Beoordelingen AD Autobedrijf Groenouwe

9,1
182 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9,2
  • Prijs/kwaliteit 8,8
1 t/m 10 van 182 beoordelingen

Karin en Marcel uit Bathmen

11-02-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Altijd goede service, Wij zijn heel te vrede over deze garage. Deskundig, betrouwbaar en geen gezeur. Gewoon eerlijk. Daar gaat het om!!!


Ja, ik beveel dit aan

Ronald uit Nijverdal

09-02-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Hele prettige manier van zaken doen, vriendelijke mensen, zowel bij aankoop van onze skoda alsmede bij de aflevering.


Ja, ik beveel dit aan

H uit Lettele

29-01-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Prima geholpen en uitleg gehad .


Ja, ik beveel dit aan

Sander uit deventer

26-11-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: 10 jaar geleden onze auto daar gekocht
zonder problemen veel plezier van gehad,
tot deze 6 weken geleden total loss werd gereden
Ook nu weer voor ons een geschikte auto opgezocht.
In een woord een TOP garage.echt een aanrader.




Ja, ik beveel dit aan

Erwin uit Diepenveen

21-11-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Zeer goed


Ja, ik beveel dit aan

Matthijs uit Utrecht

04-11-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goede uitleg en service. Fijn contact


Ja, ik beveel dit aan

a,a,m. uit colmschate

18-09-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: onze eerste kennismaking was prima.


Ja, ik beveel dit aan

Eva uit Naarden

02-09-2017
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij hebben bij dit bedrijf onze eerste bedrijfsauto gekocht. Betrouwbare, vriendelijke doch zakelijke informatie. Moesten 'helemaal' uit Amsterdam komen maar volgen de site voor een volgende aankoop!


Ja, ik beveel dit aan

Harry -peter uit Schalkhaar

02-09-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: je wordt goed ontvangen .luisterend oor ,deskundig advies, vlot en eerlijk geholpen,bij kleine reparaties
groot onderhoud auto, netjes volgens de regels .
koffie staat altijd klaar ,zou dit bedrijf ieder aanbevelen.
bij pech in het buiten land of thuis je word netjes gehlopen


Ja, ik beveel dit aan

Arie uit Bathmen

16-08-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: In het verleden al positieve ervaringen gehad met het bedrijf. Ook nu bij de aanschaf van een gebruikte auto weer positieve ervaringen. Ongedwongen sfeer, kennis van zaken en klantgericht.


Ja, ik beveel dit aan