Beoordelingen AD Autobedrijf Nieuwegein V.O.F.

8,7
16 beoordelingen
  • Service 8,9
  • Deskundigheid 8,6
  • Prijs/kwaliteit 8,6
1 t/m 10 van 16 beoordelingen

Ron uit Vianen

01-02-2016
10

Reden bezoek: Andere reden


Ja, ik beveel dit aan

neeltje uit vianen

16-01-2015
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Klant vriendelijk en zeer goede service


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Vianen

16-01-2015
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Prima garage
Top service

Mijn auto is weer prima in orden


Ja, ik beveel dit aan

An

12-08-2014
4,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Eerder dit jaar wilde ik een reparatie laten uitvoeren aan de auto. De koppeling was merkbaar op en koppelde niet goed. Via Carsom.nl kwam ik uit bij dit betreffende bedrijf en werd mij een goede prijs geboden samen met prima voorwaarden. Deze bestonden uit 24 maanden garantie op zowel onderdeel als reparatie. De reparatie verliep prima al was er wel een bout gebroken. De eigenaar had dit naar eigen zeggen vakkundig gerepareerd en de auto kon opgehaald worden.

Na thuiskomst gaf ik een korte blik onder motorkap. Tot mijn verbazing maakte de auto een vervelend en snerpend geluid met stationair draaiende motor. Had ik iets verkeerds gedaan? Niet dat ik maar iets kon bedenken. Toen ik terug bij het bedrijf kwam wisten de mannen mij direct te vertellen dat dit de versnellingsbak was die aan het overleden was. Kortom, de conclusie was al snel duidelijk terwijl de heren wel eerst even de reparatie lieten afrekenen alvorens de melden dat dit zogenaamde gebrek was ontstaan. Wat er precies aan de hand was zullen we nu natuurlijk nooit weten.

Omdat dit bedrijf verplicht is de reparatie te herzien op verzoek van de klant deden zij dit ook. U denkt misschien; wat coulant. Dat klopt! Alleen wel onder malafide voorwaarden van (ik gok) de eigenaar. Deze meneer stelde dat wanneer zijn reparatie in orde was, ik, klant, als nog de reparatie opnieuw zou moeten betalen. In principe merk ik hier geen deskundige aanpak maar meer een indekking. Nadat de reparatie opnieuw was uitgevoerd met ditmaal een ander soort koppeling en klein materiaal in het bakhuis was het snerpende geluid eveneens niet weg.

Samengevat 2 maal een reparatie betaald voor iets wat de eerste keer best gemeld mocht worden.
Ik merkte weinig tot geen deskundigheid van de eigenaar en monteur die zelfs zich beledigd leken te voelen toen ik vroeg of ze een ander merk onderdeel wilden gebruiken. Van coulance was weinig te spreken.

Ik raad deze sleutelclub niemand aan die zijn auto nog lief is.


simon uit nieuwegein

27-01-2014
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: vandaag 27 jan 2014 kreeg ik een lekkeband met me SCOOTER ik belde alle scooter bedrijven in nieuwegein of ze me band konden maken , maar geen tijd , te druk enz enz ik dacht ik bel gewoon Automobielbedrijf Nieuwegein V.O.F. en wat ik te horen kreeg was wereklijk top ja hoor komt u maar langs dan maken wij hem terwijl u wacht, band was niet te repareren , nieuw band gehaald bij de scooterdealer gewoon terug gegaan en ze hebben hem erop gezet en dit alles voor een spotprijs BEDANKT VOOR JULLIE TOP SERVICE DAAR KUNNEN VEEL BEDRIJVEN NOG IETS VAN LEREN.!!! s.g.van der bijl


Ja, ik beveel dit aan

Helma

31-10-2013
9,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Ik kwam voor het vervangen van een voorlicht van de volvo. Het was geen makkelijke klus, maar met 2 man geprobeerd een oplossing te vinden. Super service voor een niet merk dealer!


Ja, ik beveel dit aan

peter uit utrecht

14-10-2013
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: supper geholpen jongens


Ja, ik beveel dit aan

Adriaan uit Nieuwegein

25-02-2013
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Prima service.


Ja, ik beveel dit aan

Paul uit Hoogvliet

18-05-2012
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Dit is een nette en zeer klantvriendelijke garage waar je met een gerust hart naar binnen kan gaan
Ze doen wat ze beloven en een goede service een echte aanrader
Kortom een oprechte aanbeveling waard voor iedereen die een auto zoekt en/of wil laten onderhouden TOP


Ja, ik beveel dit aan

peter uit vianen

24-01-2012
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Hallo ik ben bij automobielbedrijf nieuwegein geweest voor
de apk en grote beurt ik werd daar zeer vriendelijk en goed geholpen

Heren een dikke 10


Ja, ik beveel dit aan