Beoordelingen AD Autobedrijf Peeters & Gubbels

9,7
30 beoordelingen
  • Service 9,7
  • Deskundigheid 9,7
  • Prijs/kwaliteit 9,7
1 t/m 10 van 30 beoordelingen

Ralf uit Haelen

06-10-2017
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Weet je...... zo hoort het gewoon!! Vakmensen die de liefde voor het vak nog hebben en trots zijn op het resultaat!! Geen poespas gewoon eerlijke en betrouwbare vaklui!!! Het kan dus toch nog........


Ja, ik beveel dit aan

Ralf uit Haelen

29-09-2017
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Weet je...... zo hoort het gewoon!! Vakmensen die de liefde voor het vak nog hebben en trots zijn op het resultaat!! Geen poespas gewoon eerlijke en betrouwbare vaklui!!! Het kan dus toch nog........


Ja, ik beveel dit aan

Jo uit Nunhem

25-09-2017
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Perfekte service!!
Geen verrassingen achteraf.


Ja, ik beveel dit aan

Ron uit leveroy

29-08-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Prima bedrijf, zowel voor onderhoud apk en banden. Maar ook een moeilijke storing gaan ze niet uit de weg!
Veel kennis van alle merken en systemen, laatst ook prima geholpen met een storing aan mijn Yaris Hybrid.
Altijd druk maar proberen je toch snel te helpen!


Ja, ik beveel dit aan

Rianne uit Heerlen

20-08-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Afgelopen zaterdag ben ik langs geweest bij Peeters & Gubbels. Na vele garages in de buurt gebeld te hebben, was deze garage één van de weinige die mij verder kon helpen. Zelf heb ik weinig verstand van auto's, maar Renee heeft mij ontzettend goed geholpen en ook het geduld gehad en alle tijd genomen om me alles uit te leggen. Top service!!


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit Amsterdam

11-08-2017
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Net in anderhalve week vakantie achterlichtglas stuk en motorstoring. Ik belde donderdagmiddag, vrijdagochtend werd een nieuw achterlicht erin gezet. De storing bleek een rotte bougie te zijn, 's middags was alles klaar. Vriendelijk geholpen, duidelijke uitleg. Als we in de buurt zouden wonen, werden we vaste klant.


Ja, ik beveel dit aan

Ron uit Didam

08-08-2017
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Ben op vakantie is Roggel en mijn auto wilde niet meer starten, Peeters & Gubbels gebeld en zo konden al binnen 1,5 uur op de camping .
Ze moesten eerst naar een ander pechgeval maar dat zat een beetje tegen, werd naar ruim 1 gebeld dat het een half uurtje later werd.
Dit vond ik heel netjes dat ze even belden.
Eenmaal op de camping was het probleem binnen een half uur opgelost en het euvel was de accu, nieuwe er in en klaar was het.
Door de vriendelijke monteurs snel geholpen en de prijs was ook netjes, zeer vriendelijke en goede snelle serves.


Ja, ik beveel dit aan

Marieke uit Roermond

28-07-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Ik was (als leek) ten einde raad toen mijn occasion het definitief begaf. Ik had al enkele miskopen begaan. Via een collega kwam ik bij Peeters Gubbels terecht. Zij hebben mij begeleid naar de aankoop van een nieuwe betrouwbare occassion waarbij ze rekening hielden met mijn budget en wensen. (In de tussentijd kreeg ik ook nog een leenauto, een automaat die zij speciaal hadden geregeld aangezien ik een automaatrijbewijs heb). Ik ben zeer blij met de nieuwe auto die super rijdt en tip top door hen in orde en rijklaar werd gemaakt na aankoop. Het meest bijzondere vind ik de persoonlijke service. Je bent alles behalve een nummertje, de sfeer is goed en de klantvriendelijkheid uitmuntend. Zo nam René bijvoorbeeld zeer uitgebreid de tijd om mij ieder detail van de nieuwe auto uit te leggen. Ook zorgden zij voor de verkoop van mijn oude auto zodat ik daar geen omkijken naar had. Ik ben zeer tevreden en super blij dat ik eindelijk een betrouwbare garage heb gevonden!


Ja, ik beveel dit aan

Wendy uit Pinckaers

08-05-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Fijne service, betrouwbaar, vriendelijk personeel, altijd bereikbaar!


Ja, ik beveel dit aan

Bert uit Neer

07-01-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Komen hier met in totaal 4 auto,s voor onderhoud / reparaties, duidelijk verhaal, uitleg wat gedaan is.
Goed prijs kwaliteit verhouding


Ja, ik beveel dit aan