Beoordelingen AD Autobedrijf Ottink's Auto Service

8,7
103 beoordelingen
  • Service 8,9
  • Deskundigheid 8,8
  • Prijs/kwaliteit 8,5
1 t/m 10 van 103 beoordelingen

Cor uit Wageningen

18-04-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Altijd zeer flexibel, gemaakte afspraken worden nagekomen en kwaliteit van geleverde werkzaamheden is uitstekend.
een zeer aan te bevelen bedrijf met een goede prijs -prestatie verhouding en vriendelijk is standaard.


Ja, ik beveel dit aan

Edwin uit Ede

31-03-2017
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Een laagdrempelig autobedrijf waar met vak monteurs mijn auto al verschillende jaren wordt onderhouden en indien nodig gerepareerd. Duidelijk uitleg over factuur en advies bij onderhoud en reparatie.


Ja, ik beveel dit aan

Robert uit Veenendaal

29-03-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Altijd netjes en correct geholpen.


Ja, ik beveel dit aan

Hilma uit Ede

26-03-2017
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Jaap uit ede

22-03-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: top!


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

17-03-2017
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Prima bedrijf.


Ja, ik beveel dit aan

J.A. uit Hilversum

27-02-2017
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Op snelle, deskundige wijze een defect verholpen.


Ja, ik beveel dit aan

Robert uit Renkum

26-01-2017
9,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Goede kwaliteit dienstverlening. Deskundig en vriendelijk personeel, komen afspraken na en denken mee.


Ja, ik beveel dit aan

Gripzakjes.net uit Ede

21-01-2017
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Heb al een aantal jaren mij auto in onderhoud bij Ottink. Altijd vriendelijk en klaar met advies, recent nog auto na laten kijken ivm geluid in de motor, blijkt een kapotte kleppenstoter. Hoefde niet gerepareerd te worden, kon wel wachten tot de volgende grote beurt, pakken ze het mee en is het minder uren.


Ja, ik beveel dit aan

Marcel

14-01-2017
8,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Ik ben al enkele jaren een zeer tevreden klant van Ottink's Auto Service. De kwaliteit is goed en men is zeer klantvriendelijk.
Er wordt gekeken naar de beste oplossing en aanpak bij onderhoud en reparatie. Daarnaast worden realistische prijzen gehanteerd.


Ja, ik beveel dit aan