Beoordelingen Autobedrijf Jan Snel B.V.

8,8
149 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 8,9
  • Prijs/kwaliteit 8,5
1 t/m 10 van 149 beoordelingen

Dennis uit 's-Gravendeel

14-03-2017
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik kom al ruim 30 jaar bij Jan Snel en heb de diverse modellen Mitsubishi gereden. Ben tot op heden zeer tevreden over het produkt maar ook over de manier van behandeling door directie en personeel. Volhouden zo!!


Ja, ik beveel dit aan

Theo uit Rotterdam

10-03-2017
7,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: goede ervaring, het bedrijf is beslist aan te bevelen


Ja, ik beveel dit aan

trudy uit RIDDERKERK

06-03-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: ALTIJD WELKOM EN EEN PRIMA FEEDBACK.


Ja, ik beveel dit aan

Tjalling uit Barendrecht

25-02-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: De ervaringen met autobedrijf Jan Snel BV zijn in een woord voortreffelijk, ik kan en wil niets anders zeggen.


Ja, ik beveel dit aan

Theo uit Puttershoek

19-02-2017
8,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Over het algemeen heel goede ervaringen.
2 negatieve uitzonderingen:
Een niet ge-update routeplanner bij aankoop nieuwe auto.
Bij de laatste reparatie is het afgesproken schadebedrag 2x met 50 euro ex btw opgehoogd.


Ja, ik beveel dit aan

Dingeman uit Ooltgensplaat

13-02-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Wordt altijd goed geholpen en hebben altijd een luisterend oor.Goede service en fijne monteurs en goede uitleg van wat er gedaan is aan mijn auto.Fijne medewerkers zowel in de garage als kantoor.Ga zo door kom graag naar jullie.


Ja, ik beveel dit aan

Rob uit 's-Gravendeel

07-02-2017
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Alle vele jaren klant! Niet alleen om de altijd probleemloos rijdende Mitsubishi's, maar vooral ook om de altijd weer weergaloze service en prijsstelling bij servicebeurten, bandenwissels, etc.


Ja, ik beveel dit aan

Wim

06-02-2017
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Prima bedrijf met fijne mensen!


Ja, ik beveel dit aan

Marijke uit Puttershoek

06-02-2017
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

René uit PUTTERSHOEK

06-02-2017
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Benadering is vriendelijk, accuraat en klantgericht. Oplossingen voor reparaties en herstelwerkzaamheden worden vooraf besproken en daarna uitgevoerd. Onverwachte mankementen worden eerst besproken voordat verdere reparatie uitgevoerd wordt.


Ja, ik beveel dit aan