Beoordelingen AD Autobedrijf Peeters & Gubbels

9,6
36 beoordelingen
  • Service 9,7
  • Deskundigheid 9,6
  • Prijs/kwaliteit 9,5
1 t/m 10 van 36 beoordelingen

Klaas uit Hilversum

06-12-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Goed. Ik heb een klassieke Mercedes gekocht. Verkoper nam alle tijd en was ter zake deskundig. Na verkoop moesten er nog 2 banden worden vervangen. Vanwege de grote afstandnaar mijn huis mocht ik deze bij mijn eigen garage laten vervangen en Peeters heeft de kosten vergoed


Ja, ik beveel dit aan

Wendy uit Wessem

14-05-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Wederom heel goed, klantvriendelijk en op een eerlijke manier geholpen. Al jaren een trouwe en zeer tevreden klant!
René en Tom, bedankt!


Ja, ik beveel dit aan

Lotte uit Helden

17-04-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Medio februari een nieuwe auto gekocht. Van te voren waren wij al eens bij hun geweest om onze wensen voor een nieuwe auto kenbaar te maken. Ze zoeken en kijken graag met je mee, en uiteindelijk was een auto gevonden. We werden uitgenodigd om een kijkje te nemen en een proef rit te maken. Hij beviel ons meteen erg goed en waren blij dat ze een auto naar onze wensen en smaak gevonden hadden. We hebben de auto dan ook gekocht. Toen later bleek dat er helaas wat mis was, aangezien de auto erg veel olie verbruikte, werd dit meteen door het bedrijf zelf opgelost en bekostigd!! Er kwam een geheel nieuwe motor in alles werd vanuit hun geregeld. Wij kunnen niet anders zeggen dan een dikke duim voor deze jongens voor de goede hulp. Wij zijn en blijven graag klant bij jullie.


Ja, ik beveel dit aan

huub uit europastraat

14-04-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: zeer betrouwbare garage, onverwachte reparatie wordt eerst kontakt op genomen met eigenaar, reparatie wordt zeer deskundig en vakbekwaam gedaan. ik kan alleen maar zeggen TOP BEDRIJF raad het iedereen aan. Rene en Tom ga zo door met jullie team.


Ja, ik beveel dit aan

Bas uit Apeldoorn

10-02-2018
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Peeters&Gubbels volgt continu de laatste ontwikkelingen. Het bijwerken van de digitale service historie voor een BMW F31 kan allemaal hier. Ze nemen de tijd en investeren in goed personeel. Ik kom nog eens terug!


Ja, ik beveel dit aan

Huub uit Echt

27-12-2017
9,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Goed en betrouwbaar. Na een storing snel geholpen. Nemen de tijd vd klant en leggen alles nauwkeurig uit.


Ja, ik beveel dit aan

Ralf uit Haelen

06-10-2017
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Weet je...... zo hoort het gewoon!! Vakmensen die de liefde voor het vak nog hebben en trots zijn op het resultaat!! Geen poespas gewoon eerlijke en betrouwbare vaklui!!! Het kan dus toch nog........


Ja, ik beveel dit aan

Ralf uit Haelen

29-09-2017
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Weet je...... zo hoort het gewoon!! Vakmensen die de liefde voor het vak nog hebben en trots zijn op het resultaat!! Geen poespas gewoon eerlijke en betrouwbare vaklui!!! Het kan dus toch nog........


Ja, ik beveel dit aan

Jo uit Nunhem

25-09-2017
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Perfekte service!!
Geen verrassingen achteraf.


Ja, ik beveel dit aan

Ron uit leveroy

29-08-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Prima bedrijf, zowel voor onderhoud apk en banden. Maar ook een moeilijke storing gaan ze niet uit de weg!
Veel kennis van alle merken en systemen, laatst ook prima geholpen met een storing aan mijn Yaris Hybrid.
Altijd druk maar proberen je toch snel te helpen!


Ja, ik beveel dit aan