Beoordelingen AD Autobedrijf Peeters & Gubbels

9,6
34 beoordelingen
  • Service 9,7
  • Deskundigheid 9,6
  • Prijs/kwaliteit 9,6
1 t/m 10 van 34 beoordelingen

Lotte uit Helden

17-04-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Medio februari een nieuwe auto gekocht. Van te voren waren wij al eens bij hun geweest om onze wensen voor een nieuwe auto kenbaar te maken. Ze zoeken en kijken graag met je mee, en uiteindelijk was een auto gevonden. We werden uitgenodigd om een kijkje te nemen en een proef rit te maken. Hij beviel ons meteen erg goed en waren blij dat ze een auto naar onze wensen en smaak gevonden hadden. We hebben de auto dan ook gekocht. Toen later bleek dat er helaas wat mis was, aangezien de auto erg veel olie verbruikte, werd dit meteen door het bedrijf zelf opgelost en bekostigd!! Er kwam een geheel nieuwe motor in alles werd vanuit hun geregeld. Wij kunnen niet anders zeggen dan een dikke duim voor deze jongens voor de goede hulp. Wij zijn en blijven graag klant bij jullie.


Ja, ik beveel dit aan

huub uit europastraat

14-04-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: zeer betrouwbare garage, onverwachte reparatie wordt eerst kontakt op genomen met eigenaar, reparatie wordt zeer deskundig en vakbekwaam gedaan. ik kan alleen maar zeggen TOP BEDRIJF raad het iedereen aan. Rene en Tom ga zo door met jullie team.


Ja, ik beveel dit aan

Bas uit Apeldoorn

10-02-2018
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Peeters&Gubbels volgt continu de laatste ontwikkelingen. Het bijwerken van de digitale service historie voor een BMW F31 kan allemaal hier. Ze nemen de tijd en investeren in goed personeel. Ik kom nog eens terug!


Ja, ik beveel dit aan

Huub uit Echt

27-12-2017
9,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Goed en betrouwbaar. Na een storing snel geholpen. Nemen de tijd vd klant en leggen alles nauwkeurig uit.


Ja, ik beveel dit aan

Ralf uit Haelen

06-10-2017
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Weet je...... zo hoort het gewoon!! Vakmensen die de liefde voor het vak nog hebben en trots zijn op het resultaat!! Geen poespas gewoon eerlijke en betrouwbare vaklui!!! Het kan dus toch nog........


Ja, ik beveel dit aan

Ralf uit Haelen

29-09-2017
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Weet je...... zo hoort het gewoon!! Vakmensen die de liefde voor het vak nog hebben en trots zijn op het resultaat!! Geen poespas gewoon eerlijke en betrouwbare vaklui!!! Het kan dus toch nog........


Ja, ik beveel dit aan

Jo uit Nunhem

25-09-2017
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Perfekte service!!
Geen verrassingen achteraf.


Ja, ik beveel dit aan

Ron uit leveroy

29-08-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Prima bedrijf, zowel voor onderhoud apk en banden. Maar ook een moeilijke storing gaan ze niet uit de weg!
Veel kennis van alle merken en systemen, laatst ook prima geholpen met een storing aan mijn Yaris Hybrid.
Altijd druk maar proberen je toch snel te helpen!


Ja, ik beveel dit aan

Rianne uit Heerlen

20-08-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Afgelopen zaterdag ben ik langs geweest bij Peeters & Gubbels. Na vele garages in de buurt gebeld te hebben, was deze garage één van de weinige die mij verder kon helpen. Zelf heb ik weinig verstand van auto's, maar Renee heeft mij ontzettend goed geholpen en ook het geduld gehad en alle tijd genomen om me alles uit te leggen. Top service!!


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit Amsterdam

11-08-2017
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Net in anderhalve week vakantie achterlichtglas stuk en motorstoring. Ik belde donderdagmiddag, vrijdagochtend werd een nieuw achterlicht erin gezet. De storing bleek een rotte bougie te zijn, 's middags was alles klaar. Vriendelijk geholpen, duidelijke uitleg. Als we in de buurt zouden wonen, werden we vaste klant.


Ja, ik beveel dit aan