Beoordelingen Autobedrijf en Caravancenter Peerdeman

8,9
27 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 8,5
1 t/m 10 van 27 beoordelingen

Hans uit Leek

02-08-2017
8,7

Ervaring: Vorige week hebben wij onze caravan opgehaald. Alles tiptop in orde en keurig zoals we 2 weken daarvoor afgesproken hadden. Je wordt heel vriendelijk geholpen, men neemt echt de tijd voor je en geven je het gevoel dat de klant nog echt koning is. Echt een aanrader!!


Ja, ik beveel dit aan

Bep uit Venhuizen

17-06-2017
8,0

Ervaring: 1 juni 2017 telefonisch contact gehad vanwege problemen met de waterpomp/boiler van de caravan Chateau Calista 390 vanuit Frankrijk. Het euvel is verholpen. Het op afstand gegeven advies door Martin heeft ons geholpen. De helpdesk werkt perfect. Hartelijk dank.
Klaas en Bep Bregman.


Ja, ik beveel dit aan

Winfred uit Heiloo

20-04-2017
9,0

Ervaring: Het betreft de inkoop/verkoop van onze Caravan daarin geven zij het juiste advies, met een goede prijs kwaliteit verhouding.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

08-04-2017
9,0

Ervaring: Camper in onderhoud


Ja, ik beveel dit aan

Rob uit HOOGKARSPEL

25-01-2017
9,0

Ervaring: Ik kom al jaren bij de familie Peerdeman. Met zowel auto's
als caravans. Altijd goede service, klantvriendelijk en vakmanschap voor een redelijke prijs. ooit geen verrassingen, alles in overleg.


Ja, ik beveel dit aan

Hilda en Peter uit Mijdrecht

12-12-2016
9,3

Ervaring: Betrouwbaar en no nonsens familiebedrijf, dat waarmaakt wat ze beloven.
Verkoop van onze caravan was bij hen in zeer goede handen!


Ja, ik beveel dit aan

Mir

27-04-2016
10

Ervaring: Caravan altijd voor onderhoud naar Peerdeman gebracht, altijd vakkundig geholpen. Recent gebruik gemaakt van de verkoopbemiddeling voor de caravan. Duidelijke afspraken, vlotte verkoop en afhandeling van alle zaken. Klantvriendelijkheid is helemaal top!


Ja, ik beveel dit aan

Paul uit Denekamp

25-09-2015
9,0

Ervaring: Caravan gekocht. Zeer klantvriendelijk behandeld. Service en aflevering zeer goed. Zeker aan te bevelen.


Ja, ik beveel dit aan

Koos uit Bovenkarspel

01-09-2015
8,7

Ervaring: Ik ben zeer tevreden over jullie
Met name de klantvriendelijkheid
Is van zeer hoog nivo
Daarom zal ik voor al mijn caravan problemen bij jullie terug komen


Ja, ik beveel dit aan

Rob uit Hoorn (NH)

18-07-2015
8,7

Ervaring: Een goed adres voor caravan onderhoud en keuring. Vriendelijke en behulpzame mensen. Goede ervaringen.


Ja, ik beveel dit aan