Beoordelingen AD Autobedrijf Strijker & Visscher Auto's B.V.

8,7
361 beoordelingen
  • Service 8,8
  • Deskundigheid 8,7
  • Prijs/kwaliteit 8,4
1 t/m 10 van 361 beoordelingen

willem uit wolvega

22-05-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: mijn ervaring met dit bedrijf is nog maar kort .( prima.) over service kan ik nog niets zeggen ik denk dat wel goed zit.


Ja, ik beveel dit aan

Loez uit Meppel

20-05-2018
9,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Super! Erg vriendelijk en duidelijk.


Ja, ik beveel dit aan

Jeroen uit Steenwijk

07-05-2018
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Kom er regelmatig voor onderhoud. Rij veel kilometers dus tja...
Altijd een welkom gevoel. Ze zijn naar mijn idee open en eerlijk over wat er gedaan moet worden en denken met je mee.
Heb de auto ook bij hen gekocht ruim een jaar geleden en is goed bevallen.

De kosten voor onderhoud en reparatie zijn prima voor de kwaliteit die je krijgt. Kom je de auto ophalen staat ie weer mooi gewassen voor je klaar!


Ja, ik beveel dit aan

Suzanne uit 9821 PS Oldekerk

02-05-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: zeer te vreden


Ja, ik beveel dit aan

Sander uit De Wijk

22-04-2018
8,3

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Mooi bedrijf met een persoonlijke benadering en goed advies.


Ja, ik beveel dit aan

Dick uit Meppel

18-04-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Al 7 jaar met mijn buscamper voor onderhoud en reparatie bij dit bedrijf. Altijd uitstekend geholpen. Ook zonder afspraak maken ze tijd voor je indien maar enigszins mogelijk.


Ja, ik beveel dit aan

marco uit Meppel

16-04-2018
8,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

remon uit De Wijk

07-04-2018
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zojuist een auto gekocht onder een zeer prettige, en vertouwde ervaring.


Ja, ik beveel dit aan

Ceesjos uit Balkbrug

06-04-2018
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: prima, eerlijk en oprecht bedrijf. altijd bereid om op een plezierige manier mee te denken over een goede oplossing.


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Zuidwolde

30-03-2018
9,5

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Geweldig prettige ervaring.


Ja, ik beveel dit aan