Beoordelingen Autobedrijf Jan Snel B.V.

8,8
172 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 8,9
  • Prijs/kwaliteit 8,5
1 t/m 10 van 172 beoordelingen

G.J uit Strijen

19-05-2017
8,3

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ervaring: Zeer goede ervaringen met dit bedrijf. met hun klantvriendelijkheid en kennis van zaken vertrouwen wij onze auto's aan hun toe.


Ja, ik beveel dit aan

S. uit Barendrecht

19-05-2017
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Al jaren ben ik bijzonder tevreden over de service van dit autobedrijf. Men is altijd vriendelijk en behulpzaam en jaagt de klant niet onnodig op kosten.


Ja, ik beveel dit aan

Bas uit Puttershoek

19-05-2017
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Altijd goede service, klantvriendelijk en snel geholpen.


Ja, ik beveel dit aan

Jolanda uit Puttershoek

17-05-2017
7,3

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ervaring: Prima service enkel kosten bij afhalen auto vaak niet bekend. Zou daar graag een verbetering in zien.


Ja, ik beveel dit aan

Ton uit Asch

11-05-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Vandaag langs geweest voor service. Zaken zijn vakkundig, vlot en naar tevredenheid in orde gemaakt. Extra pluim voor de monteur die later ging lunchen om eerst het werk af te maken zodat ik niet te lang hoefde te wachten.
top service!


Ja, ik beveel dit aan

Ton uit Asch

11-05-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Top bedrijf en top vrouw (Janette Snel) aan het 'roer'.
Kwaliteit en vriendelijkheid bestaat anno 2017 nog steeds!
Klasse!
T


Ja, ik beveel dit aan

Rob uit Strijen

10-05-2017
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Geweldig bedrijf! Super snel en vakkundig... prijs kwaliteit ook zoals het hoort!!! Ik beveel al mijn vrienden deze zaak aan ook mensen met een ander merk auto als mitsubishi! In 1 woord GEWELDIG


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

02-05-2017
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

J.H. uit Strijen

02-05-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Reinier uit Puttershoek

01-05-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan