Beoordelingen AD Autobedrijf MaKe-Automotive

9,3
79 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9,4
  • Prijs/kwaliteit 9,2
1 t/m 10 van 79 beoordelingen

Thierry uit Veldhoven

13-06-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Meedenkend, vertaald de onbekende technische terreinen zodat je snapt wat er moet gebeuren en zeer klantvriendelijk


Ja, ik beveel dit aan

Maarten uit Eindhoven

27-05-2018
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Eerlijke, professionele garage


Ja, ik beveel dit aan

Jos uit Eindhoven

18-02-2018
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Albert uit Eindhoven

09-02-2018
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Prima geholpen door de eigenaar van het bedrijf. Betrouwbare indruk, eerlijke prijsstelling en advies. Ook het personeel is zeer deskundig. Ik heb zelf te maken gehad met monteur Dhr van de Wiel, prima indruk!!! Je bent bij dit bedrijf geen nummer!!! maar een echte klant


Ja, ik beveel dit aan

Yolanda uit son en Breugel

27-12-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Super bedrijf staan altijd voor me klaar, zeer vriendelijk en leveren altijd goed en eerlijk werk af 👍👍👍


Ja, ik beveel dit aan

Joep uit Eindhoven

14-12-2017
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Perfect jong bedrijf.
En heel vriendelijk
Ga zo door.


Ja, ik beveel dit aan

Wesley uit Sittard

21-11-2017
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik kom hier al een paar jaar voor onderhoud en APK. Professioneel en deskundig bedrijf met hart voor de klant.


Ja, ik beveel dit aan

Stephan uit Tilburg

19-11-2017
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Jong ambitieus bedrijf, klantgericht en professioneel. Heb al twee jaar mijn BMW hier in onderhoud.


Ja, ik beveel dit aan

Maarten uit Son

05-11-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Apk en bandenwissel, wederom top service!


Ja, ik beveel dit aan

Deepak uit Arnhem

21-09-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Beide auto's worden bij MAKE Automotive onderhouden, VW en Volvo. Geweldige service van ervare deskundigen en eerlijke prijzen. Mijn auto's zullen hier nog jaren lang onderhouden worden.


Ja, ik beveel dit aan