Beoordelingen Autobedrijf Knijnenburg

9,4
12 beoordelingen
  • Service 9,8
  • Deskundigheid 9,3
  • Prijs/kwaliteit 9,2
1 t/m 10 van 12 beoordelingen

Lambèrt uit Nuenen

01-02-2017
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Heldere afspraken bij het kopen van mijn gebruikte auto en zeer prettig geholpen.


Ja, ik beveel dit aan

yvette uit bussum

19-01-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Van het begin af aan heb ik mij verbaasd en verheugd over de manier waarop Gerwin en zijn collega's voor mij gezorgd hebben. Als ik met een 11 zou kunnen beoordelen, dan zou ik dat doen. Met de auto die ik gekocht heb, ben ik trouwens ook heel blij!


Ja, ik beveel dit aan

Willy uit Landhorst

11-01-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Uitstekend bedrijf.
Geen poespas.maar duidelijkheid en de heer knijnenburg is recht door zee.
houden wij van.want al dat hielenlikken bij officiele dealers hadden wij helemaal gehad.


Ja, ik beveel dit aan

Dennis uit De Rips

22-11-2016
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ten alle tijden wordt flexibiliteit getoond en prima service verleend. Dit geldt voor het onderhoud van je auto, maar ook voor wanneer je op zoek bent naar een mooie en betrouwbare occasion.


Ja, ik beveel dit aan

bert uit erp

11-03-2016
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

L uit Aarle-Rixtel

25-12-2015
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Sinds kort onze tweede auto gekocht. Fijn bedrijf, gemoedelijk personeel en een hele goede service!


Ja, ik beveel dit aan

René uit Cuijk

20-11-2015
9,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Het is een heel fijn bedrijf waar je nog als mens wordt behandeld.


Ja, ik beveel dit aan

J. uit Deurne

02-11-2015
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Inmiddels ben ik een jaar of 15 "klant" bij Albert en zijn "crew". Heb er in totaal 3 auto's gekocht met de kop eraf (jong gebruikt), en kom er dus al jaren voor de onderhoudsbeurten en service. Bij Knijnenburg zijn ze super klantvriendelijk, en denken met de klant mee. Geen arrogantie waar ze bij de meeste merkdealers erg goed in zijn, en mannen in pak in de showroom die uiteindelijk door de klant betaald moeten worden.


Ja, ik beveel dit aan

Willie van den elshout uit Helmond

04-01-2015
9,3

Reden bezoek: Andere reden


Ja, ik beveel dit aan

A uit Oploo

13-10-2014
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: "Wij zijn zuinig op onze spullen". Daarmee doelde Albert Knijnenburg waarmee ik een kort gesprekje had op zijn caravan. Net zo goed had hij van mij daarin zijn garagebedrijf mogen betrekken . Het resultaat van dit streven is een hoge mate van kwaliteit wat je terugziet in een heldere presentatie van het aanbod. Wat ik daarin als de belangrijkste factor ervaren heb is de deskundigheid van het personeel zowel in de showroom als in de werkplaats. Men is daarnaast duidelijk en servicegericht wanneer nodig. Dit alles heeft mij naast een heerlijke auto nog iets zeker zo belangrijks opgeleverd nl. het vertrouwen in de betrouwbaarheid en deskundigheid van Autobedrijf Knijnenburg.


Ja, ik beveel dit aan