlijke aandacht en prima service. Zo waren wij laatst verrast dat als service de deuken uit de auto waren gehaald bij een grote onderhoudsbeurt en APK van onze Spark! Ondanks dat het niet helemaal naast de deur ligt komen wij er steeds terug.


Ja, ik beveel dit aan

Philippe uit Soest

28-05-2016
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Voor het eerst naar de Soester. Veel over gehoord. was benieuwd. Is me erg goed bevallen. Vriendelijke mensen, heldere afspraken. en een goede prijs kwaliteit verhouding. omdat er geen historie was eerst beginnen met een kleine onderhoudsbeurt. Geeft een goed gevoel. Het zijn de kleine dingen die het hem doen. Na reparatie even laten zien wat ze hebben gedaan en welke onderdelen ze hebben vervangen. Hier kom ik bij terug.


Ja, ik beveel dit aan

Marieke uit Bilthoven

08-05-2016
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Mijn auto wilde niet meer starten vanwege een kapotte startmotor. De Soester heeft mijn auto opgehaald en gerepareerd weer voor de deur gezet. En dat alles helemaal gratis!


Ja, ik beveel dit aan

Marlies uit BAARN

18-03-2016
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Na meer dan 10 jaar weer bij de Soester langs geweest. Wat een weerzien was dat! Dit was thuis komen, nog altijd die vriendelijkheid, de service en het reƫle verhaal, wat de werkzaamheden aan de auto betreft. Dit bedrijf heeft ook in 2016 nog dezelfde klantgerichtheid, die je tegenwoordig zo vaak mist. Mijn Renault, van 10 jaar oud, rijdt weer als een zonnetje. En volgend jaar zien jullie mij weer terug. Van mij krijgen jullie een dikke 10. Groetjes Marlies


Ja, ik beveel dit aan

Anita uit Soest

11-02-2016
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ook gisteren weer een jaarlijkse beurt laten doen bij De Soester. Dat wordt altijd prima gedaan, ook als ik een keer tussendoor kom (b.v. voor een lekke band of een lamp die stuk is) wordt dit probleem direct opgelost en kan ik daar op wachten. En bij het jaarlijkse onderhoud leggen ze altijd keurig uit wat gedaan is. Ik ben al sinds 1992 bij De Soester en heb nooit klachten en de service is altijk uitstekend


Ja, ik beveel dit aan

Jan cornelis uit Hilversum

22-12-2015
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Altijd goede service en klantvriendelijk. Voor reparatie en onderhoud als gebreken duurder uitvalen dan geplent door onvoorziene gebreeken dan bellen ze altijd eerst op voor dat ze tot reparatie overgaan. Zo kom je niet voor verrassingen te staan .


Ja, ik beveel dit aan

Hans uit Amersfoort

22-09-2015
9,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Ook vandaag weer een prima ervaring met de Soester. Even tusendoor wordt mijn probleem direct opgelost. En bij het reguliere onderhoud heb ik nooit enige twijfel of de gemaakte kosten wel noodzakelijk zijn. Dat is een kwestie van vertrouwen en dat heeft de Soester in de loop van de jaren bij mij verdiend.


Ja, ik beveel dit aan