Beoordelingen Autobedrijf Jan Snel B.V.

8,8
210 beoordelingen
  • Service 9
  • Deskundigheid 8,9
  • Prijs/kwaliteit 8,5
1 t/m 10 van 210 beoordelingen

Dirk uit Barendrecht

20-02-2018
9,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Bij een schadegeval probeert de verzekeraar iemand altijd naar een eigen herstelbedrijf te sturen maar je kunt ook altijd bij je eigen vertrouwde dealer terecht! Een officiele dealer is deskundiger en betrouwbaarder en ook niet duurder! Garage SNEL heeft onze schade uitstekend gerepareerd tegen dezelfde voorwaarden als de zgn (niet officiele) "tophersteller" van de verzekeraar!


Ja, ik beveel dit aan

Fred uit Dordrecht

19-02-2018
9,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: prima ervaring, komen beloftes na en na een reparatie daarna nooit problemen met de auto gekregen.
inderdaad dus deskundig en service op topniveau


Ja, ik beveel dit aan

J C uit Puttershoek

19-02-2018
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Wim uit Arendrecht

31-01-2018
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Ab uit Zuid-Beijerland

30-01-2018
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik ben al klant vanaf het begin van Jan Snel Puttershoek en heb nog steeds geen spijt dat ik met de firma "in zee" ben gegaan. Zegt dat niet genoeg ?


Ja, ik beveel dit aan

cornelis uit strijen

29-12-2017
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Arie uit Strijen

29-12-2017
9,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Deskundig bedrijf, wel misschien voortaan even voor dat ik kom voor bandenwissel alvast naar de banden kijken dan was er geen vertraging in uitvoering hierdoor moest ik op laatste moment nog wat afspraken verzetten. Maar verder geen opmerkingen wordt altijd goed geholpen door het personeel.


Ja, ik beveel dit aan

Rein.G uit Blaaksendijk

29-12-2017
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Evert uit Puttershoek

29-12-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Heel prettige en vriendelijke mensen. Wel rekening houden met hun koffietijd... ;-))


Ja, ik beveel dit aan

John uit Maasdam

22-12-2017
8,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Een ouderwets degelijk bedrijf met betrokken medewerkers die nog oog hebben voor de menselijke kant van het moderne zaken doen. Bijna alle medewerkers hebben een zeer lange staat van dienst. Niet voor niets dat klanten eveneens vaak een zeer langdureige realatie met dit bedrijf hebben.


Ja, ik beveel dit aan