Beoordelingen AD Autobedrijf Peeters & Gubbels

9,8
22 beoordelingen
  • Service 9,7
  • Deskundigheid 9,8
  • Prijs/kwaliteit 9,8
1 t/m 10 van 22 beoordelingen

Wendy uit Pinckaers

08-05-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Fijne service, betrouwbaar, vriendelijk personeel, altijd bereikbaar!


Ja, ik beveel dit aan

Bert uit Neer

07-01-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Komen hier met in totaal 4 auto,s voor onderhoud / reparaties, duidelijk verhaal, uitleg wat gedaan is.
Goed prijs kwaliteit verhouding


Ja, ik beveel dit aan

Jose uit Linne

08-12-2016
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Super geholpen, leen auto geen probleem, brengen naar werk geen probleem. Hartelijk dank voor de goede service


Ja, ik beveel dit aan

Ferry uit Boxtel

10-11-2016
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Deze week op vakantie in roggel en had problemen met de handrem van onze Mercedes. Dus dichtstbijzijnde garage gebeld en kwam hier terecht kon gelijk komen en werd meteen goed geholpen. Ze hadden me zelfs even terug gebracht na de vakantiebestemming en de volgende dag was de auto al weer klaar! Goed gemaakt en de prijs was ook goed al met al super tevreden en kan iedereen deze garage aanbevelen!


Ja, ik beveel dit aan

Roel uit Heel

20-06-2016
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Plotseling voor t weekend een lekkage in t remsysteem!
Gewoon langsgegaan, alles werd verschoven en ik werd gelijk geholpen.
Kon ik gelukkig weer veilig t weekend in!!
Super service mannen.....


Ja, ik beveel dit aan

Frank uit Roggel

10-06-2016
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: na de keuring wat problemen gehad dit wordt drie dubbel dik opgelost, René en Tom super geregeld allemaal, bedankt !


Ja, ik beveel dit aan

Jacqueline uit Heythuysen

23-12-2015
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Onderweg naar mijn werk hoor ik een klap onder mijn auto en ik stop om te kijken wat dit is en zie tot mijn grote verbazing een ijzeren staaf onder mijn auto die vast zit in mijn tank, benzine lekt al uit de tank. Hierop heb ik contact opgenomen met garage Peeters & Gubbels, binnen 15 min. waren Tom en Rene aanwezig met een leenauto die ze gratis beschikbaar stelde. Daarbij kwam nog eens de verzekeringskwestie om de hoek kijken, ook dit hebben ze opgepakt en zeer correct afgehandeld voor mij!
Superservice!! Mijn complimenten voor het hele team!


Ja, ik beveel dit aan

Willem uit Horn

12-10-2015
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Auto startte niet meer op het stort te Roggel, tegenover autobedrijf Peeters & Gubbels. Zij kwamen direct met een mobiele accu de auto starten. Daarna even hun garage in gereden. Hier werd de accu doorgemeten en direct vervangen. Nette prijs en vriendelijk personeel. Ik ben snel en goed geholpen.


Ja, ik beveel dit aan

Ton uit Kessel-Eik

02-09-2015
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Dikke pech onderweg van vakantie naar huis. Auto is afgeleverd bij P&G. Was er nog geen klant maar zelfs al voordat onze auto was afgeleverd had ik al een leenauto. Nu is de auto al gerepareerd maar moeten we nog wachten op schadeherstel. Kunnen nog steeds beschikken over de leenauto. Superservice. Er wordt nog eens tijd genomen om de klant uit te leggen wat er gaat gebeuren en zelfs nog nuttige tips.


Ja, ik beveel dit aan

gerard uit zeeland

16-05-2015
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Keurig netjes geholpen bij deze garage in roggel,goed ontvangen.Onze volkswagen tiquan kreeg tijdens het ophalen van de auto een probleem met de turbo die geen vermogen meer had .De garage heeft hier zonder probleem een nieuwe turbo ingezet om problemen in de toekomst te voorkomen. En kregen van auto bedrijf Peeters een gratis leenauto mee. Die krijgen van ons een hele warme douche .Bedankt voor de goede service.


Ja, ik beveel dit aan