Beoordelingen AD Autobedrijf Gerritsen

9,4
25 beoordelingen
  • Service 9,6
  • Deskundigheid 9,4
  • Prijs/kwaliteit 9,2
1 t/m 10 van 25 beoordelingen

Gracia uit Zetten

27-10-2016
9,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Joke uit Ewijk

29-07-2016
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Top!


Ja, ik beveel dit aan

Henri uit Lent

19-07-2016
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Prima service, prettig contact en een goede prijs/kwaliteit!.


Ja, ik beveel dit aan

Paul uit Arnhem

05-07-2016
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: uitstekend service! Kosteloos een vervangende auto zonder dat ik daarom vroeg.


Ja, ik beveel dit aan

Jeoren uit Arnhem

19-06-2016
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Autobedrijf Gerritsen staat voor een betrouwbaar adres met verstand van zaken. Je krijgt bij onderhoud altijd het eerlijke verhaal met een eerlijke factuur. Je betaald niet voor poespas. Onze familie komt al 3 generaties lang helemaal uit Arnhem met onze automobielen bij Gerritsen.


Ja, ik beveel dit aan

Henk uit Zetten

29-06-2015
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Snelle service, kundig personeel, veel kennis en vaak snelle oplossingen. Kunt hier terecht voor alle merken en types. Of het nu gaat om APK of aanschaf van nieuw of gebruikt. Dit is een zeer betrouwbaar bedrijf en een aanrader voor iedereen!!


Ja, ik beveel dit aan

Ilona uit Zetten

29-06-2015
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Rij een Volvo C70 Cabrio en heb deze in onderhoud bij Gerritsen. Vriendelijk en kundig personeel dat altijd antwoord weet op moeilijke vraagstukken. Persoonlijke aandacht en kosten bewust. Zoeken naar de beste oplossing en letten daarbij ook op de financien. Absolute aanrader!!


Ja, ik beveel dit aan

Jeroen uit Zetten

29-06-2015
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Geweldige service, kundig personeel dat altijd een oplossing vindt. Betrouwbaar, kostenbewust, klantgericht. Ben al meer dan 20 jaar klant en naar volle tevredenheid. Kan dit bedrijf iedereen aanraden. Heb nu een Grand Espace, nieuw aangeschaft via Gerritsen. Daarvoor een gewone Espace, Scenic en 2 Laguna's gehad. Ook voor andere merken heeft Gerritsen de juiste kennis in huis.


Ja, ik beveel dit aan

Lex uit Dodewaard

17-03-2015
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Je wordt bij Hans Gerritsen altijd heel vriendelijk te woord gestaan en prima geholpen. Zelfs na sluitingstijd kan je nog komen.Ze hebben verstand van zaken en doen altijd hun best je zo goed mogelijk te helpen. De service is prima. Eerlijk en betrouwbaar. Veel prettiger dan zo'n grote dealer.


Ja, ik beveel dit aan

Steven uit Elst

17-02-2015
9,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Bij Hans Gerritsen ben je aan het juiste adres als je echte service zoekt. Medewerkers zijn erg kundig en je wordt goed, eerlijk en rustig voorgelicht over reparaties en de kosten daarvan. Je wordt bijna "verplicht" om mee te kijken als de auto op de brug staat. Hans probeert je altijd zo snel en goed mogelijk te helpen, ook voor spoedreparaties staan de mensen van deze garage voor je klaar.

Topservice!


Ja, ik beveel dit aan