Beoordelingen Autovakmeester Marco Groen

9,0
431 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 8,7
1 t/m 10 van 431 beoordelingen

Jos uit T'veld

20-02-2019
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Duidelijke afspraken die altijd nagekomen worden.gewoon een goed en verzorgd bedrijf met vaklui in de garage.


Ja, ik beveel dit aan

Tiana uit Tuitjenhorn

19-02-2019
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Al jaren mijn vaste garage en ga absoluut niet weg zolang het niet hoeft!


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

16-02-2019
7,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Vriendelijk en behulpzaam


Ja, ik beveel dit aan

Ferry uit Burgerbrug

15-02-2019
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Netjes, beleefd en goed personeel


Ja, ik beveel dit aan

Pascal uit Alkmaar

14-02-2019
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Goede service,medewerkers altijd vriendelijk en behulpzaam.Ook met kleine dingetjes kan je altijd even langskomen en wordt er naar gekeken.
Reparatie's worden altijd overlegt en niet zomaar uitgevoerd zoals ik in het verleden bij andere garage's wel heb meegemaakt.


Ja, ik beveel dit aan

Monique uit Dirkshorn

11-02-2019
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Altijd vriendelijk en vakkundig geholpen.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

11-02-2019
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Vincent uit Oudesluis

08-02-2019
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Jeroen uit Nieuwe Niedorp

31-01-2019
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Wij hadden onze auto aangeboden voor een APK en een kleine onderhoudsbeurt. In de ochtend werden wij gebeld met een uitleg wat er vervangen moest worden.
De auto is netjes afgeleverd en de service was top!


Ja, ik beveel dit aan

Dirk uit ANNA PAULOWNA

25-01-2019
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Als klant dan wel als mens altijd welkom bij Marco Groen en z,n medewerkers, altijd een momentje van rust om met elkaar om te gaan dan wel om uitleg te krijgen, Top.
Zij bedienen de klant zoals het hoort in mijn beleving.


Ja, ik beveel dit aan