Beoordelingen AD Autobedrijf MaKe-Automotive

9,2
98 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9,3
  • Prijs/kwaliteit 9,1
91 t/m 98 van 98 beoordelingen

Anoniem

22-11-2016
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Fijn bedrijf om binnen te komen. Je krijgt meteen een lekker bakje koffie en je wordt vriendelijk en zeer vakbekwaam geholpen. En als je iets niet snapt dan legt Kevin het heel duidelijk uit. Geen gepush maar denkt met de klanten mee.


Ja, ik beveel dit aan

Martijn uit Son en Breugel

21-11-2016
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Fred uit Son en Breugel

21-11-2016
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik ben erg positief over de service die Kevin levert. Daarnaast is hij ook bijzonder deskundig.


Ja, ik beveel dit aan

Wilfred

20-11-2016
8,3

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ervaring: Persoonlijke benadering, professionele uitstraling, jong en fris bedrijf, eigenaar weet waar hij over spreekt. Hier komen we terug !


Ja, ik beveel dit aan

Bram uit Haarlem

18-11-2016
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Bij Make word je altijd vriendelijk te woord gestaan, er word even tijd voor je gemaakt en je voelt je daardoor een gewaardeerde klant. In tegenstelling tot garages waar je een nummertje bent. Daar bovenop komt dat Kevin ontzettend veel verstand van zijn vak heeft en altijd goed werk aflevert. Hij kijkt daarbij ook naar de toekomst qua onderhoud en vertelt je een eerlijk verhaal waarop je vervolgens een goede keuze kan maken als er bijvoorbeeld iets gevonden wordt wat nu nog geen probleem is maar in de toekomst wel keen probleem zou kunnen worden.
Zeer aan te raden! Ik woon en werk in Haarlem maar mijn roots liggen in Eindhoven en ik kom ook speciaal naar Make in Eindhoven toe als mijn auto de garage in moet, dat is de afstand meer dan waard.


Ja, ik beveel dit aan

Thomas uit Bakel

18-11-2016
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Geweldig bedrijf een heerlijke frissen onderneming!


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

18-11-2016
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Brigitte uit Son en Breugel

26-09-2016
8,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan