Beoordelingen AD Autobedrijf De Soester B.V.

9,2
93 beoordelingen
  • Service 9,4
  • Deskundigheid 9,3
  • Prijs/kwaliteit 8,9
1 t/m 10 van 93 beoordelingen

Fabian uit Nijkerk

08-07-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: een leuk en gezellig familie bedrijf met goeie service. ik raad t iedereen aan!


Ja, ik beveel dit aan

P.E uit Hilversum

01-07-2018
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Zeer goede service en goed geholpen en zeer vriendelijk tegen de klanten


Ja, ik beveel dit aan

Agnes uit Amersfoort

08-02-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Wat een Service en wat een vriendelijke mensen !!
Er moest een grote reparatie aan mijn auto gedaan worden.
Van te voren alles doorgesproken en er werd met je meegedacht, wat heel erg belangrijk is.
Mijn auto reed niet meer maar ze hebben hem netjes voor de deur opgehaald en weer teruggebracht (als service) alhoewel het niet naast de deur was.
Ze hebben zelfs wat beschadigingen bijgewerkt als service.
Ik ben zo ontzettend tevreden en beveel deze garage dan ook bij iedereen aan.
Ik ben al jâren klant en hoop nog jaren klant te blijven..
Fijn om bij een garage te lopen waar je 100% vertrouwen in hebt.
Dikke pluim allemaal


Ja, ik beveel dit aan

Henk uit Soest

02-02-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Klein mankement wordt gelijk verholpen, "klaar terwijl U wacht" voor een zeer klantvriendelijke prijs.
Top garage, ontzettend aardige mensen!


Ja, ik beveel dit aan

Antonius uit Soest

17-11-2017
9,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Advies gezocht wegens defect portierslot.Chef heeft op basis van een aanname (op goed geluk...) slot van buitenaf gesmeerd, gratis! Het had niet meteen effect, maar bleek uiteindelijk goed te werken. Klasse!


Ja, ik beveel dit aan

G. uit Soest

09-11-2017
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: De Soester familie uitstekende service en vriendelijk. Staat altijd voor mij klaar, erg gezellig. Zelfs voor een kapot lampje kan ik zonder afspraak terecht.


Ja, ik beveel dit aan

Ivar uit Baarn

29-06-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een familiebedrijf als geen ander met een service die uitstekend is! Vriendelijkheid, deskundigheid en correctheid met een hartelijkheid die je nog zelden meemaakt. Wij hebben onze auto hier zonder lang nadenken en met het volste vertrouwen gekocht. Een absolute aanrader en wij komen er, als derde generatie klanten, zeer graag!

Zonder twijfel, rechtstreeks naar De Soester!


Ja, ik beveel dit aan

Thom uit Soest

25-02-2017
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Wat een super bedrijf. Een chevrolet captiva gekocht bij een ander autobedrijf. Binnen 2 weken koppeling kapot. Naar garage de Soester voor de reparatie deze deed een keurige prijsopgaaf vooraf, en vertelde hierbij de ``de man`` uren scherp zijn weggezet op 6 uren werk. maar mocht er meer werk in komen dat hij deze voor zijn rekening nam. En of er meer werk aan kwam het dubbelmassa vliegwiel moest ook vervangen, samen met een motorsteun welke gescheurd was en een draagrubber. Maar zoals afspraak rekende garage soester alleen hiervoor de kosten voor de onderdelen. Wat een service en fijn om een eerlijk autobedrijf te hebben gevonden in `` garage de soester``!! Hier blijf ik met veel plezier en vertrouwen komen !


Ja, ik beveel dit aan

Yvonne uit Soest

21-11-2016
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

E. uit Amersfoort

09-11-2016
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Het zijn vriendelijke mensen en ik word altijd prima geholpen.


Ja, ik beveel dit aan