Beoordelingen Autobedrijf Pars Rasol

9,4
69 beoordelingen
  • Service 9,5
  • Deskundigheid 9,3
  • Prijs/kwaliteit 9,3
1 t/m 10 van 69 beoordelingen

dion uit den helder

24-09-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik kan altijd snel terecht en het is daar altijd gezellig met een lekker bakkie koffie!


Ja, ik beveel dit aan

Sören uit Den Helder

21-08-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Ramin uit Den Helder

15-08-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Hele leuke en aardige mensen, het reparatie aan me Peugeot 207 was met enkele uren klaar en lekker voordelig.

Nu weet ik waar ik altijd voortaan terecht kan voor me auto. Top!


Ja, ik beveel dit aan

Michsel uit Gladbeck/Deutschland

13-08-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Hatte eine Panne mit meinem Fahrzeug im Urlaub in Julianadorp. Über den Abschleppdienst wurde ich zur Firma Pars Rasol gebracht. Mein Fahrzeug wurde sehr schnell repariert. Das Preis-Leistungs-Verhältnis absolut in Ordnung. Tolles Team. Alles bestens. Empfehlenswert, insbesondere auch für Touristen!


Ja, ik beveel dit aan

Barry uit Julianadorp

31-07-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: klantvriendelijk, vriendelijk personeel, goede sfeer, reparaties worden snel en goed gedaan, geen monteurs maar auto dokters/specialisten.
Top Garage.


Ja, ik beveel dit aan

Robin uit Den helder

19-07-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik kreeg van autobedrijf pars Rasol na een jaar een WhatsApp dat de apk van mijn auto verliep, via de app meteen een afspraak gemaakt. Werd keurig netjes geholpen, en was voor een hele nette prijs weer klaar voor een jaar. Binnen een halve dag kon ik mijn auto alweer ophalen. Top service! Bedankt!


Ja, ik beveel dit aan

hans uit den helder

07-05-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: een prima bedrijf waar je kundig geholpen word staan altijd voor je klaar kom er daarom ook al jaren


Ja, ik beveel dit aan

Cees uit Ju;lianadorp

03-05-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: kan niet anders zeggen dan uitstekend en zeer klantvriendelijk


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

20-04-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

GJ uit Den Helder

01-04-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prima service en klantvriendelijk. Nooit problemen na de reparaties.!Goedkoop is een garage natuurlijk nooit, maar hier weet je vooraf wat er gaat gebeuren. Bij verrassingen wordt er altijd contact opgenomen, daarnaast wordt er goed meegedacht. Reparaties worden uitstekend uitgevoerd. Heel vriendelijk en behulpzaam, ze kennen je als klant.


Ja, ik beveel dit aan