Beoordelingen AD Autobedrijf Kemper

8,5
597 beoordelingen
  • Service 8,8
  • Deskundigheid 8,6
  • Prijs/kwaliteit 8,1
1 t/m 10 van 597 beoordelingen

Gerard en Gerda uit Diepenveen

18-05-2018
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Prima, geode service


Ja, ik beveel dit aan

Monique uit Deventer

14-05-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Grote beurt laten uitvoeren. Keurig gebeld om een toelichting te geven op de te vervangen onderdelen en waarom dit moest gebeuren. Totaal niet het gevoel gehad dat dit niet zou kloppen. Had net een aflevering van Radar gezien over de APK keuringen etc. Bij het ophalen van mijn auto stond deze keurig gewassen en gezogen op mij te wachten. Winterbanden werden ook nog eens gratis opgeslagen.


Ja, ik beveel dit aan

Edith uit Diepenveen

14-05-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Prima


Ja, ik beveel dit aan

Invie uit Schalkhaar

09-05-2018
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Prettige sfeer en zeer vakkundig.
Goede service en vriendelijke ervaring.
Bij acute auto problemen, zorgen ze direct voor een oplossing.


Ja, ik beveel dit aan

Trinske uit Deventer

02-05-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Top bedrijf! Goede service fijne mensen!


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

02-05-2018
6,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Service en klantvriendelijkheid prima, nog weinig ervaring met deskundigheid en Prijs/kwaliteit. Prijs lijkt aan de hoge kant.


Ja, ik beveel dit aan

Stien uit Diepenveen

02-05-2018
7,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik heb goede ervaringen met dit bedrijf. Alleen de afhandeling vond ik vervelend. Ik had gevraagd om naar mijn antenne van de radio te kijken. Dat is ook gebeurd. Ik heb een nieuwe gekregen, alleen is er niet naar gekeken of de radio het doet. bij het weggaan wel en i.o. koop ik nu een nieuwe.
Eenmaal thuis wilde ik de auto opnieuw starten en gaf hij weer een ruizend geluid. Ik ben toen weer naar de garage gegaan met een lopende motor. Volgens de monteur kwam dit door de radio. Ik werd wel begripvol behandeld.



ken of de radio het doet


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Deventer

30-04-2018
9,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

J

28-04-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Fantastisch bedrijf, zeer klantvriendelijk en prijs/kwaliteit is dik op orde. Een aanrader.


Ja, ik beveel dit aan

Gé uit Diepenveen

28-04-2018
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Al jaren klant, kan ik alleen maar mijn waardering uitspreken over de persoonlijke benadering, zoals ik die steeds heb ondervonden.


Ja, ik beveel dit aan