Beoordelingen AD Autobedrijf Melissen

8,9
12 beoordelingen
  • Service 8,8
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 8,8
1 t/m 10 van 12 beoordelingen

J C uit A

05-08-2016
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Arco uit Leersum

06-04-2016
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik had nog niet eerder zaken gedaan met Melissen, dit was de eerste keer en dat is mij zeer goed bevallen. Service is uitstekend en vragen worden goed beantwoord. Tevens een open visie over hoe je een APK moet interpreteren.
Kort om zeer tevreden deze eerste keer.


Ja, ik beveel dit aan

Marinet uit Leersum

02-03-2016
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Herman uit Oostzaan

29-09-2015
10

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ervaring: Mijn camper had hoge nood wat beterft de versnellingsbak olie. Perfect geholpen door het personeel, de olie werd zelfs in een speciale fles met vultuit om gegoten, zodat ik het netjes in mijn versnellingsbak kon gieten. Super service terwijl ik geen vaste klant ben!!!!!


Ja, ik beveel dit aan

N. uit Leersum

09-02-2015
8,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Vriendelijk, meedenkend, snel, flexibel, goede sfeer, transparant, betrouwbaar. Harde werkers die een stapje extra voor je doen. Net even een uurtje langer doorwerken om je auto een dag eerder klaar te kunnen hebben, als het mogelijk is.


Ja, ik beveel dit aan

Leen-Pieter uit Hilversum

06-02-2015
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Joost uit Leersum

04-02-2015
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Snel, makkelijk, goed en goedkoop.


Ja, ik beveel dit aan

Marc uit Maarsbergen

16-01-2015
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Vriendelijke, kundige mensen die goed meedenken hoe ze hun klant vlot en tegen de meest gunstige prijs/kwaliteit verhouding kunnen helpen.


Ja, ik beveel dit aan

Sander uit Leersum (nu Ommen, helaas)

15-01-2015
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Super! Staan altijd voor je klaar. Het is jammer dat we zijn verhuisd maar zelfs vanuit Ommen komen we graag nog terug, als het lukt.


Ja, ik beveel dit aan

Tobias uit Amerongen

01-11-2014
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Zeer vriendelijk en hulpvaardige mensen.


Ja, ik beveel dit aan