Beoordelingen AD Autobedrijf Groenouwe

9,1
189 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9,2
  • Prijs/kwaliteit 8,8
1 t/m 10 van 189 beoordelingen

Michel uit Bathmen

22-04-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Duidelijke uitleg over de verschillende type auto's en mogelijkheden bij aanschaf van een tweedehands auto. Na verschillende proefritten een mooie auto gekocht. Goede service, komen afspraken na! Auto is keurig gepoetst afgeleverd. TOP!


Ja, ik beveel dit aan

Theo uit ELST GLD

26-03-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prima service. Direct vertrouwenwekkend en deskundig.


Ja, ik beveel dit aan

Anita uit Vorden

17-03-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Alleen maar goede ervaringen. Aan te telefoon weten ze wie je bent, over welke auto het gaat. Ik heb volledig vertrouwen, voor mij zeer belangrijk daar ik alleen ben en geen verstand van auto's heb en natuurlijk veilig rijden wil. Van harte aan bevolen!


Ja, ik beveel dit aan

Wim uit LAREN GLD

11-03-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Aanschaf andere auto, tegen inruil 2 auto's. Goede ervaring, klantvriendelijk en behulpzaam. Konden fijn overleggen


Ja, ik beveel dit aan

M uit Hoogenweg

10-03-2018
9,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Goede service! Vriendelijke mensen ;)


Ja, ik beveel dit aan

Fam. uit Groningen

26-02-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Via internet zijn wij vanuit Groningen aan een auto van Groenouwe gekomen. We zijn de beide keren (1.kijken/2.kopen) uitermate vriendelijk te woord gestaan en geholpen. Het is dat de afstand te groot is anders werden jullie onze vakgarage.


Ja, ik beveel dit aan

Robert uit Lelystad

23-02-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij hebben fijn zaken kunnen doen en zijn heel tevreden. De auto stond keurig gepoetst op de afgesproken tijd op ons te wachten.
Zelfs na de koop, werd zo enthousiast over de auto verteld, dat ik even bang was dat hij de auto zelf wilde houden. ;-)
Belofte nagekomen een en ander na te sturen.
Bij deze garage is afspraak ook afspraak.


Ja, ik beveel dit aan

Karin en Marcel uit Bathmen

11-02-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Altijd goede service, Wij zijn heel te vrede over deze garage. Deskundig, betrouwbaar en geen gezeur. Gewoon eerlijk. Daar gaat het om!!!


Ja, ik beveel dit aan

Ronald uit Nijverdal

09-02-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Hele prettige manier van zaken doen, vriendelijke mensen, zowel bij aankoop van onze skoda alsmede bij de aflevering.


Ja, ik beveel dit aan

H uit Lettele

29-01-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Prima geholpen en uitleg gehad .


Ja, ik beveel dit aan