Beoordelingen AD Autobedrijf Groenouwe

9,1
193 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9,2
  • Prijs/kwaliteit 8,8
1 t/m 10 van 193 beoordelingen

Wil uit Bathmen

01-06-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prima adviezen en services. Oplevering tweede hands auto prima. Duidelijke uitleg en brandschoon opgeleverd. Vooral onder de indruk van de als nieuw lijkende motor!
Makkelijk te bereiken vanuit Bathmen!


Ja, ik beveel dit aan

Majorie

31-05-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Nieuwe auto gekocht en oude auto ingeruild. De auto netjes super netjes afgeleverd gekregen.
Goede service en vriendelijk personeel.


Ja, ik beveel dit aan

Kelly uit Bathmen

08-05-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik was opzoek naar een volkwagen polo automaat. Garage Groenouwe heeft dit snel voor mij gevonden. Precies de auto die ik zocht. Bedankt voor de goede service, ik ben zeer tevreden!


Ja, ik beveel dit aan

Jos uit ZuidLoo

23-04-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goed professioneel bedrijf met klantgerichte aanpak. Audi Q 3 gekocht en A3 op ingeruild. Zeer tevreden over het contact met Groenouwe in dit proces.


Ja, ik beveel dit aan

Michel uit Bathmen

22-04-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Duidelijke uitleg over de verschillende type auto's en mogelijkheden bij aanschaf van een tweedehands auto. Na verschillende proefritten een mooie auto gekocht. Goede service, komen afspraken na! Auto is keurig gepoetst afgeleverd. TOP!


Ja, ik beveel dit aan

Theo uit ELST GLD

26-03-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prima service. Direct vertrouwenwekkend en deskundig.


Ja, ik beveel dit aan

Anita uit Vorden

17-03-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Alleen maar goede ervaringen. Aan te telefoon weten ze wie je bent, over welke auto het gaat. Ik heb volledig vertrouwen, voor mij zeer belangrijk daar ik alleen ben en geen verstand van auto's heb en natuurlijk veilig rijden wil. Van harte aan bevolen!


Ja, ik beveel dit aan

Wim uit LAREN GLD

11-03-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Aanschaf andere auto, tegen inruil 2 auto's. Goede ervaring, klantvriendelijk en behulpzaam. Konden fijn overleggen


Ja, ik beveel dit aan

M uit Hoogenweg

10-03-2018
9,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Goede service! Vriendelijke mensen ;)


Ja, ik beveel dit aan

Fam. uit Groningen

26-02-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Via internet zijn wij vanuit Groningen aan een auto van Groenouwe gekomen. We zijn de beide keren (1.kijken/2.kopen) uitermate vriendelijk te woord gestaan en geholpen. Het is dat de afstand te groot is anders werden jullie onze vakgarage.


Ja, ik beveel dit aan