Beoordelingen Autovakmeester Fix and Go Hardenberg

8,5
19 beoordelingen
  • Service 8,3
  • Deskundigheid 8,5
  • Prijs/kwaliteit 8,7
1 t/m 10 van 19 beoordelingen

Seleman uit Hardenberg

18-04-2019
3,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: ZEER SLECHT geholpen. Gashuisklep was kapot, bleek uiteindelijk dat benzinepomp ook niet
Goed was. Allebei vervangen en krijg mn auto terug met een kapotte dakraam. Iemand anders naar laten kijken en die zei: bekabeling was niet goed aangesloten.

Dit terwijl de medewerker van fix and go hardenberg zei: wij hebben er niet aan gezeten. Kabel lag er zelfs los in toen ik met mn auto ermee terug kwam en hij ernaar keek. De medewerker zei: hij heeft t vanaf t begin al niet gedaan want je motor is stuk van de dakraam en kabel heeft er nooit in gezeten. Dit terwijl hij het altijd heeft gedaan.

Iemand anders naar mn auto laten kijken en het BLEEK dat de bekabeling van mn dakraam niet goed was aangesloten.
Dit terwijl zij mij wouden wijs maken dat ze er nooit aan hebben gezeten. Auto lag 2 weken bij hun in de garage.
ZEER SLECHTE ERVARING GEHAD MET DIT BEDRIJF.

Mijn advies: zoek een bedrijf op dat betrouwbaar is, want tot op de dag van vandaag ontkennen ze nog steeds dat ze er aan hebben gezeten en heb mn auto al een paar weken terug.

IK kom daar nooit meer. Voel me genaaid


Seleman uit Hardenberg

18-04-2019
4,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Wim uit Hardenberg

17-04-2019
4,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Mijn auto werd door een keuringsstation afgekeurd i.v.m. een kapot mistachterlicht en teveel uitstoot. Dat laatste zou aan verschillende dingen kunnen liggen. Ze konden me dat daar zo niet vertellen.
Op aanraden van een kennis met Fix and Go gebeld. Ze wilden wel even kijken. De katalysator bleek kapot te zijn. Daar was meneer snel achter. Kwam zeer geloofwaardig over en ik had het idee dat hij echt verstand van zaken had. Vervolgens gevraagd wat reparatie zou gaan kosten.
Omdat bij het vervangen van de katalysator vaak ook de lambdasonde (soort sensor) kapot gaat zou dat dan op ongeveer € 450,- uitkomen inclusief nieuwe lambdasonde.
Ik betaalde voor deze diagnose € 10,- en ik zou z.s.m. laten horen of ik deze reparatie zou laten uitvoeren. Diezelfde middag nog hebben we een afspraak gemaakt voor vervangen van de katalysator en de reparatie van het mistachterlicht.
Doordat er een verkeerde katalysator was besteld en de auto al deels uit elkaar lag kreeg ik een leenauto mee. De volgende dag zou de juiste kunnen worden bezorgd en dan zou het worden afgemaakt. De dag erna werd ik gebeld. Sorry, weer de verkeerde katalysator. Lukt vandaag niet. Maar ook een meevaller, de lambdasonde is niet kapot gegaan. Die was meen ik ook iets van € 150,-. Ik kon de leenauto nog wel houden. Morgen zou het dan klaar zijn. Ik vroeg of ze dan ook meteen de auto voor de APK wilden afmelden. De keuring was al gedaan en het rapport daarvan lag in de auto. Het ging enkel nog om afmelden. Dat kan er wel bij voor alle ongemak lijkt me; dan hoef ik er niet apart mee terug naar het keuringsstation. Prima, komt goed.
Afijn, de volgende dag was hij dan toch eindelijk klaar. Kosten € 500,-! en dat terwijl de lambdasonde niet hoefde te worden vervangen. Er was gewoon € 35,- gerekend voor het APK afmelden en verder was er een enorm bedrag gerekend voor het repareren van het mistlicht. Dat kwam omdat er ergens kortsluiting zat waar enorm lang naar was gezocht zo werd me verteld. Als leek moet je het allemaal maar geloven. Je krijgt er geen vinger achter. Ik had er in ieder geval geen goed gevoel bij. Toen kreeg ik nog de vraag of ik de leenauto wel had vol getankt. Nee dus. Daar hadden we het ook niet over gehad. Als alles volgens afspraak was gegaan had ik ook geen leenauto nodig gehad. Nu moest ik ca. 300 km met deze benzine auto rijden terwijl ik zelf op LPG rijd. De tank was ook niet helemaal vol toen ik hem meekreeg. Maar goed hiervoor ook nog maar € 20,- betaald. Ik wilde er af zijn.
Toen ik mijn eigen auto weer meenam zag ik dat hij helemaal schoongemaakt was, zelfs van binnen uitgezogen. Dat vond ik toch eigenlijk wel heel prettig, want dat was hard nodig!
Daarom heb ik een paar dagen later, als dank voor het schoonmaken, door een bakker een traktatie voor 10 personen laten bezorgen.

