Beoordelingen AD Autobedrijf MaKe-Automotive

9,3
49 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9,4
  • Prijs/kwaliteit 9,2
1 t/m 10 van 49 beoordelingen

John uit Eindhoven

12-04-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Al een paar jaar erg tevreden met Make automotive. Vakkundige service voor een eerlijke prijs. Altijd bereid om een stap extra te zetten voor de klant


Ja, ik beveel dit aan

Nicole uit Eindhoven

12-04-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Huib uit Best

02-04-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: APK BMW 330 Xdrive 2010. Deskundig advies vernieuwen oliƫn, dat komt nauw met deze auto. Loopt weer als een zonnetje


Ja, ik beveel dit aan

Natalie uit Breugel

01-04-2017
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Voor alle onderhoud of reparaties aan de auto kan je altijd terecht. Eerlijk advies goede kwaliteit/prijs verhouding en zelfs de postbode is welkom voor een warm kopje koffie!!


Ja, ik beveel dit aan

ton uit MIERLO

01-04-2017
8,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Eerste ervaring telefonisch voor reparatie koppakking, daarna reparatie, waarna complicaties die zeer goed zijn opgelost.
Kleine olie lekkage, thuisservice zeer goed, snel en adequaat gerepareerd tegen billijke prijs.
Ga zo door, ik blijf klant
Later APK, snel, duidelijk en goed afgewerkt.


Ja, ik beveel dit aan

Maarten uit Eindhoven

01-04-2017
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Een aantal reparaties waren nodig aan mijn auto. Deze reparaties zijn erg netjes en snel gedaan. Zeer goede prijs/kwaliteitsverhouding.


Ja, ik beveel dit aan

Yolanda uit Son en breugel

27-03-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: een apk laten doen, en een beurt


Ja, ik beveel dit aan

John uit Eindhoven

24-03-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Superservice van een jong en inspirerend autobedrijf. Altijd een oplossing voor de meesst uiteenlopende problemen


Ja, ik beveel dit aan

Chantal uit Son en breugel

17-03-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Klantvriendelijk
Betrouwbaar
Snel


Ja, ik beveel dit aan

Wil uit Veldhoven

15-03-2017
10

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ervaring: Bijzonder tevreden.


Ja, ik beveel dit aan