Beoordelingen AD Autobedrijf de Wetering

9,7
10 beoordelingen
  • Service 9,7
  • Deskundigheid 9,6
  • Prijs/kwaliteit 9,8
1 t/m 10 van 10 beoordelingen

Jits uit Utrecht

07-02-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik ben al jaren vaste klant bij John en Christa. Ook al kom ik maar eens per jaar, als ik bel en ik noem mijn naam dan weten ze al genoeg. Ze leveren goed werk, zijn snel en rekenen eerlijke prijzen. Je kunt erop rekenen dat ze eerlijk advies geven en voel me altijd weer lekker veilig op de weg als ik bij hen vandaan kom. Ook altijd ruimte voor een praatje en een grapje. Ik wil nooit meer een ander.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem uit utrecht

27-12-2016
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

09-02-2016
9,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Al meerdere keren geweest en altijd goed geholpen. Persoonlijke aandacht en vakmanschap kenmerkt deze garage. Ook zijn de prijzen eerlijk.


Ja, ik beveel dit aan

Mark uit Zeist

21-07-2015
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Kom hier al meerdere jaren en elke keer weer deskundig advies en probeert altijd mee te denken


Ja, ik beveel dit aan

Tomas uit utrecht

14-01-2015
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Mijn volvo v50 2.5T hele motor blok kapot, dit bedrijf de beste mensen! hebben mijn motor vervangen voor een frisse jonge motor met 70000km, ik kan ALLEEN MAAR ZEGGEN VAKWERK!!!!!

Bedankt....


Ja, ik beveel dit aan

Rens uit Vleuten

06-12-2014
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Omstreeks oktober 2014 liep ik, op advies van een collega, bij John en Christa binnen. Ik had toen olie lekkage aan mijn Peugeot 306. Nu 3 jaar later was het op advies van John niet meer rendabel om deze auto door de APK te krijgen. Ik kom de auto ophalen en vraag wat het kost. John zegt “E0,- dit bericht is voor jou al vervelend genoeg”. Vervolgens ga ik op zoek naar een tweedehandsauto en krijg diverse adviezen van John. Inspecteer vervolgens tijdens proefritten met John 2 auto’s op de brug (ja ik sta erbij/onder) en koop de laatste. Beide inspecties zijn tot mijn verbazing gratis (wellicht omdat ze weten dat ik vaste klant ben).
Zoek je een betrouwbare, betrokken degelijke niet te dure garage, waar mensen werken die passie hebben voor hun vak dan ben je hier aan het juiste adres.


Ja, ik beveel dit aan

Martijn uit Vleuten

21-10-2013
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Wij zijn helaas opgelicht door een andere garage. Na het laten wegslepen hebben we de auto bij deze garage laten bezorgen. Ongelofelijk snel kreeg ik meer informatie en gaf aan dat er ernstige gebreken zijn aan de auto. Ze gaan een verslag opstellen, een factuur maken en foto's opsturen. Ik heb eindelijk weer vertrouwen in een garage ! Ik kan niets anders zeggen dan top !


Ja, ik beveel dit aan

John uit Utrecht

22-04-2012
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

ton uit vleuten

08-04-2011
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

P uit Utrecht

04-10-2010
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik heb mijn auto aangeboden voor een onderhoudsbeurt en apk keuring. Ik ben op het aangegeven tijdstip gebeld om de reparatie adviezen door te nemen. Ook werd toen aangegeven welke reparaties er in de nabije toekomst te verwachten waren, zodat ik een juiste afweging kon maken of ik nog een jaartje door zou rijden met de auto, of dat ik naar een andere auto moets uitkijken.
Helemaal leuk is dat er een vrouwelijke monteur werkt, die zeker haar vak verstaat.
Top bedrijf.


Ja, ik beveel dit aan