Beoordelingen Autobedrijf Jan Snel B.V.

8,8
185 beoordelingen
  • Service 9
  • Deskundigheid 8,9
  • Prijs/kwaliteit 8,5
1 t/m 10 van 185 beoordelingen

Arie uit Strijen

08-08-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik heb goede ervaringen met dit bedrijf, en wordt altijd goed geholpen zonder klachten door deskundige medewerkers


Ja, ik beveel dit aan

Casey uit Oud Beijerland

25-07-2017
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Prettig geholpen en een deskundige oplossing gezocht voor probleem met het mistachterlicht van mijn aanhangwagen.


Ja, ik beveel dit aan

J.F. uit Puttershoek

21-07-2017
7,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Ik vond het jammer dat de reparatie zolang moest duren..Ik kreeg 1 dag een auto mee maar pas de andere dag was hij laat in de middag klaar. Ik moest zelf bellen om 1600 uur of hij klaar was, had eigenlijk wel een belletje verwacht.
En bij de huur van de leenauto werd mijn rijbewijs helemaal gecopieerd ondanks mijn beschermhoesje erom heen...Ik heb het gezegd maar hij had er geen erg in..Mijn privacy is dus wel geschonden en dat vind ik niet leuk...IK wil eigenlijk dat de kopie wordt vernietigd.


Ja, ik beveel dit aan

G uit Mijnsheerenland

19-07-2017
9,0

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ervaring: vriendelijk contact en vakkundige en snelle service.


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit Breda

14-07-2017
8,7

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Vriendelijke ontvangst met koffie en een praatje.


Ja, ik beveel dit aan

Linda uit Strijen

11-07-2017
8,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Vriendelijk personeel en vakbekwaam!


Ja, ik beveel dit aan

Ger uit Puttershoek

30-06-2017
9,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Joost uit Hendrik-Ido-Ambacht

22-06-2017
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Prima vriendelijk en servicegericht bedrijf. Persoonlijke benadering.
Verbeterpuntje:de sleutels te re-setten na batterijwissel, scheelt veel gedoe na sluitingstijd als de monteurs al naar huis zijn......


Ja, ik beveel dit aan

Francien uit Westmaas

22-06-2017
9,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Marinus uit Heinenoord

21-06-2017
6,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Goed het is allen jammer als ik mijn ruitensproeier te de nok heeft bijgevuld dat er toch 2,50 gerekend wordt omdat hij bijgevuld zou zijn ,dit hoort niet .


Ja, ik beveel dit aan