Beoordelingen AD Autobedrijf Scheepers

8,8
13 beoordelingen
  • Service 8,5
  • Deskundigheid 8,5
  • Prijs/kwaliteit 9,3
1 t/m 10 van 13 beoordelingen

AJ uit Hapert

24-04-2016
4,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Onze Airco deed het niet meer, na controle bleek de condensor defect te zijn. Een condensor welke overigens ook veel te duur is berekend! Prijsopgave werd doorgebeld, bij afrekenen kwam er nog even de 21% BTW bij welke men duidelijk dient aan te geven bij het doen van een prijsopgave. Ons zien ze hier nooit meer terug.


peter uit bladel

13-10-2015
4,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: ik heb eerst positieve geluiden gehoord. Daarna zelf ook een afspraak gemaakt voor mijn auto onderhoud te laten doen tegen een scherpe prijs. De dag later stond ik al ergens zonder koelvloeistof. mijn vrouw belde mij en ben ik gaan kijken en koelvloeistof bijgevuld zodat weer konden rijden. Anders was er nog meer kapot gegaan. Daarna contact opgenomen met AD Scheepers in Bladel maar die laten niets meer van zich horen!!!!


Ruud uit Waalwijk

05-09-2015
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Al 13 jaar tevreden klant. Goede service. Vakkundig personeel. Ik werk in bladel


Ja, ik beveel dit aan

Bas uit Bladel

17-08-2015
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Super service !


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

14-08-2015
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Gewoon goed! Deskundig, flexibel en meedenkend met de klant.


Ja, ik beveel dit aan

M uit Bladel

22-07-2015
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Vakbekwame mensen, komen afspraken na en doen geen onnodige dingen. Dit alles tegen een zeer aanvaardbare prijs.


Ja, ik beveel dit aan

Loek uit Bladel

25-06-2015
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Een klantvriendelijk bedrijf waar de eigenaar zelf aan je auto sleutelt en sociaal contact hoog in het vaandel staat. Kennis van zaken, normale prijzen en snelle service. Hier ben je geen nummer maar een welkome klant die van diensten gebruik maakt. Ook zaterdags open. Wel zo gemakkelijk. Al meer dan 20 jaar klant met 2CV6 uit 1987 en een C2 uit 2007. Tot grote tevredenheid.


Ja, ik beveel dit aan

Roland uit Bladel

17-06-2015
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Eerlijke garage met ervaren en vriendelijke medewerkers.
Vooraf duidelijk prijsopgave van de uit te voeren reparatie.
Gaan niet zomaar iets vervangen als het nog niet nodig is. Houden uiteraard de klant wel op de hoogte van de eventuele slijtage en aan te komen onderhoudskosten.
Al ruim 15 jaar tevreden klant!


Ja, ik beveel dit aan

Erwin

27-05-2015
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Uitstekende service. Niet onnodig onderdelen vervangen maar wel het juiste onderhoud verrichten. Voor een betaalbare prijs.


Ja, ik beveel dit aan

johan l. m. uit eersel

09-05-2015
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan