Beoordelingen Autobedrijf Jan Snel B.V.

8,8
145 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 8,9
  • Prijs/kwaliteit 8,5
1 t/m 10 van 145 beoordelingen

Theo uit Puttershoek

19-02-2017
8,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Over het algemeen heel goede ervaringen.
2 negatieve uitzonderingen:
Een niet ge-update routeplanner bij aankoop nieuwe auto.
Bij de laatste reparatie is het afgesproken schadebedrag 2x met 50 euro ex btw opgehoogd.


Ja, ik beveel dit aan

Dingeman uit Ooltgensplaat

13-02-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Wordt altijd goed geholpen en hebben altijd een luisterend oor.Goede service en fijne monteurs en goede uitleg van wat er gedaan is aan mijn auto.Fijne medewerkers zowel in de garage als kantoor.Ga zo door kom graag naar jullie.


Ja, ik beveel dit aan

Rob uit 's-Gravendeel

07-02-2017
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Alle vele jaren klant! Niet alleen om de altijd probleemloos rijdende Mitsubishi's, maar vooral ook om de altijd weer weergaloze service en prijsstelling bij servicebeurten, bandenwissels, etc.


Ja, ik beveel dit aan

Wim

06-02-2017
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Prima bedrijf met fijne mensen!


Ja, ik beveel dit aan

Marijke uit Puttershoek

06-02-2017
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

René uit PUTTERSHOEK

06-02-2017
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Benadering is vriendelijk, accuraat en klantgericht. Oplossingen voor reparaties en herstelwerkzaamheden worden vooraf besproken en daarna uitgevoerd. Onverwachte mankementen worden eerst besproken voordat verdere reparatie uitgevoerd wordt.


Ja, ik beveel dit aan

Fred uit Dordrecht

24-01-2017
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: uitstekend bedrijf, goed geholpen, goede service, en een deskundig personeel


Ja, ik beveel dit aan

Gert uit Westmaas

19-01-2017
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Geven goed technisch advies inzake uit te voeren werkzaamheden. Prijsopgaaf vooraf wordt niet overschreden. Bij tegenvallende tijdsduur v/d werkzaamheden werd ook vervangend vervoer beschikbaar gesteld tegen enkel de brandstofkosten. Chappio!


Ja, ik beveel dit aan

Edwin uit Bergschenhoek

19-01-2017
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Al mn auto's gekocht bij Jan Snel, ook mn onderhoud laat ik jaarlijks bij Jan Snel doen. service is goed, ze zijn behulpzaam, en het is een gezellige club mensen!


Ja, ik beveel dit aan

Karin uit Oud-Beijerland

11-01-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Mijn ervaringen zijn positief met Jan Snel BV. Ik word vriendelijk te woord gestaan en de service is prima.


Ja, ik beveel dit aan