Beoordelingen AD Autobedrijf Peeters & Gubbels

9,8
25 beoordelingen
  • Service 9,8
  • Deskundigheid 9,8
  • Prijs/kwaliteit 9,8
1 t/m 10 van 25 beoordelingen

Peter uit Amsterdam

11-08-2017
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Net in anderhalve week vakantie achterlichtglas stuk en motorstoring. Ik belde donderdagmiddag, vrijdagochtend werd een nieuw achterlicht erin gezet. De storing bleek een rotte bougie te zijn, 's middags was alles klaar. Vriendelijk geholpen, duidelijke uitleg. Als we in de buurt zouden wonen, werden we vaste klant.


Ja, ik beveel dit aan

Ron uit Didam

08-08-2017
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Ben op vakantie is Roggel en mijn auto wilde niet meer starten, Peeters & Gubbels gebeld en zo konden al binnen 1,5 uur op de camping .
Ze moesten eerst naar een ander pechgeval maar dat zat een beetje tegen, werd naar ruim 1 gebeld dat het een half uurtje later werd.
Dit vond ik heel netjes dat ze even belden.
Eenmaal op de camping was het probleem binnen een half uur opgelost en het euvel was de accu, nieuwe er in en klaar was het.
Door de vriendelijke monteurs snel geholpen en de prijs was ook netjes, zeer vriendelijke en goede snelle serves.


Ja, ik beveel dit aan

Marieke uit Roermond

28-07-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Ik was (als leek) ten einde raad toen mijn occasion het definitief begaf. Ik had al enkele miskopen begaan. Via een collega kwam ik bij Peeters Gubbels terecht. Zij hebben mij begeleid naar de aankoop van een nieuwe betrouwbare occassion waarbij ze rekening hielden met mijn budget en wensen. (In de tussentijd kreeg ik ook nog een leenauto, een automaat die zij speciaal hadden geregeld aangezien ik een automaatrijbewijs heb). Ik ben zeer blij met de nieuwe auto die super rijdt en tip top door hen in orde en rijklaar werd gemaakt na aankoop. Het meest bijzondere vind ik de persoonlijke service. Je bent alles behalve een nummertje, de sfeer is goed en de klantvriendelijkheid uitmuntend. Zo nam René bijvoorbeeld zeer uitgebreid de tijd om mij ieder detail van de nieuwe auto uit te leggen. Ook zorgden zij voor de verkoop van mijn oude auto zodat ik daar geen omkijken naar had. Ik ben zeer tevreden en super blij dat ik eindelijk een betrouwbare garage heb gevonden!


Ja, ik beveel dit aan

Wendy uit Pinckaers

08-05-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Fijne service, betrouwbaar, vriendelijk personeel, altijd bereikbaar!


Ja, ik beveel dit aan

Bert uit Neer

07-01-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Komen hier met in totaal 4 auto,s voor onderhoud / reparaties, duidelijk verhaal, uitleg wat gedaan is.
Goed prijs kwaliteit verhouding


Ja, ik beveel dit aan

Jose uit Linne

08-12-2016
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Super geholpen, leen auto geen probleem, brengen naar werk geen probleem. Hartelijk dank voor de goede service


Ja, ik beveel dit aan

Ferry uit Boxtel

10-11-2016
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Deze week op vakantie in roggel en had problemen met de handrem van onze Mercedes. Dus dichtstbijzijnde garage gebeld en kwam hier terecht kon gelijk komen en werd meteen goed geholpen. Ze hadden me zelfs even terug gebracht na de vakantiebestemming en de volgende dag was de auto al weer klaar! Goed gemaakt en de prijs was ook goed al met al super tevreden en kan iedereen deze garage aanbevelen!


Ja, ik beveel dit aan

Roel uit Heel

20-06-2016
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Plotseling voor t weekend een lekkage in t remsysteem!
Gewoon langsgegaan, alles werd verschoven en ik werd gelijk geholpen.
Kon ik gelukkig weer veilig t weekend in!!
Super service mannen.....


Ja, ik beveel dit aan

Frank uit Roggel

10-06-2016
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: na de keuring wat problemen gehad dit wordt drie dubbel dik opgelost, René en Tom super geregeld allemaal, bedankt !


Ja, ik beveel dit aan

Jacqueline uit Heythuysen

23-12-2015
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Onderweg naar mijn werk hoor ik een klap onder mijn auto en ik stop om te kijken wat dit is en zie tot mijn grote verbazing een ijzeren staaf onder mijn auto die vast zit in mijn tank, benzine lekt al uit de tank. Hierop heb ik contact opgenomen met garage Peeters & Gubbels, binnen 15 min. waren Tom en Rene aanwezig met een leenauto die ze gratis beschikbaar stelde. Daarbij kwam nog eens de verzekeringskwestie om de hoek kijken, ook dit hebben ze opgepakt en zeer correct afgehandeld voor mij!
Superservice!! Mijn complimenten voor het hele team!


Ja, ik beveel dit aan