Beoordelingen AD Autobedrijf Groenouwe

9,1
178 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9,2
  • Prijs/kwaliteit 8,8
1 t/m 10 van 178 beoordelingen

Erwin uit Diepenveen

21-11-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Zeer goed


Ja, ik beveel dit aan

Matthijs uit Utrecht

04-11-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goede uitleg en service. Fijn contact


Ja, ik beveel dit aan

a,a,m. uit colmschate

18-09-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: onze eerste kennismaking was prima.


Ja, ik beveel dit aan

Eva uit Naarden

02-09-2017
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij hebben bij dit bedrijf onze eerste bedrijfsauto gekocht. Betrouwbare, vriendelijke doch zakelijke informatie. Moesten 'helemaal' uit Amsterdam komen maar volgen de site voor een volgende aankoop!


Ja, ik beveel dit aan

Harry -peter uit Schalkhaar

02-09-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: je wordt goed ontvangen .luisterend oor ,deskundig advies, vlot en eerlijk geholpen,bij kleine reparaties
groot onderhoud auto, netjes volgens de regels .
koffie staat altijd klaar ,zou dit bedrijf ieder aanbevelen.
bij pech in het buiten land of thuis je word netjes gehlopen


Ja, ik beveel dit aan

Arie uit Bathmen

16-08-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: In het verleden al positieve ervaringen gehad met het bedrijf. Ook nu bij de aanschaf van een gebruikte auto weer positieve ervaringen. Ongedwongen sfeer, kennis van zaken en klantgericht.


Ja, ik beveel dit aan

Ton uit Bathmen

25-07-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Na minstens 35 jaar ervaring met het autobedrijf Groenouwe waarbij het ging om zowel de aanschaf, alsmede van het onderhoud van een occasion, weet ik zeker dat mijn conclusie juist is.
Feit is dat ik in al die jaren nog nooit teleurgesteld ben bij de aanschaf en onderhoud. Mijn conclusie is dat dit bedrijf voor mij model staat voor hoe een garagebedrijf moet functioneren. Zij hebben mijn vertrouwen voor de volle 100% verdiend. Mijn zeer recente aanschaf van een VW Golf sportsvan heeft dit weer eens bevestigd.


Ja, ik beveel dit aan

Edward uit ALMERE

10-07-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Afgelopen week een occ. VW Tiguan gekocht.
Dat is niet mijn dagelijkse bezigheid en het gaat om flink wat geld. Altijd spannend en daarvoor heel belangrijk hoe het contact verloopt. Ik had eerst contact met de vader daarna de zoon en moeder werkte ook mee...en hun kleinkind liep er ook rond kortom een familiebedrijf. dat heb ik als vertrouwd ervaren. Zakelijk ook zeker maar een reeele prijs voor zowel de occasion als de inruil.
Wel jammer voor een Amsterdammer ... wel realistisch.
Ik hou er een mooie auto aan over en de aflevering was prima er was aan alles gedacht. Ik heb het als zer prettig ervaren. Een aanrader voor wie met deze garage zaken wil doen


Ja, ik beveel dit aan

Jeroen uit Lettele

08-07-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vertrouwen, klant vriendelijk, kennis van zaken. Prettig om hier een auto te kopen. We hebben hier nu drie auto's gekocht en er zijn geen verborgen gebreken, iets wat we bij andere garage's wel hadden


Ja, ik beveel dit aan

Willy uit Bathmen

22-06-2017
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Na zelf een gebruikte auto te hebben uitgezocht via internet werd goed met mij meegedacht of het voor mij de juiste keuze was. De auto is in goede staat afgeleverd Nadien in garantieperiode is een probleem ook goed afgehandeld.


Ja, ik beveel dit aan