Een paar weken later, toen ik zelf de auto waste, zag ik ineens dat er een reclameplaat van Fix and Go achter mijn nummerplaat zat en dat er een barstje zat in het kunststof mistachterlicht. Zonder enig overleg en zonder dat er reden tot reclame is zo’n plaat plaatsen vind ik niet kunnen!
Ik heb die reclameplaat er meteen afgehaald, hem teruggebracht naar Fix & Go en aangegeven dat ik al met al slecht te spreken ben over de hele gang van zaken. O, dat doen we altijd als we een auto ter reparatie krijgen was de reactie. Over de barst vroeg hij of ik dacht dat zij dat gedaan hadden.
Nee, dat zeg ik niet, want dat kan ik niet hard maken. Maar als je een paar uur werk voor een mistachterlicht op de bon ziet, is het niet heel ver gezocht om dat te denken. Meneer bood toen zelf aan om een nieuwe te bestellen. Ik zou wel een berichtje krijgen als hij binnen is. Voor de zekerheid heb ik later in een appje nog aangegeven dat het dan wel een originele moet zijn, geen imitatiemerk waarmee je kleurverschil krijgt. Geen reactie daarop terug gekregen. Uiteindelijk is er dus toch gewoon een imitatie gemonteerd.
Ik had natuurlijk zelf beter moeten opletten en eerst de nieuwe moeten bekijken voordat ze ermee aan het werk zouden gaan. Dan had ik de oude met het barstje laten zitten. Deze nieuwe imitatielamp is veel lichter van kleur en valt daardoor meer op dan de barst in de originele. Maar goed, dat is achteraf.
Heel verhaal, maar zo heb je een volledig beeld hoe mijn eerste ervaring met Fix and Go is geweest. Niet zo best dus.


Annetta uit Laar, Duitsland

04-12-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Opdracht gegeven tot het zoeken van een nieuwe auto, onze voorkeur doorgegeven. Fix and Go zijn daar snel mee aan het werk gegaan en binnen een week hadden wij de auto waar we blij mee zijn. Daarnaast veel service en, voor het oosten des lands belangrijk, uitermate gemoedelijke sfeer. Absolute aanrader voor aanschaf, reparatie of voor het zelf repareren van uw auto.


Ja, ik beveel dit aan

Henk uit De krim

12-10-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Mannen met veel passie en hart voor de klanten.


Ja, ik beveel dit aan

Marcel uit Bergentheim

20-07-2018
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Op internet zelf banden besteld en hier laten bezorgen voor montage. Kreeg direct een telefoontje van ze dat de banden binnen waren gekomen en een afspraak gemaakt.

Keurig nette prijs voor montage, vriendelijke medewerkers en vlotte afhandeling. Als service werden nog even de remblokken en schijven en vloeistoffen gecontroleerd en ik kreeg een 'niet opdringerige' tip om bij de volgende onderhoudsbeurt de remschijven voor en blokken te laten vervangen. Eerste ervaring hier is zeer positief.


Ja, ik beveel dit aan

Gerrit uit Nieuwleusen

23-02-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Auto gekocht, goede snelle service


Ja, ik beveel dit aan

Erik uit Balkbrug

22-02-2018
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Zeer vriendelijk en afspraak is afspraak, bedrijf waar je op kunt bouwen.


Ja, ik beveel dit aan

Mike uit Rheezerveen

21-02-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Begin was goed. Na een tijdje ophef gehad met zijn twee. Maar uiteindelijk netjes opgelost samen. En altijd in voor een geintje. En natuurlijk bekenden!


Ja, ik beveel dit aan

Gerrit uit Hardenberg

21-02-2018
6,7

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Goeie service met bekwaan personeel


Ja, ik beveel dit aan