Beoordelingen Autobedrijf en Caravancenter Peerdeman

9,0
25 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 8,6
1 t/m 10 van 25 beoordelingen

Winfred uit Heiloo

20-04-2017
9,0

Ervaring: Het betreft de inkoop/verkoop van onze Caravan daarin geven zij het juiste advies, met een goede prijs kwaliteit verhouding.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

08-04-2017
9,0

Ervaring: Camper in onderhoud


Ja, ik beveel dit aan

Rob uit HOOGKARSPEL

25-01-2017
9,0

Ervaring: Ik kom al jaren bij de familie Peerdeman. Met zowel auto's
als caravans. Altijd goede service, klantvriendelijk en vakmanschap voor een redelijke prijs. ooit geen verrassingen, alles in overleg.


Ja, ik beveel dit aan

Hilda en Peter uit Mijdrecht

12-12-2016
9,3

Ervaring: Betrouwbaar en no nonsens familiebedrijf, dat waarmaakt wat ze beloven.
Verkoop van onze caravan was bij hen in zeer goede handen!


Ja, ik beveel dit aan

Mir

27-04-2016
10

Ervaring: Caravan altijd voor onderhoud naar Peerdeman gebracht, altijd vakkundig geholpen. Recent gebruik gemaakt van de verkoopbemiddeling voor de caravan. Duidelijke afspraken, vlotte verkoop en afhandeling van alle zaken. Klantvriendelijkheid is helemaal top!


Ja, ik beveel dit aan

Paul uit Denekamp

25-09-2015
9,0

Ervaring: Caravan gekocht. Zeer klantvriendelijk behandeld. Service en aflevering zeer goed. Zeker aan te bevelen.


Ja, ik beveel dit aan

Koos uit Bovenkarspel

01-09-2015
8,7

Ervaring: Ik ben zeer tevreden over jullie
Met name de klantvriendelijkheid
Is van zeer hoog nivo
Daarom zal ik voor al mijn caravan problemen bij jullie terug komen


Ja, ik beveel dit aan

Rob uit Hoorn (NH)

18-07-2015
8,7

Ervaring: Een goed adres voor caravan onderhoud en keuring. Vriendelijke en behulpzame mensen. Goede ervaringen.


Ja, ik beveel dit aan

MIKE uit BOVENKARSPEL

13-07-2015
10

Ervaring: perfect was het overal maar zo


Ja, ik beveel dit aan

arie uit blokker

24-06-2015
8,7
Ja, ik beveel dit aan