Beoordelingen Autovakmeester Groenouwe

9,1
203 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9,2
  • Prijs/kwaliteit 8,8
1 t/m 10 van 203 beoordelingen

Suze uit Warnsveld

15-01-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mijn man en ik hebben beide via deze garage een gebruikte auto aangeschaft. De auto bevalt geweldig wij zijn zeer tevreden, vooral ook de zeer prettige manier hoe wij geholpen zijn. Wij zullen deze garage zeer zeker bij anderen aanraden.


Ja, ik beveel dit aan

Hans uit Lettele

09-01-2019
9,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Uitstekende service, niet de allergoedkoopste maar altijd waar voor je geld en boven alles zeer betrouwbaar.


Ja, ik beveel dit aan

G uit Heeten

11-12-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Groenouwe is voor ons een garage waar we met veelplezier naar toe gaan.
We zijn vaste klant en hopen dit met wederzijds vertrouwen nog jaren te zijn.


Ja, ik beveel dit aan

Liselot uit Deventer

09-12-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Al vele jaren zijn mijn man en ik vaste klant.wij worden altijd vriendelijk geholpen met goede service .
Ook hebben wij altijd eerlijke auto's bij het bedrijf Groenouwe gekocht.
Wij zijn zeer tevreden!


Ja, ik beveel dit aan

ellen uit Drempt

07-12-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Al jarenlang klant en al jarenlang een goede service, klantvriendelijkheid en vakmanschap!


Ja, ik beveel dit aan

Johan uit Heino

23-11-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: doen wat ze beloven. Top!!


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit Den Burg (Texel)

20-10-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer betrouwbaar, eerlijk en deskundig. Komen afspraken na. Alles ziet er verzorgd uit. Vriendelijk personeel.
Wij wonen op Texel (niet naast de deur) maar houden onze camper bij garage Groenouwe in onderhoud. In alle opzichten hebben wij veel vertrouwen en een uitstekend gevoel opgedaan.


Ja, ik beveel dit aan

H+F uit Twello

05-10-2018
6,3

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Vergeleken met collega- verhuurbedrijven heeft dit camperverhuurbedrijf een puur zakelijke benadering. Alsof je een aanhanger huurt. Ons vakantiegevoel werd niet aangewakkerd. Bij terugkomst bijvoorbeeld niet de vraag of wij een fijne vakantie hebben gehad. Mooie camper maar helaas geen Duitse degelijkheid. Veel gerammel. Dat was bekend bij de eigenaar maar is ons vooraf niet verteld. Wel de hoofdprijs betaald


Inge uit Zuidhorn

28-09-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Frank uit Bathmen

03-09-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij waren op zoek naar een jong gebruikte VW Up met diverse opties. Garage Groenouwe heeft de juiste uitvoering weten te vinden en zijn erg tevreden met de "nieuwe" auto.


Ja, ik beveel dit aan