Beoordelingen AD Autobedrijf Groenouwe

9,1
171 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9,2
  • Prijs/kwaliteit 8,8
1 t/m 10 van 171 beoordelingen

Edward uit ALMERE

10-07-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Afgelopen week een occ. VW Tiguan gekocht.
Dat is niet mijn dagelijkse bezigheid en het gaat om flink wat geld. Altijd spannend en daarvoor heel belangrijk hoe het contact verloopt. Ik had eerst contact met de vader daarna de zoon en moeder werkte ook mee...en hun kleinkind liep er ook rond kortom een familiebedrijf. dat heb ik als vertrouwd ervaren. Zakelijk ook zeker maar een reeele prijs voor zowel de occasion als de inruil.
Wel jammer voor een Amsterdammer ... wel realistisch.
Ik hou er een mooie auto aan over en de aflevering was prima er was aan alles gedacht. Ik heb het als zer prettig ervaren. Een aanrader voor wie met deze garage zaken wil doen


Ja, ik beveel dit aan

Jeroen uit Lettele

08-07-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vertrouwen, klant vriendelijk, kennis van zaken. Prettig om hier een auto te kopen. We hebben hier nu drie auto's gekocht en er zijn geen verborgen gebreken, iets wat we bij andere garage's wel hadden


Ja, ik beveel dit aan

Willy uit Bathmen

22-06-2017
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Na zelf een gebruikte auto te hebben uitgezocht via internet werd goed met mij meegedacht of het voor mij de juiste keuze was. De auto is in goede staat afgeleverd Nadien in garantieperiode is een probleem ook goed afgehandeld.


Ja, ik beveel dit aan

Jenny uit Vroomshoop

21-06-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Aankomend bij het bedrijf hadden we meteen een goed gevoel; het zag er goed onderhouden uit. We zijn heel netjes en vriendelijk ontvangen en hebben goede uitleg gekregen over de auto waar we voor kwamen. Na een stukje gereden te hebben in de auto, zijn we in gesprek gegaan over de prijs. Dit verliep ook heel prettig en redelijk. Wij hebben de auto dan ook gekocht. Ook bij aflevering weer een goede service; auto stond er blinkend bij en we kregen goede uitleg over het gebruik van de auto. Helemaal tevreden dus!


Ja, ik beveel dit aan

Ben uit Deventer

12-04-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: zeer goede service, vriendelijke mensen, schappelijke prijs


Ja, ik beveel dit aan

johan uit bathmen

01-04-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vriendelijk en deskundig behandeld .
Eerlijke prijs voor de inruil auto .
Zeker een garage om weer heen te gaan .


Ja, ik beveel dit aan

Roelie uit BATHMEN

01-04-2017
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prima, no-nonsense bedrijf.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

22-03-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Aaltinus uit Hoogeveen

18-02-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een andere auto gekocht en mijn oude ingeruild. Vergelijkbaar met andere aanbiedingen op het net was de prijs van de aangeboden auto goed. De prijs die ik kreeg voor mijn oude auto viel niet tegen. De nieuwe auto stond zoals afgesproken gepoetst gereed. Na uitleg over de papieren en de afhandeling zijn mijn vrouw en ik met een tevreden gevoel naar huis vertrokken. Als het mocht zijn dat ik nog weer eens een andere auto nodig ben zal ik zeker weer bij deze garage kijken.


Ja, ik beveel dit aan

Gerad uit Deventer

20-01-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: correct en persoonlijk ; komen hun afspraen na en prima service


Ja, ik beveel dit aan